Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor miért nem a 20:30-as helyi idő volt kiírva ?Fecooo írta:úgy, h nem 20:45kor kezdték a meccset, hanem 20:30-kor, pontosan úgy ahogy a Valencia-Mu kezdődött(természetesen helyi idő szerint...)
Nem hinném hogy erre van igény igazán.Xavi_Messi írta:Lehetne indítani egy topikot, ahová be lehetne írni,hogy hol rendeznének focikupákat vagy ahhoz hasonló rendezvényeket.(hol mikor...stb)
Ezzel nem csak te vagy igy, mar nekem is szemet szurt a sok ilyen jellegu HSZ.Fecooo írta:tudom, h én is leidiótáztam ede72-t, de ő akárhányszor fórumozik, mindig Bojanról ír és mindig szemét dolgokat, "meg mertem" ezt említeni és "shrekkfej" lettem... talán ideje lenne kicsit megrendszabályozni, mert irritáló stílusa van régóta...
Igazából már én is gondoltam rá, hogy legalább arra megkérem, hogy az Aláírásába rakja be és ne a kommentjeihez fűzze hozzá, de nem vagyok modi és inkább nem tettem szóvá...Fecooo írta:sok lesz már sztem a mental_theo reklámokból... minden hsz-ébe belerakja topictól függetlenül![]()
ha csak engem zavar, akkor bocsi!
Bajnoki Mérkőzések topic,csak hogy hamarabb találjátok meg. Már nekem is elegem van belőle.Fecooo írta:messi70 "egymondatos" hülyeségei eddig is bántották a szemem, de most már alpári módon is írogat...
Nyitva!FCBMessi19 írta:Élő közvetítés topicot nem lehetne megnyitni?
Felhívások topik...Sanama írta:MI lett Andrissal? Le vagyok maradva, elmondanád légyszíves?Lionel85 írta:Nem tudom, hogy el lett-e küldve a tegnapi hsz-em, mindenesetre leírom megint.
Andrist sajnálom, hogy elment, meg kellett volna győzni, hogy maradjon, de végülis az ő döntése. A másik, amit kérdezni akartam, hogy lesz-e moderátor-felvétel?
MI lett Andrissal? Le vagyok maradva, elmondanád légyszíves?Lionel85 írta:Nem tudom, hogy el lett-e küldve a tegnapi hsz-em, mindenesetre leírom megint.
Andrist sajnálom, hogy elment, meg kellett volna győzni, hogy maradjon, de végülis az ő döntése. A másik, amit kérdezni akartam, hogy lesz-e moderátor-felvétel?
El van csúszva az időzónaKrojf írta:Nicht normále disz íz dö fórum.
Valamit már háromszor megnéztem egymás után, visszatérve az alfórumba mégis ugyanazt ugyancsak friss postnak jelez.
Túl sok eső esett?
Érzékeny a hidegfontra?
K.
szerintem felesleges lenne újra belemenni, röviden: visszatérő gondok voltak, aminek ez lett a vége.sjd írta:ha nem indiszkrét, akkor végül is mi volt a sztori?ozsimiki írta: nem egészen. végleges kitiltást kapott. illetve azt hiszem megegyeztünk vele,hogy nem írhat többet.