Meglehet, hogy még kevés a kockáztatás, de ebben is egyre jobb lesz. Illetve vannak, akik jobban csinálják ezt nála, meg szinte bárkinél a világon (Xavi és Iniesta).
Szívesen megnéznék egy összehasonlítást arról, hogy Busquets ill. Touré hányszor értek labdába átlagban a meccseken.
Én mondjuk teljesen biztos vagyok benne, hogy Busquets magasan nyerné ezt, csak szeretném, ha ti is elhinnétek ezt

Mert még jobban megmutatná, hogy mi is az a megfelelő előre játék. (Vagyis ez egyenlő azzal, hogy ki mozog többet a labdakihozatalnál, ki kér labdát többször - amit írtam előbb).
Nálunk a vkp egy kapocs a védősor és az irányító középpálya között. A játékunk miatt az a helyzet alakul ki, hogy összenyomódik a pálya, kevésbé lehet rétegekre bontani a pályát. De az egyik ilyen kimozduló pont az alakzatból, az a vkp - akinek ezért az a feladata, hogy minél többet mozogjon a labdakihozatalnál, s azt lehetőleg minél gyorsabban adja tovább. Ez az a két dolog, ami Tourénak nem ment olyan jól, annak ellenére, hogy szerintem is jobb vkp - a kora és tapasztalata miatt. Ugyanakkor a legjobb vkp a Barca számára a még mindig hihetetlenül fiatal Busquets. (Bármelyik másik csapatba Touré-t választanám...)