Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szinte pont ezt akartam most leírni.Barcaman14 írta:Tetszik Alves nyilatkozata!Teljesen igaza van. Mou egy kitűnő edző, de túlságosan is fel van kapva. Persze biztos vagyok benne hogy nem marad el a válasz sem a részéről!
Mivel néztem a második félidőt, így biztosan tudom mondani, hogy a barcelona-i Adriano volt az.Lionel85 írta:Asszem az a római Adriano volt. Nem Correia, hanem Leite Ribeiro. forrás: Soccerway.com
Hát azt a meccset nehéz lesz elfelejteni.... megrohantak a nosztalgikus érzésekBarca_10 írta: Igen,pont az első évében.
http://www.youtube.com/watch?v=ELAfapIe6VE
Ez volt az a meccs
Igen,pont az első évében.ab1daL írta:Ha már Maicon, őt miért nem hívta be Menezes?
Remélem Alves betalál a Valencia ellen is majd a hétvégén, ha jól emlékszem ő már lőtt gólt nekik, talán az első barcás évében.
Nagyon szép gól volt , azért nálunk is voltak jó szabadrúgásai.Csak legtöbbször erőből akarja rúgni nem okosan,pontosan csavarni szvsz.Fernando írta:Irán ellen. Szép gól volt, de engem az ideg kerülget, ha meglátom mekkora szabigólokat vágott a válogatottban és a Sevilla-ban. Itt meg? A kaput se tudja eltalálni. Ez miért van?katalunya írta:Srácok,gólt rúgott az egyesült arab emírségek ellen a válogatottba.Kicsit dicsérjük is most
Irán ellen. Szép gól volt, de engem az ideg kerülget, ha meglátom mekkora szabigólokat vágott a válogatottban és a Sevilla-ban. Itt meg? A kaput se tudja eltalálni. Ez miért van?katalunya írta:Srácok,gólt rúgott az egyesült arab emírségek ellen a válogatottba.Kicsit dicsérjük is most
http://www.totalbarca.com/2010/multimed ... vs-brazil/katalunya írta:Srácok,gólt rúgott az egyesült arab emírségek ellen a válogatottba.Kicsit dicsérjük is most
Én azért tavaly nem voltam vele annyira elégedett, sőt! Sztem tavaly rengeteg gyenge meccse volt, főleg a szezon első felében, aztán a végére már javulgatott, de akkor sem azt a játékot hozta, amit egy 30 milliós védőtől várna az ember. Az első szezonja azért lényegesen jobb volt, és nem csak a kupák miatt gondolom így. Nekem az a bajom, h tudom, h ahogy tavaly játszott, vagy ahogy mostanában is gyakran játszik, ő annál sokkal jobban tud. És igenis, tud beadni, ezt bizonyította a Sevillában, és nálunk is az első szezonjában. Szóval összekaphatná magát.Kalap1988 írta:Nem kell ezt túldimenzionálni, egyszerűen nem megy neki a beadás és sokszor rossz megoldást választ. A csatáraink is így vannak ezzel idén, csak ők gólhelyzetben döntenek rosszul. Valami lelki görcs van a csapatban, amit fel kell oldani, mert a játék nagyon megy. Tavaly nem volt rossz szezonja Daninak, igaz a beadásai nem voltak forintosak, de szerintem nem volt sokkal rosszabb, mint 08-09-ben. A triplázás sok mindent megszépít ámRinku írta:Nem Alves hibája, hogy beadogat, Pep buzdítja rá, pedig ez súlyos hiba... Neki kooperálni kell Messivel, ők ketten dinamikus duót alkotnak, neki Messire kellene figyelnie és indítania és olyan 15-20 méterekről, ha van üres folyosó, sz*rrá lőni a kaput. Nem szabad beadnia, neki rálőni kell. A távoli lövéseink egyik bástyája, kár, hogy Pep van annyira tőgyarcú barom, hogy szereti nézni a beadásait, amik 90%-ban az ellenfélnél kötnek ki...Visszakeressük, hogy hányszor szidtátok itt akkor, hogy nem tud beadni ?
![]()
Sejtem az eredményt... Csak azt nem értem ált, mikor bent van Messi,Bojan és Pedro, akkor is állandóan bead. Olyankor vissza kellene passzolni, néha van értelme nekik is beadni, de 100-ból 95-ször nincs. Ez viszont megint döntés kérdése. A többivel elégedett vagyok, nincs a világon még egy jobbhátvéd, aki ennyit dolgozna és ennyire illene a játékunkban. Lehet szidni, de jelenleg nincs jobb.
Nem kell ezt túldimenzionálni, egyszerűen nem megy neki a beadás és sokszor rossz megoldást választ. A csatáraink is így vannak ezzel idén, csak ők gólhelyzetben döntenek rosszul. Valami lelki görcs van a csapatban, amit fel kell oldani, mert a játék nagyon megy. Tavaly nem volt rossz szezonja Daninak, igaz a beadásai nem voltak forintosak, de szerintem nem volt sokkal rosszabb, mint 08-09-ben. A triplázás sok mindent megszépít ámRinku írta:Nem Alves hibája, hogy beadogat, Pep buzdítja rá, pedig ez súlyos hiba... Neki kooperálni kell Messivel, ők ketten dinamikus duót alkotnak, neki Messire kellene figyelnie és indítania és olyan 15-20 méterekről, ha van üres folyosó, sz*rrá lőni a kaput. Nem szabad beadnia, neki rálőni kell. A távoli lövéseink egyik bástyája, kár, hogy Pep van annyira tőgyarcú barom, hogy szereti nézni a beadásait, amik 90%-ban az ellenfélnél kötnek ki...
Sztem meg az a "tőgyarcú barom",aki azt szeretné,h Dani csak Messivel játsszon össze,és netovább.Ez csapatjáték,ahol a többieket is be kell vonni talán.Egy szélsőnek benne van a munkakörében,h beadjon -még akkor is,ha ez Dani esetében elég gikszeres...Rinku írta:Nem Alves hibája, hogy beadogat, Pep buzdítja rá, pedig ez súlyos hiba... Neki kooperálni kell Messivel, ők ketten dinamikus duót alkotnak, neki Messire kellene figyelnie és indítania és olyan 15-20 méterekről, ha van üres folyosó, sz*rrá lőni a kaput. Nem szabad beadnia, neki rálőni kell. A távoli lövéseink egyik bástyája, kár, hogy Pep van annyira tőgyarcú barom, hogy szereti nézni a beadásait, amik 90%-ban az ellenfélnél kötnek ki...
Káprázatos gól! Ennél jobban nehéz lett volna lőni ezt a szabadrúgást. Remélem idén lő 1-2 szabadrúgásgólt.sneco7 írta:Nem is kicsi góljával...![]()
Nem pont neked... Úgy általánosságbanSanama írta:Ha nekem írtad,akkor én 1 szót nem ejtettem a formáról. A beadásairól beszéltem...Sztem Dani Alves mostanában nagyon jó formában van, nem értem azt, aki ellenkezőleg gondolja. Confused