nem drága egyáltalán a pc fejlesztése, csak okosan kell csinálni
én 3 éve fejlesztettem utoljára, akkor vettem bele 1 giga ramot(a mai napig 2 giga van a gépben), vettem egy a viszonylag olcsó alaplapot, egy Nvidia 8600 GT-t, meg egy athlon 64 4200+-os procit, asszem akkor 60at fizettem érte, de még a mai napig futnak rajta jól a játékok
Fifa fullos grafikán, COD: MW 1-2 szintén fantasztikusan megy, egyedül a GTA4-gyel vannak gondok, de az meg olyan idiótán van beállítva, h még most is az egyik (hanem A LEGNAGYOBB) gépigényű játék a piacon...
a lényeg, h sztem géppel is el lehet lenni, nekem PS2-m van, van 1-2 játék, ami hiába 4-5 éves, a mai napig a játéktörténelem legjobbjaiként vannak számontartva, és akinek újdonság, az a régi gémekkel sokáig el tud szórakozni
PS2-t meg ócón tudsz szerezni, ha okosan csinálod, mint én

rossz a lemezolvasója, de megoldottam, h külső vinyóról, és hálókábelen keresztül az asztali gépről olvassa be az adott progit

(egy fejhibás csippelt PS2-t, ha szerencsés vagy 4-5 ezerért tudsz találni a vaterán, veszel egy memóriakártyát ebayen(1200 HUF értékű USD-ből kijött nekem ez is

), megcsinálod az ún. soft mod-ot, összekötöd hálókábellel a pc-vel és már játszhatsz is

(azaz jó esetben 10ből kijössz, de mivel hibás gépet tudsz csak olcsón beszerezni, azzal vigyázni kell, h valóban csak fejhibás legyen, és lehessen olyan módon használni, ahogy én használom

)
tudom, nehezen érthető, amit leírtam, sokat kellett ehhez olvasnom, míg én is megértettem
más: egyébként a PS3-at nem rég feltörték, szóval már lehetséges másolt játékokkal is játszani, csak úgy tudom még Mo-on nem könnyű beszerezni a cuccot a buheráláshoz