SkinnyGH írta:
Köszönöm szépen a kedves szavakat mester,ebben a csapatban mindig mindenki jól teljesít,tökéletes a csapatunk,ugye?Észrevehetnéd,hogy nekem ez az első hozzászólásom,én nem okoskodom,én azt mondom,ami van,elöző másfél éve kb 3 jó beadása volt,abból sem született döntő gól főnök.Bojan meg egy eröltetés,semmi több.Várom a véleményed róluk Mester!
Erre reagálnék.
Alvesnél nem mindig a beadásokat kell nézni, hanem azt az összjátékot amit Leoval összehoznak. Úgy bolondítják a népet ahogy akarják. Az meg végképp furcsa, hogy amikor sorban lőtték a gólokat Dani beadásai után akkor senki se jött hogy mekkora segg.
Bojanról meg annyit, hogy az egész karrierjét Pep cseszte el. 2008ban ami előtt pep jött 10 felett lőtt 17 évesen. A kövi szezonban szinte nem is játszott, pedig ha akkor is megkapja a bizalmat, akkor már nem kellett volna ibra sem, hanem már régen ő lenne a 9es.
Az meg h ez a Nolito gyerekben több a potenciál az meg vicc. most mutatkozott be az élvonalban és már most ki lehet jelenteni?
Bojan az utánpótlás csapatokban több száz gólt lőtt, ennyi erővel benn is sok potenciál lehet nem
A meccsről meg csak azt akartam írni, hogy tavaly meg tavalyelőtt is csomó ilyen meccsünk volt, amikor az első félidőben parádé volt, a 2.ban meg semmi, csak azzal a különbséggel, hogy akkoriban már 5el mentünk a félidőben...