Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
messideco írta:Valaki (főleg Katalán88) nem vállal be nekem egy Stewie-siget? Mindegy, hogy hogyan néz ki rajta, de ha találtok olyan képet, amelyiken részeg vagy beteg, az lenne a legjobb.
*Azért emeltem ki Katalán88-at, mert tudomásom szerint ő is nagy FG-fan
Nemrossz a hangja. Egyébként 240x320-as mobil témát nem csinálsz?davidvilla77 írta:itt egy számaL.Messi 10 írta: ÁHHHÁ
http://www.youtube.com/watch?v=-1Ynf2ScKiA
de ez már off
ÁHHHÁdavidvilla77 írta:Katy B-nek hívjákL.Messi 10 írta: Szép (mind 2) Egyébként ki a hölgyemény? Elsőre Katy Perry-nek néztem de rájöttem hogy nem ő az
![]()
Szép (mind 2davidvilla77 írta:új sig:
Pörfökt Májsztró!davidvilla77 írta:ilyesmi?L.Messi 10 írta: Köszönöm szépen! Tökéletes(Annyit kérhetnék hogy a Villa picit világosabb legyen? (a felirat)) ?
ilyesmi?L.Messi 10 írta: Köszönöm szépen! Tökéletes(Annyit kérhetnék hogy a Villa picit világosabb legyen? (a felirat)) ?
Köszönöm szépen! Tökéletesdavidvilla77 írta:L.Messi 10:
Ilyesmire gondoltál?
KATT IDE
(ha valami nem oké, mondd mit javítsak rajta)
A bal többet érdavidvilla77 írta:Az aranyat érő láb![]()
:
Jójó meg ne egyél na!davidvilla77 írta:Már boccs, de ő így kérte! Én így csináltam meg!Lionel85 írta:Az ott Asztúria címere? Gondolom az csak Villára vonatkozik, de akkor Piqué és Valdés miért van ott?Vagy akkor már kellett volna egy katalán címer is.
Az ott Asztúria címere? Gondolom az csak Villára vonatkozik, de akkor Piqué és Valdés miért van ott?davidvilla77 írta:L.Messi 10:
Ilyesmire gondoltál?
KATT IDE
(ha valami nem oké, mondd mit javítsak rajta)
Egy Isten vagydavidvilla77 írta:Na akkor anyudnak csak most, csak neki, csak piqué:L.Messi 10 írta: Nemgond ha viszem? Tudom hogy most váltottam de beleszerelmesedtem ebbe a mezbe + Pique a kedvenc védőm + Anyám kiszemelt Pasija![]()
(nem tudnál nekem csinálni egy Pique-s avát ebben a mezben?)
![]()
Nemgond ha viszem? Tudom hogy most váltottam de beleszerelmesedtem ebbe a mezbe + Pique a kedvenc védőm + Anyám kiszemelt Pasijadavidvilla77 írta:Még egy mára:
![]()