Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hová lettek Morganék.gergo9 írta:Szépen kérnék pár ajánlást lehetőleg újabbi filmekből, mondhatni randiféleségre![]()
Konkrétan nekem is vannak elképzeléseim meg kaptam már ajánlásokat de annyira nem fogott meg semmi sem.
Csöpögős,nyáltúltermelős nem annyira kéne, bár jöhet az is a humorosabb fajtából.
Elég kevés filmet néztem mostanság, nem igazán vagyok képben...
gergo9 írta:Szépen kérnék pár ajánlást lehetőleg újabbi filmekből, mondhatni randiféleségre![]()
Konkrétan nekem is vannak elképzeléseim meg kaptam már ajánlásokat de annyira nem fogott meg semmi sem.
Csöpögős,nyáltúltermelős nem annyira kéne, bár jöhet az is a humorosabb fajtából.
A spanom csajaElBartimaeus írta:50 első randi? Szerintem ideális lehet, kis könnyed film elég jó humorral.gergo9 írta:Szépen kérnék pár ajánlást lehetőleg újabbi filmekből, mondhatni randiféleségre![]()
A 'Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap' alatt a környezetemben élő lányok egyik nagy kedvence és arról garantálhatlak, hogy ők sem buknak a nagyon csöpögős filmekre, ha a humor hiánycikk.
50 első randi? Szerintem ideális lehet, kis könnyed film elég jó humorral.gergo9 írta:Szépen kérnék pár ajánlást lehetőleg újabbi filmekből, mondhatni randiféleségre![]()
aham, köszke, nem mertem utána olvasni, neh spoilerbe ütközzek. Azt hittem, egy ekkora lámaság miatt hagyatom abba az egészet (minat anno a Hex-et) pedig frankón leköt... na akkor lássuk hova továbbmr. írta:Azt hiszem az a rész nem is oda tartozik vagy mi.... Az 1. évad 21. részének kellett volna lennie csak nem adták le. Vagy valami ilyesmi.kennyke04 írta:
Én is letudtam az este folyamán és nagyjából egyezik a véleményünk.Nem valami nagy kaland a film,de mégis élvezhető.Többre számítottam a pozitív visszhangok miatt,de azért annyira nem volt rossz.Egyszeri nézést megér...messideco írta:
Kecskebűvölők: elég lecsó film volt, de még is élveztem. Összességében nem rossz film, de nem nyűgözött le... Össz: 5/10
Nincs mit....ha még beugrik valami, majd írok.Puyol05 írta: Köszönöm, majd válogatok. Jónak ígérkeznek.
Farkasok szövetsége, Álmosvölgy legendájaPuyol05 írta:Heló mesterek!
Tegnap megnéztem a Sherlock Holmes első részét, és azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon tetszett. Szóval olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy tudnátok e olyan filmeket mondani, amelyek hasonlóak. Szóval régebbi korban játszódik, kicsit ilyen bűntényes, nyomozós... Értitek
Bolondok aranya, Szahara, Főnix útja, HidalgoPuyol05 írta:A másik meg kalandfilmekre lenne szükségem. Kb olyan stílusúakra, mint ami "Az Amazonas kincse" volt, de semmi féle képpen nem Indiana Jonesosra.
Remélem tudtok segíteni.
Egyik kedvenc filmem. Láttam már legalább vagy 20-szor. A tegnap este is bele pillantottam,VictorValdes19 írta:Fél órája lett vége az m2ön, A remény rabjainak.
Hogy ez mekkora film...Tele van fordulatokkal, sose tudtam, hogy mi fog következni. Akik eddig még nem látták, azoknak mindenféleképpen ajánlom
![]()
Nálam 10/10
Szerintem ez a helyes, a sorozat érdekében mindenképp...soadroli írta:ez most komoly?![]()
Nagy klasszikus! Lehet, hogy le is porolom és megnézem...VictorValdes19 írta:Fél órája lett vége az m2ön, A remény rabjainak.
Hogy ez mekkora film...Tele van fordulatokkal, sose tudtam, hogy mi fog következni. Akik eddig még nem látták, azoknak mindenféleképpen ajánlom
![]()
Nálam 10/10