Meg abban, hogy nincs teher a vállukon. Nincsenek sztárokkal teletűzdelve, ezért az elvárások is kisebbek, nem kapják le a fejüket, ha 6-8. hely körül végeznek a bajnokságban. Ez a tehermentesség pedig azt eredményezte a játékosoknál, elkezdtek kiválóan futballozni.ziipp írta:Szerintem a Valencia ereje abban rejlik, hogy a meghatározó játékosok távozásával a megmaradt csapattagok természetes módon összezártak, egységesebbé váltak.
Bajnoki Mérkőzések 10-11
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- SuperMessi
- Capitá del Barça
Ez elég jó lenne, ezzel hozni kéne a meccsetMikaos írta:Sport.es szerinti kezdőcsapat:
Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Maxwell; Xavi, Busquets, Keita; Messi, Villa, Iniesta.
Sport.es szerinti kezdőcsapat:
Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Maxwell; Xavi, Busquets, Keita; Messi, Villa, Iniesta.
-nekem szimpatikus. Örülök, hogy Iniesta és Keita együtt lesznek a pályán, mert ez egyrészt megerősített középpályát jelent, másrészt variálási lehetőségeket ad.
szerk.: Mundo is lehozta a kezdőcsapatot, tehát hivatalos.
-nekem szimpatikus. Örülök, hogy Iniesta és Keita együtt lesznek a pályán, mert ez egyrészt megerősített középpályát jelent, másrészt variálási lehetőségeket ad.
szerk.: Mundo is lehozta a kezdőcsapatot, tehát hivatalos.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Mikaos 2010.10.16. 19:20:19-kor.
Szerintem a Valencia ereje abban rejlik, hogy a meghatározó játékosok távozásával a megmaradt csapattagok természetes módon összezártak, egységesebbé váltak. Mindkét csapatnak fontos a mai meccs, a vendégeknek talán egy picivel jobban is, mert ha megverik ezt a Barcát, valóban joggal hihetik, van keresni valójuk ebben a szezonban. Szóval ma jégtörő üzemmódban kell pályára lépniük Messiéknek.
Egy gólos győzellemel számolok. A mixen is jól fizet...... 

Nagyon nehéz meccs lesz,de muszáj nyerni 
A Valenica igen erős de mi is azok vagyunk.
Ha berúgjuk a helyzeteket nem lesz gond.
Mivel Messi a pályán lesz ezért ettől most nem tartok annyira
Kiváncsi vagyok a kezdőre,remélem Xavi kezd,de Pedro viszont lehet nem fog.
Küzdős,izgalmas meccs lesz az biztos.
szerk.:vagy ahogy olvasom a HSZ eket Xavi nem kezd?

A Valenica igen erős de mi is azok vagyunk.
Ha berúgjuk a helyzeteket nem lesz gond.
Mivel Messi a pályán lesz ezért ettől most nem tartok annyira

Kiváncsi vagyok a kezdőre,remélem Xavi kezd,de Pedro viszont lehet nem fog.
Küzdős,izgalmas meccs lesz az biztos.
szerk.:vagy ahogy olvasom a HSZ eket Xavi nem kezd?

Abi & Tito
A Hércules és a Mallorca ellen is nagyon kellett a 3 pont. Ez a meccs meg nehezebb lesz azoknál.Charlie írta:Muszáj nyernünk, nincs mese. Valencia nem reménykedhet, elmúlt 3 meccsüknek a Nou Campban 0-13 a gólkülönbsége. Erősek most, de nekünk meg nagyon kell a 3 pont.
C.
Ha a helyzeteket berúgjuk nyerünk,de ha ugyanazt műveljük mint a Mallorca ellen bukó van.
Ja! És most nincs Xavi.
- Charlie
- Öreg Harcos
Muszáj nyernünk, nincs mese. Valencia nem reménykedhet, elmúlt 3 meccsüknek a Nou Campban 0-13 a gólkülönbsége. Erősek most, de nekünk meg nagyon kell a 3 pont.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
az Iván felvázolt kezdőnek nagyon tudnék örülni!
Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Abidal – Busquets, Thiago Alcántara, Iniesta – Messi, Bojan és Villa.
klasszikus 4-3-3, mindenki a helyén szerepelne! azonban Pepet ismerve pontosan ezért nem így lesz, Bojan nagy eséllyel ismét szélsőként fog futkosni(legyen miért szidni ismét...), Messi szokás szerint középen lesz, Keita meg kezdeni fog sztem Thiago kárára, mert Pep jobban szereti, ha Sergi mellett van még egy védekező típusú játékos...
Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Abidal – Busquets, Thiago Alcántara, Iniesta – Messi, Bojan és Villa.
klasszikus 4-3-3, mindenki a helyén szerepelne! azonban Pepet ismerve pontosan ezért nem így lesz, Bojan nagy eséllyel ismét szélsőként fog futkosni(legyen miért szidni ismét...), Messi szokás szerint középen lesz, Keita meg kezdeni fog sztem Thiago kárára, mert Pep jobban szereti, ha Sergi mellett van még egy védekező típusú játékos...
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Igazság szerint Thiagot szívesen megnézném egy ilyen kiélezett meccsen is az elejétől a végéig. Ugyanakkor bennem van az is hogy mi van ha Bojan ezen a meccsen kapja el a fonalat! Ami biztos hogy Pedro-t csak a padra tenném, mert gyanús ez a korai felépülés. Nem életbevágó az ő szerepeltetése. Ezek szerint: Valdés-Alves-Pique-Puyol-Abidal-Busquets-Xavi-Iniesta(Thiago)-Messi-Villa-Bojan(Iniesta)
Talán mégis amellett lennék hogy Bojan kezdjen, mert Ini nagyon kell középre Xavi mellé sztem. A lényeg hogy magabiztos játékot várok, és nagyon fontos a győzelem.
Visca el Barca
Talán mégis amellett lennék hogy Bojan kezdjen, mert Ini nagyon kell középre Xavi mellé sztem. A lényeg hogy magabiztos játékot várok, és nagyon fontos a győzelem.
Visca el Barca

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Andris
- Adminisztrátor
na mitmondtam, játszik mindenki mindenhogy.
igazából még nincs igazam, de ha villa mellett még xavi is kezdő lesz mondjuk, akkor már nincs mese.
-----------------------VV-------------------------
--Alves--------Piqué-----Puyol---------Abidal--
---------------------Busquets-------------------
-----------Xavi---------------Thiago------------
-----Messi------------Villa------------Iniesta---
Én most így állnék fel, mert véleményem szerint ez a legerősebb kezdő Pedro nélkül, őt nem erőltetném max cserként.
Márpedig nem túlzást azt állítani, h a Valencia ellen most a legerősebbre van szükség. Thiago nem véletlen van ott, már kétszer irtó jól játszott, sokkal jobban mint Masch, Keita, Nolito, Bojan vagy Maxwell akár.

igazából még nincs igazam, de ha villa mellett még xavi is kezdő lesz mondjuk, akkor már nincs mese.

-----------------------VV-------------------------
--Alves--------Piqué-----Puyol---------Abidal--
---------------------Busquets-------------------
-----------Xavi---------------Thiago------------
-----Messi------------Villa------------Iniesta---
Én most így állnék fel, mert véleményem szerint ez a legerősebb kezdő Pedro nélkül, őt nem erőltetném max cserként.
Márpedig nem túlzást azt állítani, h a Valencia ellen most a legerősebbre van szükség. Thiago nem véletlen van ott, már kétszer irtó jól játszott, sokkal jobban mint Masch, Keita, Nolito, Bojan vagy Maxwell akár.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Na úgy néz ki, egy méregfog ki van húzva a Valenciából, Joaquín nem játszik. Azonban még így is van pár húzóember, akikre oda kell figyelni. Kapásból mondanám Adurizt, Pablo Hernándezt, Tino Costát vagy Alejandro Domínguezt. Nehéz lesz, de már ideje lesz hazai pályán is meggyőző játékot bemutatni!
VISCA EL BARCELONA!
SOM-HI
VISCA EL BARCELONA!
SOM-HI

Szerintem így fogja majd felállítani a csapatot:
Valdés,Alves,Piqué,Puyol,Abidal,Busi,Xavi,Keita,Messi,Villa és Iniesta.
Én szívem szerint így állnék fel:
Valdés
Alves-Piqué-Puyol-Maxwell
Xavi-Busi-Iniesta
1.Messi-Bojan-Villa
2.Jeffren-Messi-Villa
3.Messi-Villa-Bojan
A meccsről annyit hogy remélem könnyen fog nyerni a Barca és nem egy Görcsös 1-0-t vagy döntetlent játszik.
Valdés,Alves,Piqué,Puyol,Abidal,Busi,Xavi,Keita,Messi,Villa és Iniesta.
Én szívem szerint így állnék fel:
Valdés
Alves-Piqué-Puyol-Maxwell
Xavi-Busi-Iniesta
1.Messi-Bojan-Villa
2.Jeffren-Messi-Villa
3.Messi-Villa-Bojan
A meccsről annyit hogy remélem könnyen fog nyerni a Barca és nem egy Görcsös 1-0-t vagy döntetlent játszik.
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Így van. Sajnos kiment a fejemből...LM10 írta:Pedro sérült.
Akkor viszont Iniesta lesz az ő helyén és Keita a középpályán. (szvsz)
- Andris
- Adminisztrátor
Xavi úgyis játszani fog, nyugodtan betehetitek kezdőbe.
A múltkorit se kellett volna feltétlen kihagynia, most az volt a cél h jókor pihenjen, ha már ennyit játszik. és mi lett vna alkalmasabb a pihire, mint bejelenteni h izomtúlterheltség van, és így a válogatottal se tud utazni..
A múltkorit se kellett volna feltétlen kihagynia, most az volt a cél h jókor pihenjen, ha már ennyit játszik. és mi lett vna alkalmasabb a pihire, mint bejelenteni h izomtúlterheltség van, és így a válogatottal se tud utazni..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Nem is tudom, hogy írtam e már kezdőt, nagyon nem szokásom, de most leírom az általam elképzelt kezdő 11-et a szombat esti meccsre:
------------Viktor Valdes--------------
--Dani Alves--Puyol--Piqué--Abidal--
-----Thiago---Busquets---Iniesta-----
---Messi---------Villa---------Pedro---
Cserék:
Mascherano
Thiago (70')
Bojan
Villa (80')
Adriano
Abidal (85')
Szerintem nyerni fogunk, de eredményt nem tippelek. Minden esetre a cseréket is annak fényében írtam, hogy szűkösen, de hozni fogjuk a meccset. (bár ha az elején be tudnánk találni, akkor akár egy könnyebb győzelem is meglehetne) Villa remélem betalál. (ha már kiderült, hogy játszhat és egyáltalán nem volt komoly a skótok ellen összeszedett sérülése)
------------Viktor Valdes--------------
--Dani Alves--Puyol--Piqué--Abidal--
-----Thiago---Busquets---Iniesta-----
---Messi---------Villa---------Pedro---
Cserék:
Mascherano

Bojan

Adriano

Szerintem nyerni fogunk, de eredményt nem tippelek. Minden esetre a cseréket is annak fényében írtam, hogy szűkösen, de hozni fogjuk a meccset. (bár ha az elején be tudnánk találni, akkor akár egy könnyebb győzelem is meglehetne) Villa remélem betalál. (ha már kiderült, hogy játszhat és egyáltalán nem volt komoly a skótok ellen összeszedett sérülése)
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Érdekes kezd alakulni a csapatunk a hétvégére. 
Nincs Pedor, lehet nincs Villa, lehet nincs Xavi. Tényleg érdekel, hogy ki fog játszani. Gondoltam, hogy akkor Messi és Bojan csatárok, Maxwell fellép kp-ra. Vagy ha nem bízik Bojanban Pep, akkor Maxwell-Messi-Alvés támadósor.
Esetleg Iniesta leválthatná az egyiket, akkor viszont kellene a középpályára legalább Thiago. Azért elég tartalékos felállásunk lesz. De ha így is tudunk nyerni, akkor elég sok ember száját be lehet majd fogni ezzel. Ha nem lesz további sérülés, akkor én az első verziómat tartom a legvalószínűbbnek a meccsre.

Nincs Pedor, lehet nincs Villa, lehet nincs Xavi. Tényleg érdekel, hogy ki fog játszani. Gondoltam, hogy akkor Messi és Bojan csatárok, Maxwell fellép kp-ra. Vagy ha nem bízik Bojanban Pep, akkor Maxwell-Messi-Alvés támadósor.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Kezdő szombaton:
------------------------------VV-----------------------------
---Alves---------Piqué-----------Puyol----------Abi/Max---
-------------------------Busquets--------------------------
------------------Xavi------------Keita--------------------
-----------Messi-------------Bojan----------Iniesta-----
Tipp:
1-1. Gólok: Messi, Soldado.
Cserék: Masche, Milito, Villa
------------------------------VV-----------------------------
---Alves---------Piqué-----------Puyol----------Abi/Max---
-------------------------Busquets--------------------------
------------------Xavi------------Keita--------------------
-----------Messi-------------Bojan----------Iniesta-----
Tipp:
1-1. Gólok: Messi, Soldado.
Cserék: Masche, Milito, Villa
Hali!!
Szerintem az alap kezdő a legjobb!!!!Egyenlőre,de természetesen nem tudhatom mit hoz a jövő!!!!!!
Szerintem az alap kezdő a legjobb!!!!Egyenlőre,de természetesen nem tudhatom mit hoz a jövő!!!!!!
- lui1698
- Llegenda del Barça
Mondjuk az alap kezdő. Alves-Puyol-Piqué-Abidal. (már, ha közülük senki nem sérült. én nem tudok róla)hady írta:Milito is megsérült ( . Ki fog játszani hétvégén....?
Védelem úgy ahogy rendben van nálunk. Ott belefér 1-2 sérülés.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Milito is megsérült ( . Ki fog játszani hétvégén....?
(Grat. a MAGYAR csapatnak is. Márciusban a Hollandok jönnek.)
(Grat. a MAGYAR csapatnak is. Márciusban a Hollandok jönnek.)