Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem meg ez,a szökésben hallottam,de a szövege is megfogott átvitt értelembe nagyon jellemez engem.Na nem a west virginia meg mountain mama!P.U.Y.O.L. írta:Eddig kettőből semmi...Slither írta:Pop lett a 2. továbbjutó.![]()
Country kedvenc:
Johnny Cash - Folsom Prison Blues
(amúgy tőle ez a szám a kedvencem, de ez már nem klasszikus country... )
Ha még nem adott senki akkor itt van pár youtube csatorna.ozsimiki írta:Videók koncertjeiről...egész, részlet, bármi jöhet(ne).
Eddig kettőből semmi...Slither írta:Pop lett a 2. továbbjutó.
Nem is olyan rég linkeltem pár rap számot és ez is benne volt. Csak éppen nem a remix verzió, hanem az eredeti. Nekem az sokkal jobban bejön, de ez se rossz...Game90 írta: Method Man – All I Need (Razor Sharp Remix):
http://www.youtube.com/watch?v=YWNDJ976z2Y
Állítólag még idén megjelenik az új albuma, itt egy szám róla:albicelesteX írta:The Game-nek jött ki új albuma idén vagy tavaly?Valami híresebb track esetleg?
socio66 írta:Vinnie Paz-Keep Movin On
Ezt a három számot szeretem én is. Ha jól tudom, akkor az utolsó zene Oscar-díjat is kapott.
Én is voltam ott (is)socio66 írta:én voltam koncertjükön is Verpeléten,mondjuk nem miattuk mentem ki,de nem voltak rosszak.Xanthor írta: Nem gondoltam, hogy valaki rajtam kívül ismeri és szereti is őket, mert szerintem azért nem túl ismertek.
én is ismerem,mondjuk nekem sohasem voltak a kedvenceim..inkább a parkway drive,ha már metálkór.Xanthor írta:Nem gondoltam, hogy valaki rajtam kívül ismeri és szereti is őket, mert szerintem azért nem túl ismertek. Egyébként a régi énekessel sokkal jobbak voltak szerintem (vele a 2 albumról kb nem volt olyan szám, ami ne tetszett volna, az új albumról "csak" ~4 szám jön be)Fernando írta:Azért ez elég ismert szám szerintem.Xanthor írta:http://vimeo.com/15420435
Ez bejön valakinek rajtam kívül? (bár tudom, hogy nem a legnépszerűbb irányzatot hallgatom)
Vagy csak nekem? Én szeretem őket, tehát erősen fölteszem a kezem!
![]()
én voltam koncertjükön is Verpeléten,mondjuk nem miattuk mentem ki,de nem voltak rosszak.Xanthor írta: Nem gondoltam, hogy valaki rajtam kívül ismeri és szereti is őket, mert szerintem azért nem túl ismertek.