Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát én sem, főleg ilyen libalegelő minőségű talajon. Még 1 másodpercre sem.Fecooo írta:Messit nem szeretném ma még csereként sem látni a pályán...
Adriano sérült, el sem utazott.menczel írta:De nagy csaszi vagy hogy beírtad. Tényleg köszi. Nagyon ideges lettem volna holnap.Lionel85 írta:18.30-kor kezdődik a meccs európai idő szerint. Még jóhogy megnéztem, mert leültem volna 20.45-kor nézni holnap, az cink lett volna. Pár meccset benéztem az utóbbi pár évben.
Meccsre: Valdes, Adriano, Piqué, Milito, Abidal, Masc, Keita, Xavi, Villa, Bojan Pedro. Csereként: JDS vagy Thiago, Jeffren és Maxwell.
De nagy csaszi vagy hogy beírtad. Tényleg köszi. Nagyon ideges lettem volna holnap.Lionel85 írta:18.30-kor kezdődik a meccs európai idő szerint. Még jóhogy megnéztem, mert leültem volna 20.45-kor nézni holnap, az cink lett volna. Pár meccset benéztem az utóbbi pár évben.
Pont ezen gondolkoztam, hogy minek kellett ő 22 millioért, hiszen vkp poszton tud játszani Sergi, Piqué, Keita, JDS és Romeu is.albicelesteX írta:Hát elnézve a fiatalokat,hogy hogy játszanak szerintem Javier barátunk jövő nyáron elmehet,ha csak nem csinál valami nagyot.Igazából még mindig nem értem minek jött!!!!???
Én is így vagyok ezzel..detabarca írta:Ha nem lesz rá szükség, akkor biztos, hogy végignézi a meccset. Senkinek nem hiányzik, hogy esetleg rásérüljön a nem 100%-os bokájára. Azt is megkockáztatom, hogy ha kéne se fog beállni. Messi egészsége mindennél fontosabb!
(sztem...)
A Rubicom szeptember végétől-október 3.-ig ígérte ide a Digi csatornát. Neked van már??blaugrana!? írta:I love Rubicom !Krojf írta:Rubin Kazany-Barcelona jövő szerdán 18:15-től élőben a Digisport műsorán!!!
K.
I love Rubicom !Krojf írta:Rubin Kazany-Barcelona jövő szerdán 18:15-től élőben a Digisport műsorán!!!
K.
Szerintem nem a kezdőcsapaton múlik egy sikeres meccs. Öt helyen változott a kezdő az Hércules ellenihez képest. A többi mind alapember, így nem hiszem, hogy ez jelentené a két meccs közötti különbséget. Keitákkal és Mascheranókkal is lehet nyerni. Egy botlás volt és ennyi.csababarca írta:Amúgy szerintem nem történt tegnap semmi extra dolog,csak annyi,hogy Pep végre a legerősebb kezdőt tette ki a pályára. És mindannyian tudjuk,hogy ez ilyen játékot tud eredményezni. Remélem Pep is látja,hogy főleg otthon,ahová az emberek szórakozni járnak ki,nem szabad ilyen Keitákkal bohóckodni.
Addig játszanak a legjobbak folyamatosan amíg nem sérültek,majd ha baj van, fáradtak,akkor lehet Keitázni,addig felesleges.
Gratulálok a csapatnak,mert nagyon szépen,látványosan játszottak,egyszóval úgy,ahogy csak ők tudnak.
De azért a helyzetkihasználás nem volt klasszis teljesítmény. Most ezen a meccsen belefért,de lesz meccs,ahol könyörtelenül be kell lőni az adódó ziccereket, amik "akadnak".
Na, én 70 felett mondtam, te pedig 45-55-öt. Ki volt közelebb az igazsághoz ?sjd írta:Tényleg!Kalap1988 írta:ÁÁ! A mi meccseinken tuti több. Másokén tudom, hogy ennyi. Alig áll a játék, nincsen sok szabálytalanság és a többi. Folyamatos a passzolgatás Legalábbis tegnap pl biztos 70 perc felett volt ez a szám.![]()
Barcelona: 48 perc, Panathinaikosz 17 perc, azaz 65 perc