http://sporthirado.hu/cikk-kezilabda-fe ... ben_-40724Been írta:NNagy segítséég kéne.![]()
![]()
![]()
Megraktam az ETO-FTC meccset, de nem tudom sehol nézni. Ez nem is lenne baj, csak éppen neten se adja semmi és még eredményeket se találok róla sehol. Bár még megy de egy részeredményt ha vki tud mondjon légyszíves mert nincs sportklubom.![]()
KÖssz.
Hazai és nemzetközi kézilabda
- SuperMessi
- Capitá del Barça
FtcSikiHun írta:Been írta:...
Most van félidő, 13-12re megyünk
Javítom: 13-12-re szpunk.

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Been írta:...
Most van félidő, 13-12re megyünk

szerk.: Egyébként sporthirado.hu adja

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FtcSikiHun 2010.10.03. 19:18:30-kor.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
NNagy segítséég kéne.
Megraktam az ETO-FTC meccset, de nem tudom sehol nézni. Ez nem is lenne baj, csak éppen neten se adja semmi és még eredményeket se találok róla sehol. Bár még megy de egy részeredményt ha vki tud mondjon légyszíves mert nincs sportklubom.
KÖssz.

Megraktam az ETO-FTC meccset, de nem tudom sehol nézni. Ez nem is lenne baj, csak éppen neten se adja semmi és még eredményeket se találok róla sehol. Bár még megy de egy részeredményt ha vki tud mondjon légyszíves mert nincs sportklubom.

KÖssz.

Tegnap volt szerencsém megnézni a Vác-Valcea; ETO-Hypo mérkőzéseket. Nevetséges volt a jegy ára (900 Ft a diákjegy; 1800 Ft a felnőtt jegy:D).
Lényegében Lunde és Gros miatt mentem ki. Amit meg lehetett állapítani: világklasszisok a javából.
Lunde nagyon-nagyon profi, látszik a mozgásán, a bemelegítésén is (Hypo kapusaival beszélgetett, majd 9 méterről egy laza átlövést megeresztett kapus létére, természetesen gól lett!:D
Vác: fiatal csapat nagyon baromira szép hölgyekkel!:D
Valcea: látszik sztárcsapat, totális sztárcsapat úgymond. Padon is nagy nevek ülnek. Örültem, hogy láthattam Neagut és Stancat. De azért a győri lányoknak jobban örültem.
Viszont az azért érdekes, csak a fél csarnok telt csak meg. Ez talán köszönhető annak is, hogy pénteken voltak az első mérkőzések, illetve talán köszönhető annak is, hogy ma lesz a Győr-Valcea mérkőzés. Azt azért még jó volt látni és hallani, hogy a fél csarnok "felrobbant", amikor kijöttek a lányok melegíteni.
Lényegében Lunde és Gros miatt mentem ki. Amit meg lehetett állapítani: világklasszisok a javából.

Vác: fiatal csapat nagyon baromira szép hölgyekkel!:D
Valcea: látszik sztárcsapat, totális sztárcsapat úgymond. Padon is nagy nevek ülnek. Örültem, hogy láthattam Neagut és Stancat. De azért a győri lányoknak jobban örültem.
Viszont az azért érdekes, csak a fél csarnok telt csak meg. Ez talán köszönhető annak is, hogy pénteken voltak az első mérkőzések, illetve talán köszönhető annak is, hogy ma lesz a Győr-Valcea mérkőzés. Azt azért még jó volt látni és hallani, hogy a fél csarnok "felrobbant", amikor kijöttek a lányok melegíteni.

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Talán itt:Gali írta:Nem is tudom mikor volt rá példa, hogy mi jöttünk ki jól a végjátékból. 14 - 19-nél egy fillért nem adtam volna a továbbjutásunkért.
Gratulálok a fiúknak, óriásit küzdöttek!!!
Erre a meccsre talán örök életre emlékezni fogok
Na de mekkora szerencsénk volt, Fazekas parádés volt, és kint vagyunk a VB-n.
Szép volt, mutassuk meg Nagy Lacinak, hogy tudunk mi nélküle is...

Nem is tudom mikor volt rá példa, hogy mi jöttünk ki jól a végjátékból. 14 - 19-nél egy fillért nem adtam volna a továbbjutásunkért.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
-
- aka Game90
Fúúú, csak összejött
Léderer durva volt a végén
Pedig öttel (összesítésben héttel) is mentek már a szlovének, de szépen visszahoztuk a meccset egy kis bírói segédlettel... Kavticnik szépen megszórt minket, őt nem tudtuk tartani.
Bielecki...
Bal szemére megvakult Bielecki.

Pedig öttel (összesítésben héttel) is mentek már a szlovének, de szépen visszahoztuk a meccset egy kis bírói segédlettel... Kavticnik szépen megszórt minket, őt nem tudtuk tartani.
Bielecki...

Bal szemére megvakult Bielecki.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
KIJUTOTTUNK A VB-RE!!!!
28-25!!!
SZÉP VOLT FIÚK!
28-25!!!
SZÉP VOLT FIÚK!
[quote="visca el barca"]azt nem értem, ha valakinek nincs gerince, hogy lehet vele probléma... 
Én sem értem, hogy miért kell mindig már 2 éve csak a kifogásokat keresni, modja ki a nyílvánosság előtt, hogy nem akarja már magára húzni a címeres mezt mert a magyar válogatottban játszani szerinte már nem menő mert nem kap annyi pénz és a körülmények sem olyanok.... Komolyan, ahelyett, hogy örülne, hogy szívesen látnák a válogatott keretbe, menjen akk spanyolnak éljen boldogan és nyerjen velük olimpiát mert ez reális. A fociba nincs ilyen vagy csak nagyon ritkán.
Ezek után inkább azt mondom, hogy nem is akarom Nagy Lacin látni a címeres mezt
Énekelje a spanyol himnuszt azt biztos jobban megy neki.(vagy majd a google-ról leszedi a szöveget)
Jaj és de jó, én is most tudtam meg, hogy van gernice, hiszen már nem a keze a kifogás(az már lejárt lemez) az új az, hogy neki fáj a dereka és a gerince. Nekem meg már a fejem fáj ettől az egésztől:!:

Én sem értem, hogy miért kell mindig már 2 éve csak a kifogásokat keresni, modja ki a nyílvánosság előtt, hogy nem akarja már magára húzni a címeres mezt mert a magyar válogatottban játszani szerinte már nem menő mert nem kap annyi pénz és a körülmények sem olyanok.... Komolyan, ahelyett, hogy örülne, hogy szívesen látnák a válogatott keretbe, menjen akk spanyolnak éljen boldogan és nyerjen velük olimpiát mert ez reális. A fociba nincs ilyen vagy csak nagyon ritkán.
Ezek után inkább azt mondom, hogy nem is akarom Nagy Lacin látni a címeres mezt

Jaj és de jó, én is most tudtam meg, hogy van gernice, hiszen már nem a keze a kifogás(az már lejárt lemez) az új az, hogy neki fáj a dereka és a gerince. Nekem meg már a fejem fáj ettől az egésztől:!:

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
EMBEREK!
A sport1-en sorsolják a női kézilabda EB csoportjait
A sport1-en sorsolják a női kézilabda EB csoportjait

- visca el barca
- Presidente del Barça
azt nem értem, ha valakinek nincs gerince, hogy lehet vele probléma... 
ilyen egy szarházi embert...
mi a tökömért nem áll ki a nyilvánosság elé, hogy nincs kedve ebbe fertőbe, közegbe stb kedve játszani, meg vb-ket, eb-ket akar nyerni?
ugatna mindenki két napig, aztán elfelejtenék.
ezzel az állandó kamuzással csak maga alatt vágja a fát.
amugy meg nem hiányzik, majd honosítunk helyette egy szerbet. az úgyis divat nálunk

ilyen egy szarházi embert...
mi a tökömért nem áll ki a nyilvánosság elé, hogy nincs kedve ebbe fertőbe, közegbe stb kedve játszani, meg vb-ket, eb-ket akar nyerni?
ugatna mindenki két napig, aztán elfelejtenék.
ezzel az állandó kamuzással csak maga alatt vágja a fát.
amugy meg nem hiányzik, majd honosítunk helyette egy szerbet. az úgyis divat nálunk

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/na ... n-2030900/
'Szegény' Laci mindig pont a válogatott tornákra/meccsekre szed össze valami sérülést mostanában..micsoda véletlen.
Most legalább jó indokot adott,valóban a 'gerinccel' van gond nála azt hiszem..
'Szegény' Laci mindig pont a válogatott tornákra/meccsekre szed össze valami sérülést mostanában..micsoda véletlen.
Most legalább jó indokot adott,valóban a 'gerinccel' van gond nála azt hiszem..

- ozsimiki
- Adminisztrátor
azért annyira még nem vagyunk trék,hogy ettől el kell ájulni (ilyen ellenfeleket azért verni kell), én inkább csak gratulálok a csajoknak ahhoz,hogy hozták a papírformát ezúttal,és nem botlottak!FtcSikiHun írta:
Gyönyörű teljesítmény.
Szép volt csajok
![]()
HAJRÁ MAGYAROK!
szép volt csajok!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Lejátszottuk az utolsó csoportbeli meccsünket is a Női EB selejtezőn.
A lányok Nyíregyházán fogadták Azerbajdzsánt.
Gyengébb védekezés és ötletes támadójáték volt a meccsen, így a eléggé sok gólt kaptunk az azeriektől de mellett, Szucsánszki vezérletével megvertük őket, így 100%osan zártuk az eb selejtezőket.
Nyitott védekezéssel kezdtünk, de csak az elején tudtuk megzavarni a vendégeket, később rengeteg gólt kaptunk. 11-10ig rendkívül szoros volt a meccs, később hatos falas védekezésre váltottunk és Görbicznek hála már majdhogynem ott eldöntöttük a meccset.
A második félidőben többel nem tudtunk ellépni hiszen a vendégek sorra válaszoltak a góljainkra. De a legfontosabb, hogy 9 gólos győzelmet tudtunk aratni. Tilinger Tamara megszerezte első válogatottbeli gólját.
MAGYARORSZÁG-AZERBAJDZSÁN 35-26 (19-12)
MAGYARORSZÁG: Herr, Pastrovics (kapusok), Balogh, Bódi 4, Bulath 3, Görbicz 4 (2), Kovacsics 2, Kovacsicz 2, Szamoránsky 4, Szucsánszki 5 (3), Tilinger 1, Tomori 4, Vérten 4, Vincze 2.
Szövetségi kapitány: Mátéfi Eszter.
AZERBAJDZSÁN: Szalamkha, G. Dzsafarova (kapusok), Abbaszova 1, Csikajeva 3, Derjabina, A. Dzsafarova Hamidova 1, Gaszimova 3 (2), Gorodszova 1, Hametova 5, Naszradinova, Pecse 3, Ruzajeva, Tankaskaja 7, Zaporozsec 2.
Szövetségi kapitány: Rafiga Sabanova
Kiállítások: 2, ill. 14 perc
Hétméteresek: 5/5, ill. 5/2
1. Magyarország 6 6 0 0 174-134 12 p
2. Svédország 5 3 0 2 136-103 6 p
3. Csehország 5 2 0 3 127-127 4 p
4. Azerbajdzsán 6 0 0 6 107-185 0 p
Gyönyörű teljesítmény.
Szép volt csajok
HAJRÁ MAGYAROK!
A lányok Nyíregyházán fogadták Azerbajdzsánt.
Gyengébb védekezés és ötletes támadójáték volt a meccsen, így a eléggé sok gólt kaptunk az azeriektől de mellett, Szucsánszki vezérletével megvertük őket, így 100%osan zártuk az eb selejtezőket.
Nyitott védekezéssel kezdtünk, de csak az elején tudtuk megzavarni a vendégeket, később rengeteg gólt kaptunk. 11-10ig rendkívül szoros volt a meccs, később hatos falas védekezésre váltottunk és Görbicznek hála már majdhogynem ott eldöntöttük a meccset.
A második félidőben többel nem tudtunk ellépni hiszen a vendégek sorra válaszoltak a góljainkra. De a legfontosabb, hogy 9 gólos győzelmet tudtunk aratni. Tilinger Tamara megszerezte első válogatottbeli gólját.
MAGYARORSZÁG-AZERBAJDZSÁN 35-26 (19-12)
MAGYARORSZÁG: Herr, Pastrovics (kapusok), Balogh, Bódi 4, Bulath 3, Görbicz 4 (2), Kovacsics 2, Kovacsicz 2, Szamoránsky 4, Szucsánszki 5 (3), Tilinger 1, Tomori 4, Vérten 4, Vincze 2.
Szövetségi kapitány: Mátéfi Eszter.
AZERBAJDZSÁN: Szalamkha, G. Dzsafarova (kapusok), Abbaszova 1, Csikajeva 3, Derjabina, A. Dzsafarova Hamidova 1, Gaszimova 3 (2), Gorodszova 1, Hametova 5, Naszradinova, Pecse 3, Ruzajeva, Tankaskaja 7, Zaporozsec 2.
Szövetségi kapitány: Rafiga Sabanova
Kiállítások: 2, ill. 14 perc
Hétméteresek: 5/5, ill. 5/2
1. Magyarország 6 6 0 0 174-134 12 p
2. Svédország 5 3 0 2 136-103 6 p
3. Csehország 5 2 0 3 127-127 4 p
4. Azerbajdzsán 6 0 0 6 107-185 0 p
Gyönyörű teljesítmény.
Szép volt csajok

HAJRÁ MAGYAROK!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
sajnos a 2.félidőben már a Barca akarata érvényesült,a végére a hit is elveszett, 34-33ra nyertek a vendégek, így kettős győzelemmel jutották tovább.
azért amit lehetett megtettünk, ennyi van a csapatban, nem is csodálom,h a gyér magyar bajnoki küzdelem nem készíti fel pl a Blre a csapatot. ellenben ugye....
azért amit lehetett megtettünk, ennyi van a csapatban, nem is csodálom,h a gyér magyar bajnoki küzdelem nem készíti fel pl a Blre a csapatot. ellenben ugye....

-
- aka Game90
Kár, hogy vezettünk hattal is, továbbjutásra is álltunk, de a végén kikaptunk hazai pályán. Jó lett volna legalább győzelemmel búcsúzni.
Amúgy összességében jobb csapat a Barca.
Amúgy összességében jobb csapat a Barca.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Veszprém-Barca 2.félidő 10.perc 23-20
eddig kellemes meglepetés a meccs, Mi jobban, Barca gyengébben játszik mint az odavágón, +hazai pálya.
bár most jöttek fel kettőre, volt már közte 6 is.
viszont így megint csak nagyon nehéz lesz a bravúr, 6al nyert a Barca az első meccsen.
Hajrá Veszprém!
eddig kellemes meglepetés a meccs, Mi jobban, Barca gyengébben játszik mint az odavágón, +hazai pálya.
bár most jöttek fel kettőre, volt már közte 6 is.
viszont így megint csak nagyon nehéz lesz a bravúr, 6al nyert a Barca az első meccsen.
Hajrá Veszprém!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2010.05.01. 17:59:11-kor.

Igy igaz emberfeletti teljesitmény KELLENE, de nem hiszem, h képes lesz megforditani a párharcot a Veszprém.Game90 írta:33-27 lett.
Sok az a 6 gól, Veszprémben emberfeletti teljesítmény kell.
Barcánál hosszabb a kispad ill. Garcia-val és a lerohanásokkal nem tudtunk mit kezdeni.
Benne lehet egy Veszprém győzelem a visszavágón, de max 2-3 gólos.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- aka Game90
33-27 lett.
Barcánál hosszabb a kispad ill. Garcia-val és a lerohanásokkal nem tudtunk mit kezdeni.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Fejben erősebb csapat a Barca,meg jobb is na.
Veszprémtől nem lesz több tisztes helytállásnál. ahogy arra számítottam is, persze otthon egy nagyon szűkös győzelem meglehet.
de nem hiszem,h 4-5 góllal tudnánk győzni. maga a győzelem is nagy siker lenne. persze ha itt lesz közte 7-8,akkor nem izgatja a Barcát,ha kikap 1-2vel majd.
Veszprémtől nem lesz több tisztes helytállásnál. ahogy arra számítottam is, persze otthon egy nagyon szűkös győzelem meglehet.
de nem hiszem,h 4-5 góllal tudnánk győzni. maga a győzelem is nagy siker lenne. persze ha itt lesz közte 7-8,akkor nem izgatja a Barcát,ha kikap 1-2vel majd.

-
- aka Game90
Vujin kegyetlen átlövő, csak ma ne dobjon több hetest.
Jó lenne összekapni a védekezésünket.
Jó lenne összekapni a védekezésünket.
Egyébként az az érzésem hogy a Barca előnye illetve a különbség csak annyi,hogy magabiztosabb a Barcelona,nagyobb az önbizalmuk.
Amúgy partiban vagyunk.
Amúgy partiban vagyunk.
Eddig jó kis meccs.
Pörgös, sok a gól, kevés a szabálytalanság
kézilabda a legmagasabb szinten 
A Barca szélsői nagyon erőssek és tarthatatlanok, rájuk kellene jobban odafigyelni.
Peric a félidő végén bemutatott pár szép védést és ezzeknek is köszönhetően a Veszprém hátránya kezelhető.
Remélem a második félidő is ilyen látványos lesz amilyen az első volt.

Pörgös, sok a gól, kevés a szabálytalanság

A Barca szélsői nagyon erőssek és tarthatatlanok, rájuk kellene jobban odafigyelni.
Peric a félidő végén bemutatott pár szép védést és ezzeknek is köszönhetően a Veszprém hátránya kezelhető.
Remélem a második félidő is ilyen látványos lesz amilyen az első volt.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.