Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig nem ugyanaz, de ne kelljen már a kettő között a különbséget magyarázni, nem oviban vagyunk.thierryhenry írta:Az én szememben az, hogy ki milyen, jó és hogy milyen teljesítményt nyújt, valami szinoníma izé.Itt nem az számít, h ki milyen jó, hanem legfőképp a kupák megnyerése és, h milyen teljesítményt nyújt egy-egy játékos. Rolling Eyes Smile![]()
![]()
Szerintem nem.thierryhenry írta:Az én szememben az, hogy ki milyen, jó és hogy milyen teljesítményt nyújt, valami szinoníma izé.Itt nem az számít, h ki milyen jó, hanem legfőképp a kupák megnyerése és, h milyen teljesítményt nyújt egy-egy játékos. Rolling Eyes Smile![]()
![]()
Az én szememben az, hogy ki milyen, jó és hogy milyen teljesítményt nyújt, valami szinoníma izé.Itt nem az számít, h ki milyen jó, hanem legfőképp a kupák megnyerése és, h milyen teljesítményt nyújt egy-egy játékos. Rolling Eyes Smile
Forlannak jó éve volt/van, de szerintem is max. az 5. helyet csípheti el...S.Agüero írta:Itt nem az számít, h ki milyen jó, hanem legfőképp a kupák megnyerése és, h milyen teljesítményt nyújt egy-egy játékos.![]()
forlán nálad jobb mint messi?? forlán a vb legjobbja volt adom, de közelse volt olyan szezonja mint leo-nak.bence-barca írta:Ugyanígy gondolom! NAgyon, de nagyon nagy hiba lenne ha Ini kapnáBlauGranaGroc írta:Nekem fogalmam sincs Iniesta neve hogyan merülhet fel az aranylabda esélyesei között. Ennyi erővel Busquets is megkaphatná. A saját posztján semmivel se nyújtott gyengébb teljesítményt, mint Andrés.Kapja meg csak Xavi...
Am az évben szerintem így kéne kinézni a szavazásnak:
1. Xavi
2. Sneijder
3. Forlán
4. Messi
5. Robben? Netán Rooney, de ő a vb-vel nagyon elcseszte...
Ugyanígy gondolom! NAgyon, de nagyon nagy hiba lenne ha Ini kapnáBlauGranaGroc írta:Nekem fogalmam sincs Iniesta neve hogyan merülhet fel az aranylabda esélyesei között. Ennyi erővel Busquets is megkaphatná. A saját posztján semmivel se nyújtott gyengébb teljesítményt, mint Andrés.
jól játszott,csak sikertelenül9Dave írta: Messi is megérdemelné, de a vb- n is jól kellett volna játszania.
Szerintem is Xavi (megérdemelten!) a favorit, de Iniesta nem azért nem kaphatja, mert nem akarják Xavi előtt oda adni neki, (ezt nem is igazán értem...) hanem szvsz azért, mert rengeteget volt sérült és neki tényleg "csak" a VB-n való remek szereplés szerepel a neve mellett...(bár természetesen azzal sem lennék elégedetlen, ha ő kapná...)mademan írta:iniesta csak azért nem kapja meg mert szerintem nem akarják neki Xavi előtt odaadni! ez az én meglátásom, majd a decemberben meglátom igazam lett-e!
r10 formája visszaesett ősszel, de azért decemberig 12-15gólt csak berámolt (nem fogom megnézni a pontos számokat)LG írta: És az nem zavar, h R10 hatalmasat égett az agyonfavorizált brazilokkal a VB-n, és az őszi szezonja is hagyott kívánni valót maga után?
És az nem zavar, h R10 hatalmasat égett az agyonfavorizált brazilokkal a VB-n, és az őszi szezonja is hagyott kívánni valót maga után?mademan írta:ha ez alapján döntenének allor szemen is köphetik magukat a díjra szavazók! ha 2006-ban r10 helyett aki bajnokságot és bl-t is nyert cannavaro kapta meg, akkor idén nem kaphatja csak spanyol és barcelonai:thierryhenry írta:Én szerintem Sneijdernek kéne kapnia az aranylasztit.Inter, Hollandia vezére volt.
XAVI
ha ez alapján döntenének allor szemen is köphetik magukat a díjra szavazók! ha 2006-ban r10 helyett aki bajnokságot és bl-t is nyert cannavaro kapta meg, akkor idén nem kaphatja csak spanyol és barcelonai:thierryhenry írta:Én szerintem Sneijdernek kéne kapnia az aranylasztit.Inter, Hollandia vezére volt.
Az Messi lett, ő csak a Bl legjobb támadója lett.Fernando írta:BL gólkirály nem Milito lett?