Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Off Pl: Engem lenéztek??Charlie írta:Kora miatt senkit nem kel bántani(kivéve ha tex róla),mi is voltunk annyi idősek,és egyszer mi is elkezdtünk szurkolni 1 csapatnak,ők most kezdték,becsülendő,csak viselkedjenek!
C.
akkor a foci.hu-nmiért írtad, h 15 éves vagy?Kitfisto írta:Csak lexek.Zsolti írta:tud ő!
már 12éves is elmúlt
Csak lexek.Zsolti írta:tud ő!
már 12éves is elmúlt
á, olyat ő nem tudBadi írta:Kitfisto.....................................
OLVASS
Miről beszél barátom?Kitfisto írta:Miről beszél barátom? Vasárnap Sport2 21:00 Atlético Madrid-Barcelona (3. forduló)Mr. Master írta:Remek... A jövő héten sem láthatjuk majd a Barcát a sport1-en... Az már három forduló a bajnok nélkül. Meg lennék lepve, ha ezek után valamelyik meccsünket is leadnák. Fogadni merek, haz összefoglaló utolsó csapata is mostmár a real madrid lett... Komolyan mondom, ez az egész tetves korrupt világ minden eges emberével úgy real-szurkoló, ahogy vannak!![]()
![]()
![]()
Én meg még elhittem hogy nem adják..
Miről beszél barátom? Vasárnap Sport2 21:00 Atlético Madrid-Barcelona (3. forduló)Mr. Master írta:Remek... A jövő héten sem láthatjuk majd a Barcát a sport1-en... Az már három forduló a bajnok nélkül. Meg lennék lepve, ha ezek után valamelyik meccsünket is leadnák. Fogadni merek, haz összefoglaló utolsó csapata is mostmár a real madrid lett... Komolyan mondom, ez az egész tetves korrupt világ minden eges emberével úgy real-szurkoló, ahogy vannak!![]()
![]()
Ejj Vito, ez nem volt fair!Vito írta:EJJJHHH RETEK, hát nem tudod?!retek írta: Ez mér olyan fontos???
legalább tudjuk, hogy kinek kell tolni a zséét!
nem fontos, de azért jó tudni.retek írta:Az Uefa játékvezetői bizottsága a mai napon kijelölte a szerdai Bajnokok Ligája találkozók bíráit. A Werder Bremen-Barcelona meccs így a norvég Terje Haugénak jutott, ő vezeti tehát a Barca idei első BL találkozóját.
Ez mér olyan fontos???
hello Sanya! (el nem tudtam képzelni, hogy mit jelenthet a neved, most már tudomaynas írta:na nea tegnapi meccstől nem lehetünk elájulva 5-6 gólt kellett volna rugni. mostantól bl és bajnoki szerda, szombat ritmusban. ezét nem értem hogy egy ilyen meccsen, mint a tegnapi miért nem lehet lehetőséget adni egy messinke, damiának, maxinak stb. jönnek a fontos meccsek werder , atl madrid, betis stb. ellenük amúgy se fogja öket a feri játszatni. kivéve talán messit.
én az eto seggét szétrúgnám a többiek helyébe. már megint önzőzött 2-3 helyzetnél, ha esetleg passzot volna 2az 1 elleni szitukban
ja és persze gaucho jó lenne ha a szabadrúgásokat edzésen gyakorolná nem a meccsen. miért kell mindet neki ellőnie.