Victor Valdés
- lui1698
- Llegenda del Barça
Tegnap is nagyon jól védett. Volt 1-2 nagy mentése, amik nélkül nem lett volna meg a 3 pont.
Már nagyon hosszú ideje kiváló formában van, és szerintem top5 kapus jelenleg.
Már nagyon hosszú ideje kiváló formában van, és szerintem top5 kapus jelenleg.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
A bilbaoi gól előtti fejesnél szerintem a szezon védését mutatta be. Elképesztő volt, hogy leért ilyen talajon egy sarokra tartó, földön még fel is gyorsuló labdára. Brilliáns háritás volt, pech hogy mégis gól lett az akció vége.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Majd az El Clasicon verünk egy 6ost, és kb. ki van egyenlítve. Továbbá nyugi, még a Real fog szívni a bajnokságba pl. az Atleticótólcsülök írta:...

Ne ítélj ilyen hamar

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Hát ahogy most kinéz (bár még az elején vagyunk), nem lesz meg zsinórban a harmadik Zamora-díj. A Madrid 5 meccsen 1 gólt kapott, ami jelzi, mihez ért Mou igazán. Viszont a Barca egyelőre viszonylag sokat kap Valdes 6 meccsen 5-öt, ha hozzávesszük a sp. szuperkupát is, 8 meccsen 8-at. Nem mintha erről Valdes tehetne, én egyik bekapott gólért se hibáztatom, sőt bravúrokat is láttunk tőle.
-
- Jugador del Barça
Innen nézve mégnagyobb védés volt, óriási!Lionel85 írta:A büntető védése egy szurkoló szemszögéből:
http://www.youtube.com/watch?v=6EoMH3s1 ... r_embedded
Ekkora erővel lőtt büntetőt hogy lehet kivédeni?

- Varatrix
- Director del Fútbol
Hát volt 4-5 olyan védése, amelyikből én gólt vártam.Cali írta:Nem volt sok dolga ma, )
Szerintem parádésan védet.
Nálam MOM!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
A kommentátor azt mondta a 11-es után, hogy nemhiába egy világbajnok kapus áll ott... Igaz nem sok köze volt hozzá, de az elmúlt szezonokban mutatott formája alapján, akár ő is védhetett volna a VB-n! Nagyon jó és megbízható kapus lett belőle.
Nem volt sok dolga ma, de amit fogni kellett, azt megfota. Grat a mai produkciójához! Tartsa meg ezt a formát egész évre, és újra övé lehet egy bajnoki cím és egy Zamora díj.
Nem volt sok dolga ma, de amit fogni kellett, azt megfota. Grat a mai produkciójához! Tartsa meg ezt a formát egész évre, és újra övé lehet egy bajnoki cím és egy Zamora díj.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Detto. Nálam is így volt pár éve.Régebben mindig félve néztem egy-egy hazaadást vagy szögletet, de mára ez szerencsére megváltozott.
Jobban örültem, ha nem adták haza neki a labdát.

De ez mára megváltozott és világklasszis kapussá nőtte ki magát, szvsz.

Nem kis bravúr volt a tizenegyes.
Nagyon magabiztos mostanában Valdes. Régebben mindig félve néztem egy-egy hazaadást vagy szögletet, de mára ez szerencsére megváltozott.
Csak igy tovább.

Nagyon magabiztos mostanában Valdes. Régebben mindig félve néztem egy-egy hazaadást vagy szögletet, de mára ez szerencsére megváltozott.
Csak igy tovább.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
11es is összejött neki, pedig azokat általában nem fogja meg, de ma még ez a +is benne volt.
így tovább egész idényben Victor!
így tovább egész idényben Victor!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Valdés ma kifogástalanul védett, a tizenegyest pedig bravúrral fogta ki, mert nem volt rossz lövés. Grat a teljesítményéhez, remélem egész évben hasonló lesz majd.
-
- Llegenda del Barça
Hát az tény, ha azok akik nem néznek Barca meccset nehezen vagy egyáltalán nem fogják elhinni, h VV jó kapussá vált...no meg (nagyon) sok madrdista sem...levproff írta:Madridisták majd holnap kitalálják, hogy csak eltalálták Őt, meg középre ment.Nagyon alulértékelt játékos.Ma eddig az összes labdát nagyon magabiztosan fogja, pedig volt pár lövés, igaz nem egetrengetőek.
Mindenesetre gyönyörű volt Valdes![]()

- levproff
- Director del Fútbol
Madridisták majd holnap kitalálják, hogy csak eltalálták Őt, meg középre ment.Nagyon alulértékelt játékos.Ma eddig az összes labdát nagyon magabiztosan fogja, pedig volt pár lövés, igaz nem egetrengetőek.
Mindenesetre gyönyörű volt Valdes

Mindenesetre gyönyörű volt Valdes

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Tizenegyesölő!!! 
A sors (és Valdés) igazságot szolgáltatott, mert kamu volt a Racing büntetője. Látszik, hogy tanul Senor Pintotól, már ő is elkezdi kapkodni a háló elől a tiziket.
Az jutott eszembe a meccsen róla, hogy minél idősebb lesz, annál jobb teljesítményt nyújt. A harmadik ikszre már a képességei határait is elérheti!
VAMO VÍCTOR!

A sors (és Valdés) igazságot szolgáltatott, mert kamu volt a Racing büntetője. Látszik, hogy tanul Senor Pintotól, már ő is elkezdi kapkodni a háló elől a tiziket.

Az jutott eszembe a meccsen róla, hogy minél idősebb lesz, annál jobb teljesítményt nyújt. A harmadik ikszre már a képességei határait is elérheti!
VAMO VÍCTOR!

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Egy hibáért szerintem fölösleges megemlíteni, Reinának is volt kisebb megingása, ha bele lehet kötni, akkor tedd is meg, ne csak Valdésszel. Debütálásnak nem volt rossz, lesz még jobb is. Szép volt Víctor!

- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Nem lattam a meccset de ez azért nem valami bíztató: Néhány kisebb helyzet után a 83. percben Li Dzsong Szu megszerezhette volna a vezetést: Valdés rosszul jött ki kapujából egy beívelt labdára, a koreai játékos azonban mellé fejelt. de sebaj. megvolt a bemutatkozás. grat VV