Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dánke!MessiFan írta:Tessék:L.Messi 10 írta:Valaki legyen szíves ezt méretre vágni:
Tessék:L.Messi 10 írta:Valaki legyen szíves ezt méretre vágni:
Azt hiszem még az 1. és a 3-as szabad.L.Messi 10 írta: Ha jól láttam 2. még szabad! Vinném! (ha nem irjatok)
Ok, kösz, és bocs Zaen, cserélem!Bree írta:Szerintem Zaen már elvitteL.Messi 10 írta:Ha jól láttam 2. még szabad! Vinném! (ha nem irjatok)
Én is el akartam vinni, csak elkéstem...
Hát ez nem lehet igaz! Megint lekéstem rólaaablaugrana!? írta:akkor engedelmeddel átváltok a tiedreIlúvatar írta:Hát ha már mindenki agyon használja a messi siget, akkor én inkább visszatérek a jó öreg sigemhez...
akkor engedelmeddel átváltok a tiedreIlúvatar írta:Hát ha már mindenki agyon használja a messi siget, akkor én inkább visszatérek a jó öreg sigemhez...
Szerintem Zaen már elvitteL.Messi 10 írta:Ha jól láttam 2. még szabad! Vinném! (ha nem irjatok)
Nem tudom hogy lehet kettőt idézni, de nagyon köszönöm mindkettőtöknek! Ezt vinném, ez a nem-középen-dizájn nagyon tetszikMessiFan írta:Remélem tetszik:
Na, ha már kézis siget kérsz, akkor én is kérek egy siget, mert a kézilabda nekem is benne van abban amit kérni akartamfaithnomore írta:szeretnék kérni egy kézis sig-et a mesterektől!
Remélem tetszik:Bree írta:Üdv mindenkinek! Valaki vállalkozna egy avatar készítésére ebből a képből?
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 4735_n.jpg
Nagyon megköszönném!