Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Guardiola látja, és én is a legutóbbi teljesítménye okán..barcamania88 írta:valaki latja mascheranonak a helyét a csapatba?mert én nem...nincs vele semi bajom,csak sokszor nézem hogy most mi is?merre?
Volt itt ilyen rosszfiús játékos, elég a 90-es évekre gondolni és Sztoicskovra. Aztán itt volt Eto'o is, szintén nem jófiú, de a pályára tette a szívét és sokszor szinte meghalt minden meccsen. Most tényleg úgy néz ki, mint egy rózsaszín pudlifiús egylet, de ha kell egy kis keménység, szerintem Puyol vagy Piqué nem megy a szomszédba.Eagico írta:Nem akarok károgni, meg még nagyon az idény elején vagyunk, de az idei meccseket végignézve igencsak nyögvenyelős és sokszor unalmas focit láttam a Barcától! Nekem nagyon úgy tűnik, hogy olyan csapattá váltunk, ami tele van immár csupa jófiúkkal, mindenki szerény és "tisztelettudó", na és persze tökéletes Guardiola katona aki mindig győzni akar!
Túl kiszámítható, túl szürke és túlzottan gépies!
Hiányzik számomra a spontaneitás, a váratlan, a pezsgő ritmus amit az elmúlt években a Camp Nou-ban láttam! Hiányoznak az olyan egyéniségek, akik sokkal életszerűbbé tették a focit, mind a játékukkal mind a személyiségükkel, gondolok itt Eto'o-ra, Henry-ra, Ronaldinho-ra vagy akár Touré-ra! Az Ő jelenlétük meghatározó volt a pályán, vezéregyéniségek voltak, karakterükkel sokkal színesebbé (és itt nem a bőrszínre gondolok) tették a futballt! Nekem ők nagyon hiányoznak!
Remélem meg tudom szeretni ezt a mostani Barcát is, próbálkozom vele...
Ezt te sem gondolhatod komolyan..
Azért ez túlzás.Pep első szezonjában inkább a kupában villogott,de a tavalyi szezonban a legtöbb meccsen ahogy beállt gólt is lőtt(pl. Bilbao elleni szuperkupa-visszavágó,Stuttgart),tavasszal pedig a csapat egyik legjobbja volt,az Ő góljai is kellettek a címvédéshez.Az pedig egy másik történet,hogy a BL-döntőbe lőtt minket,csak Touré "kezezését" "látta" a bíró..LG írta: Aztán jött a következő szezon, összeállt a világ legerősebb támadó hármasa, és Bojan az új edzőnél kegyvesztett lett, azóta nem mutat semmit.
LG írta: Nagyjából egyet értek, kivéve az utolsó mondatoddal. Inkább úgy fogalmaznék, jobbnak tűnik. De hozzátenném, h első szezonjában Bojan is nagyot robbantott, mert az egy gyenge Barca volt, amiből ki tudott emelkedni. Aztán jött a következő szezon, összeállt a világ legerősebb támadó hármasa, és Bojan az új edzőnél kegyvesztett lett, azóta nem mutat semmit. Pato pedig nagyon kényelmes helyzetben volt a Milannal, a sok vénember között, nem volt nehéz kiemelkednie.
Nagyjából egyet értek, kivéve az utolsó mondatoddal. Inkább úgy fogalmaznék, jobbnak tűnik. De hozzátenném, h első szezonjában Bojan is nagyot robbantott, mert az egy gyenge Barca volt, amiből ki tudott emelkedni. Aztán jött a következő szezon, összeállt a világ legerősebb támadó hármasa, és Bojan az új edzőnél kegyvesztett lett, azóta nem mutat semmit. Pato pedig nagyon kényelmes helyzetben volt a Milannal, a sok vénember között, nem volt nehéz kiemelkednie.Tocy írta:Hát sztem azért az aranylabda-kaliber eléggé erős. Nyilván a sok sérülés is szerepet játszik abban h igazán nagyot nem tudott villanni, de sztem pl. egy CR-től messze van, ill. az aranylabdás évétől.
Nagyon jól lő, jól támadja a kaput, hihetetlen robbanékony, de olyan hatalmas dolgokat nem láttunk még tőle, pedig itt van már pár éve Európában. Mindenesetre Bojannál bőven jobb...
Keretszinten gondoltam természetesen, nem a kezdőresjd írta:És lenne 3 védő?gergo9 írta: Pato-Villa-Messi. Mögöttük egy Xavi-Iniesta-Busquets-Fabregas(?).
Adogatná![]()
(mondjuk egy Maxwell-Pique-Alves védősorral lenne igazán ütős ez a felállás)
Ettől függetlenül 3 irányító alapból sok lenne
Első meccs a Milanban: gól, első meccs a a válogatottban: gól (18 évesen)LG írta: Nekem Patoról is az a véleményem, h nagyobb füstje, mint a lángja. El tudnám itt képzelni, de inkább csereként.
És lenne 3 védő?gergo9 írta: Pato-Villa-Messi. Mögöttük egy Xavi-Iniesta-Busquets-Fabregas(?).
Adogatná
Nekem Patoról is az a véleményem, h nagyobb füstje, mint a lángja. El tudnám itt képzelni, de inkább csereként.kurdt írta:Mivel momentán zárva van az átigazolások-topic, ezért ezt most ide teszem:
Ebben a hírben két számomra elég érdekes információ van, és most úgy vagyok vele, hogy örülnék, ha igaz lenne...
szerk.: csak utólag olvastam vissza, látom hogy volt már. ha nem is pont ez, de nagyon hasonló
Bizony.kurdt írta:Mivel momentán zárva van az átigazolások-topic, ezért ezt most ide teszem:
Ebben a hírben két számomra elég érdekes információ van, és most úgy vagyok vele, hogy örülnék, ha igaz lenne...
szerk.: csak utólag olvastam vissza, látom hogy volt már. ha nem is pont ez, de nagyon hasonló
Szerintem messze vagyunk az Arsenal politikájától. Ott közepes szintű játékosok az alapemberek Fabregas köré építve. Nálunk van a világ legjobb kezdője ez is biztos.albicelesteX írta:Előre kijelentem,hogy mindig azért szorítok,hogy a csapat minden sorozatban nyerjen,de idén beletörődnék,ha mondjuk a Valencia megelőzne minket és a Bl sem sikerülne,mert szerintem akkor jutna el abba a makacs fejébe,hogy csak 18-20 éves srácokkal nem lehet bajnokságot nyerni itt Bl-t meg pláne.Nem akarok Arsenalt!LM10 írta:1: Guardiola annak a híve, hogy amilyen kerettel kezdi a munkát, azzal is akarja befejezni.
Előre kijelentem,hogy mindig azért szorítok,hogy a csapat minden sorozatban nyerjen,de idén beletörődnék,ha mondjuk a Valencia megelőzne minket és a Bl sem sikerülne,mert szerintem akkor jutna el abba a makacs fejébe,hogy csak 18-20 éves srácokkal nem lehet bajnokságot nyerni itt Bl-t meg pláne.Nem akarok Arsenalt!LM10 írta:1: Guardiola annak a híve, hogy amilyen kerettel kezdi a munkát, azzal is akarja befejezni.
Hát igen, ez a piti összeg amit Ibráért kértünk nevetséges és elgondolkoztató. Minden esetre találgatásokra ad okot.gygerike írta:Pont ezen gondolkoztam délután. Lehet hogy nem véletelen hogy Ibra 24 m.-ért távozottTdavid írta:http://barcanoticias.blog.hu/2010/10/09 ... et_a_jovom
Eddid is szimpatikus volt a srác, ezek után meg már egyenesen kedvelem!![]()
Csak ne hogy Özil2 legyen!![]()
(rem jó topicba írtam)
...