Én középsuliba kerülve kezdtem el dohányozni.Nem menőzésből meg vagányságból,hanem kíváncsiságból.Otthon,egyedül szívtam el az első néhány cigimet és bejött a dolog.
Eleinte anyám barnaszofiját dézsmáltam,majd amikor komolyabbra fordult a kapcsolat,az első karton cigim piros Marlboro volt.Egy jódarabig ez volt a sláger,csak aztán eléggé vad ára lett.
Váltottam az akkoriban bejött,limitált szériás "meggyes" Szofira.Ez ilyen bordó csíkos volt és tényleg mintha meggyesre emlékeztetett volna az íze

Ez nem túl sokáig volt terítve,uh megint újítanom kellett.Ekkor sokat kipróbáltam,de végül a Forma 1-es kötődés miatt rávezetődtem a West Silverre (akkoriban még Light...).Ez az én cigim

Nemigen ismerek mást,aki szívná,pedig nagyon jó sztem.Főleg 540-ért.Ráadásul több dohány van benne,mint egy átlagos cigiben,a rövidebb füstszűrő miatt.Ez meg jól tud jönni olykor-olykor
Mentolos témában abszolút egyetértek a zöld PallMall és a West Ice kombóban.Ezek a legfinomabbak.Időnként veszek ilyet is,jól tud esni.
Mindenidők legbüdösebb cigije sztem a talpas Munkás.Szűrő nélküli cucc és egy szál rendesen meg tudta szédíteni az embert

Fiatalon néhányat elszívtam ebből is,tényleg baromi büdös volt.