2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ekkora demagóg sügért!mrjoe írta:Ezt most kb úgy írod, mintha a Barca idén minden hazai bajnokiját több mint 2:0-ra nyerte volna...Bizony, kiment a fejemből az a parádés, 3-0-ás Espanyol elleni siker. Ne haragudj! Embarassed Embarassed Confused
Emlékeztetőképp:
Barca-Hercules 0:2
Barca-Gijon 1:0
Barca-Mallorca 1:1
Közben pedig 6:1
Drukkertársaid ezért kizsigerelnek.daffy írta:ez most mi a here? a barca trágya volt ma,a madrid nem(értem ezalatt a helyzetkihasználást). van még hátra 30+ forduló és most sokan leszűrték,hogy a barca nem lesz sehol,a real meg egyből isteni csapat,mert rúgott 6ot. ezekhez egy gondolatot fűznék hozzá: A VALENCIA VEZET. mind2 csapatnak van még mit tanulnia
IIstenem, mekkora az arc.mrjoe írta:Emlékeztetőképp:
ez most mi a here? a barca trágya volt ma,a madrid nem(értem ezalatt a helyzetkihasználást). van még hátra 30+ forduló és most sokan leszűrték,hogy a barca nem lesz sehol,a real meg egyből isteni csapat,mert rúgott 6ot. ezekhez egy gondolatot fűznék hozzá: A VALENCIA VEZET. mind2 csapatnak van még mit tanulniacsababarca írta:haszi írta: Igen bizonyára most a tavaszi meccsekkel kell visszavágni, mert az idei szezon tarsolyában nincsenek ilyenek (*még- mielőtt valaki belém kötne)
Miről beszélsz?nem értelek.
Azért mi játszottunk a bajnokságban(!!!erről beszéltem,nem is értem hogy keverted ide az Ajaxot) egy AtMa-val,egy Bilbaoval,és mindkettővel idegenben. Ti ilyen kaliberű csapattal nem játszottatok,főleg nem idegenben.
haszi írta: Igen bizonyára most a tavaszi meccsekkel kell visszavágni, mert az idei szezon tarsolyában nincsenek ilyenek (*még- mielőtt valaki belém kötne)
Igen bizonyára most a tavaszi meccsekkel kell visszavágni, mert az idei szezon tarsolyában nincsenek ilyenek (*még- mielőtt valaki belém kötne)csababarca írta:haszi írta:Akkor neked is lemaradt az Ajax elleni meccs... Van ilyen...csababarca írta:...
Nem maradt le,de azért ne Ajaxozzunk márAmikor kitömtük a Bayernt meg az Arsenalt is tavasszal, itt fröcsögtetek,hogy mákos sorsolás. Pedig a két csapat odavissza verné az Ajaxot. Nem nagy csapat,régen az volt,már nem az. Suárez meg nem is játszott tudtommal.
Nem tudom minek kell ilyen hülyeségeket összehordani. Nézd meg a statisztikákat mielőtt megszólalsz. Ha 18 nem sok akkor neked gratulálok.Hát azért abból nem sok talált kaput, és az a gól is... Megrúgja a labdát és már már úgy néz ki mellé megy amikor egy sirály hátán megpattan és nekipattan egy arra repülő fecskének is ahonnan véletlenül leesik egy arra futó csimpánz elé aki elbotlik és így gurul a labda a gólszerző elé... Hát gratulálok, klasszis....
mrjoe írta: Igen. Gondolom az Ajax elleni 36 kapuralövés is csak a [auto_cenzúra] bekkelős játék mellékterméke.
haszi írta:Akkor neked is lemaradt az Ajax elleni meccs... Van ilyen...csababarca írta:...
Igen a Pana elleni jogos, de azért ne vegyünk egy olyan csapatot egy lapra az Ajaxal akik ilyen Köbenhavnoktól 2vel kikapnaksjd írta:Nektek meg a Pana elleni, és kvittek vagyunkhaszi írta: Akkor neked is lemaradt az Ajax elleni meccs... Van ilyen...
Nektek meg a Pana elleni, és kvittek vagyunkhaszi írta: Akkor neked is lemaradt az Ajax elleni meccs... Van ilyen...
Barca bajnoki: 10:5Nem a hazai meccsekre volt ez az egész kihegyezve, ha van időd neked ilyenkor, akkor számold légyszi össze a bajnoki, és BL meccseken lőtt/kapott góljait a két csapatnak, és holnap majd megnézem.
Igen. Gondolom az Ajax elleni 36 kapuralövés is csak a [auto_cenzúra] bekkelős játék mellékterméke. Meg gondolom a minden egyes meccsbe a Hercules elleni 2 gólos hazai vereség is beletartozik. Valóban ott is hatalmas Barca gála volt. Mindegy. Magasabbról nagyobbat lehet esni. Én örülök, hogy végre kezd kirajzolódni vmi a Realnál. Aztán majd meglátjuk mi lesz pár hónap múlva.Mi minden egyes mecsen mutattunk játékot ti pedig (ha jól emlékszem--> csakhogy meg ne öljetek rossz memóriám miatt) semmit, leszámítva a mai hatalmas gála előadást amivel a világ élvonalába való támadóitok beírták a nevüket a real madrid legnagyobb játékosainak emlékkönyvébe amiért elvertek egy középcsapatot.
Akkor neked is lemaradt az Ajax elleni meccs... Van ilyen...csababarca írta:haszi írta: Ahhoz képest, hogy mi a bekkelő Mourinho csapata vagyunk és ti az univerzum legjobb csapat, a tabellára és a gólkül-re (11-1! nekünk 10-5 nektek) nézve... Hááát... Hogy is van ez
Abból 6ot ma lőttetek.
Már leírtam párszor,azt hiszem múlt héten is,hogy lesznek ilyen eredményeitek hazai pályán,szóval engem ez nem lep meg.
Csak azt várom már,hogy játszatok végre egy értékmérő meccset,mert eddig lement egy hónap,és még nem játszottatok egy komolyabb csapat ellen a bajnokságban.(értsd,sevilla,valencia,atma,villareal,bilbao(idegenben)).Majd ha ezek a csapatok ellen is magabiztosan tudtok focizni,kézben tartva a mérkőzést,akkor fogom azt mondani,hogy na ez már igen.
haszi írta: Ahhoz képest, hogy mi a bekkelő Mourinho csapata vagyunk és ti az univerzum legjobb csapat, a tabellára és a gólkül-re (11-1! nekünk 10-5 nektek) nézve... Hááát... Hogy is van ez
Nem a hazai meccsekre volt ez az egész kihegyezve, ha van időd neked ilyenkor, akkor számold légyszi össze a bajnoki, és BL meccseken lőtt/kapott góljait a két csapatnak, és holnap majd megnézem.mrjoe írta:Ezt most kb úgy írod, mintha a Barca idén minden hazai bajnokiját több mint 2:0-ra nyerte volna...Bizony, kiment a fejemből az a parádés, 3-0-ás Espanyol elleni siker. Ne haragudj! Embarassed Embarassed Confused
Emlékeztetőképp:
mrjoe írta:Ezt most kb úgy írod, mintha a Barca idén minden hazai bajnokiját több mint 2:0-ra nyerte volna...Bizony, kiment a fejemből az a parádés, 3-0-ás Espanyol elleni siker. Ne haragudj! Embarassed Embarassed Confused
Emlékeztetőképp:
Ezt most kb úgy írod, mintha a Barca idén minden hazai bajnokiját több mint 2:0-ra nyerte volna...Bizony, kiment a fejemből az a parádés, 3-0-ás Espanyol elleni siker. Ne haragudj! Embarassed Embarassed Confused
mire ez a nagy mellény?ab1daL írta:Bizony, kiment a fejemből az a parádés, 3-0-ás Espanyol elleni siker. Ne haragudj!Pokerman írta:hagyjad már.haszi írta:Én csak erre a beszólásra replikáztam:
ez az ő bizonyítványa hogy finoman beakart szólni aztán ez most az untájékozottsága miatt visszafele sült el.![]()
![]()
"untájékozottság"? Hát ehhez csak gratulálni tudok...Pokerman írta:hagyjad már.haszi írta:Én csak erre a beszólásra replikáztam:idén először sikerült 2-nél több gólt rúgni egy ellenfélnek, ráadásul otthon!
ez az ő bizonyítványa hogy finoman beakart szólni aztán ez most az untájékozottsága miatt visszafele sült el.
Bizony, kiment a fejemből az a parádés, 3-0-ás Espanyol elleni siker. Ne haragudj!Pokerman írta:hagyjad már.haszi írta:Én csak erre a beszólásra replikáztam:idén először sikerült 2-nél több gólt rúgni egy ellenfélnek, ráadásul otthon!
ez az ő bizonyítványa hogy finoman beakart szólni aztán ez most az untájékozottsága miatt visszafele sült el.
hagyjad már.haszi írta:Én csak erre a beszólásra replikáztam:idén először sikerült 2-nél több gólt rúgni egy ellenfélnek, ráadásul otthon!
haszi mert most megszórtátok az atomjaira omlott deport...ettől eltekintve teljesen áll, amit írtakPokerman írta:attól hogy ma kijött nekünk a lépés attól nem kéne elkezdeni beszólogatni.haszi írta:Ahhoz képest, hogy mi a bekkelő Mourinho csapata vagyunk és ti az univerzum legjobb csapat, a tabella és a gólkül. (11-1! nekünk 10-5 nektek)... Hááát... Hogy is van ezab1daL írta:Na látom nagy a hangulat madridban, idén először sikerült 2-nél több gólt rúgni egy ellenfélnek, ráadásul otthon!![]()
(ráadásul a Depor olyan válságban manapság, amilyenben talán még az életben nem volt)
amúgy megsúgom neked ettől a mallorcától mise hoztuk el a 3pontot.
a gólkülönbségünk tényleg szép,a barcáé anynira nem.de ez még közel de kzöel nem lefutott.
közben ott a kapott gólunk.
Erre csak annyit tudok mondani, hogy volt már az Inter is BL-győztes egyszer....haszi írta: Ahhoz képest, hogy mi a bekkelő Mourinho csapata vagyunk és ti az univerzum legjobb csapat, a tabellára és a gólkül-re (11-1! nekünk 10-5 nektek) nézve... Hááát... Hogy is van ez