ilyeneről még nem hallottam felsőbbévesektől sem: szombaton suli! igaz,csak tömbösített óra 3 alkalommal, de nappali tagozaton elég fura

ráadásul meccsem lesz, és ha végig ott maradok, akk nem érek haza meccsre (15:00ig tart az óra, az egyik meccsem 2kor a másik meg fél 3kor kezdődik,szal esélytelen.jah,m 75kmt kell utaznom...)
másik: sportszervezés órán a gyakorlati feladatom viszont nagyon ütős: csütörtökön este egy olasz női vizilabda csapat érkezik (pontosan kettő, de a másikkal egy csoporttársam foglalkozik) és busszal felmegyünk értük ferihegyre, aztán irány szegeden a novotel hotel, lepasszolom őket, másnap városnézés, meg elkisérem őket az uszodába a meccsükre. ebben csak aza pláne, hogy én németet tanultam általánosban és középiskolában is.szal a németem nemrossz,de már 2 éve nem tanultam egy kukkot se németül.angolt meg csak az előző félévben tanultam, Idegennyelv II néven.Hogy hogy fogom magam megértettetni velük, azt nemtom,de érdekes lesz.persze,csütörtökig tanulgatok, ismétlem a németet,erősítem az angolt, de azért egy hét, az mégse olyan sok idő

mindegy,én várom, talpraesett egy ember vagyok, megoldom,csak biztos lesz egy-két vicces jelenet