Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szezon végén lehet kilépni, de ez nem befolyásolja, hogy hetente hány meccset játszol.csabooo írta:igen de csak szezon végén lehet kilépni a bajnokságból, nem ?
amúgy mi a bajnokság neve ?
Hetente ugyanannyi meccset játszol minden bajnokságban. Az meg teljesen mindegy, hogy 6 hetente vagy 14 hetente nullázódik a táblázat.csabooo írta:hát most jelenleg bajnokságban vagyok, de szerintem érdemesebb lenne, ha több csapata lenne a bajnokságban, így több meccs is, ha jól tudom..
Megüresedett egy hely a 4 fős Eurobarca Ifibajnokságban és szeretnénk minél hamarabb feltölteni a bajnokságot, hogy indulhassunk jövőhéten. A meccsek szerdán 14:45-kor vannak.csabooo írta:engem érdekel az ügy, miről is van szó ?
Az, hogy mikor fejlődik jóra leginkább attól függ, hogy most milyen szinten áll, de persze szükséges, hogy rendszeresen edzd is.csabooo írta:nekem az lenne a kérdésem hogy az ifiakadémián szereztem egy 16 éves srácot, aminek ezt írta:
Nos, Dezideriu Marin 16 éves, és amit láttam a játékából, az nagyon is biztató.
További edzés nélkül Védekezés képessége csapnivaló szintű marad. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy jó Játékszervezés képességű játékosod. Összességében nézve ő szerintem egy középszerű szintű játékos.
Szerződtessük, főnök?
Ha ez igaz akkor mennyi idő ameddig kb a megígért jó képesség meglesz ?
a másik kérdésem meg az lenne hogy ha az akadémián egy játékosnál írja hogy már mittudom én gólszerzésből max középszintű lesz akkor az a nagy csapatnál is érvényes ? ott még fejlődhet tovább vagy nem ?
Hogy mikor lesz jó képességű, az az edzésformától, játéklehetőségtől és edésmennyiségtől függ, nameg formától ....csabooo írta:nekem az lenne a kérdésem hogy az ifiakadémián szereztem egy 16 éves srácot, aminek ezt írta:
Nos, Dezideriu Marin 16 éves, és amit láttam a játékából, az nagyon is biztató.
További edzés nélkül Védekezés képessége csapnivaló szintű marad. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy jó Játékszervezés képességű játékosod. Összességében nézve ő szerintem egy középszerű szintű játékos.
Szerződtessük, főnök?
Ha ez igaz akkor mennyi idő ameddig kb a megígért jó képesség meglesz ?
a másik kérdésem meg az lenne hogy ha az akadémián egy játékosnál írja hogy már mittudom én gólszerzésből max középszintű lesz akkor az a nagy csapatnál is érvényes ? ott még fejlődhet tovább vagy nem ?
A legkifizetődőbb edzésfajta a védőedzés, de csak akkor, ha kellő mennyiségű pénzt tudsz befektetni ifik vásárlásába. Ezt neked kell kiszámolnod, hogy a jelenlegi pénzedből milyen alapanyagot tudsz összevásárolni és azt adott idő alatt meddig tudnád feledzeni.Tunce3y írta:Sziasztok!
Most akarok edzést váltani(eddig játékszervezést edzettem).Tanácsot szeretnék kérni ,hogy milyen edzésre térjek át.Bízom benne hogy a tapasztalatok alapján tudtok nekem segíteni.Még csak fél éve nyomom a 7.osztályban és jövőre is ott fogom.
Segítséget előre is köszönöm!!!
Nézd meg, melyik poszton van a legjobb fiatal játékosod, s annak megfelelő edzést adj.Tunce3y írta:Sziasztok!
Most akarok edzést váltani(eddig játékszervezést edzettem).Tanácsot szeretnék kérni ,hogy milyen edzésre térjek át.Bízom benne hogy a tapasztalatok alapján tudtok nekem segíteni.Még csak fél éve nyomom a 7.osztályban és jövőre is ott fogom.
Segítséget előre is köszönöm!!!
Ugyan, abba ne hagyd! Nekem előző előtti szezonban volt egy ilyen sorozatom, hogy mindenki oda-vissza vert el, pedig a második legjobb csapatom volt a csoportban. Hetedik helyen ki is zúgtam a hetesbe, de feljutottam, és most 4 ponttal vezetem az annál erősebb csoportomat (hatod osztály). Szóval lehet, hogy most ez rosszul sikerült szezon lesz számodra, de köviben meg jön a feltámadásRonaldinho&Barca írta:5 szezonnyi harc után, lassan két éves játék, a mai vereség valahogy igen fájó, az az építkezés és pénz ami van a csapatba.. lehet abba kellene hagynom.. :/
A birtoklás a középpálya értékelésektől függ. Az első meccsen meg mondom, hogy ő kapott egy pontrúgást, ott meg a kapusod és az ő pontrúgója számít, nem a te védelmed. A mostani meccsen meg volt egy kis szerencséje, neked meg nem. Benne volt mindkét meccsben a vereség, bár alakulhatott volna másképp is.VargaAron írta:Per pillanat nincs pénzem cserejátékoskra, nemrég vettem védőt 300ért. Meg először inkább felépítek egy erős kezdőcsapatot (még 1-2 játékost tervezek) aztán veszek normális fiatal cseréket akikkel tudok barikat játszani.
Am az ő támadása nem volt gyenge az én védelmemhez képest a múlt héten?![]()
A labdabirtoklás az egész középpályától vagy csak a belső középpályásoktól függ? Én úgy emlékszem hogy csak a belső kpályától, ha nem akkor javítsatok ki
Per pillanat nincs pénzem cserejátékoskra, nemrég vettem védőt 300ért. Meg először inkább felépítek egy erős kezdőcsapatot (még 1-2 játékost tervezek) aztán veszek normális fiatal cseréket akikkel tudok barikat játszani.MichaaBee írta:A támadásod gyenge volt a védelméhez képest, az ellenfél pedig kapott egy pontrúgást így többnyire jogosan nyert 1-0-ra. Ebben a meccsben bőven benne volt ez, ugyanúgy, mint a te 1-0-d vagy a 0-0, esetleg az 1-1.VargaAron írta:...
Egyébként miért nem edzel semmit? Nem játszol barátságos meccseket se.