Barcaman1993 írta:Lenne egy kérdésem. Pontosabban előbb írok aztán kérdezek
Vettem pár 18 éves srácot. Természetesen most még majd jó pénzért egy részüket tovább szeretném majd adni. Mi a véleményetek arról, hogy esetleg az eredeti (de gyengébb) játékosaim játszanak a hétvégi bajnokin a csatárposzton és esetleg a 18 évesek meg a barátságoson? Ezt azért mondom, mert van 3 ilyen fiatal csatárom, meg 2 középpályásom. Ugye edzés a héten csütörtökön van, a barátságos meccsem meg szerdán. Szerintetek az megérné, hogy esetleg beállítom az edzést gólszerzésre és ugyanazok a csatárok játszanak majd szombaton aztán szerdán, utána pedig átállítom az edzést játékszervezésre, vagy átadásra és a gyengébbik csatárok játszanának azon a héten szombaton és az azutáni hét szerdáján, de minden csatárom edződik és így még a középpályásaimat is tudom fejleszteni. A válaszokat türelemmel várom.

Gyors leszek. Nem!:D
Részletesebben:
Döntsd el, hogy mit szeretnél edzeni, arra a posztra vedd meg a kellő számú fiatal játékost (esetedben ez 6db csatárt jelent) és ahhoz az edzéshez ragaszkodj. Semmi esetre se váltogasd az edzésed, mert csak szívsz vele. Nem teljesen értettem amit leírtál, hogy hogyan is terveznéd az edzést, de attól, hogy 1 csatár játszik szombaton és szerdán is, nem kap 2* annyi edzést, így az nem működik amit szerettél volna, hogy 1 hét gsz és egy hét jsz. 1 edzett poszton játszó játékost max 90 percig érdemes játszatni, mivel maximum annyi edzést tud kapni, ha ennél több időt játszik a 90 perc fölötti percek úgymond kárba mennek.
Összefoglalva tehát a lényeges infók az edzéshez:
-Kell 1 jó edző, csapnivaló vezetői képességgel.(ezt előttem leírták)
-10 db segédedző(nemtom most hogy hívják őket, megtalálod úgyis)
-gólszerzés edzésnél: 6 db 17-18 éves játékos
-Kezdésnek elég megfelelő gólszerzésű és megfelelő átadású játékost venni. (ha találsz olcsót, vagy van még pénzed, akkor 1-2 olyat is kereshetsz, aminek a szélsőjátéka, vagy a játékszervezése középszerű a 2 megfelelő mellett)
Nagyjából ennyi. Van még 1-2 okosság, de azzal nem bonyolítom most a dolgot, kezdésnek elég ennyi.