Most lehet nagyon hülyeséget mondok, de Keita védekező Thiago pedig támadó középpályás, nem?gygerike írta:Keitánál nem hiszem hogy rosszabb lehetneL.Messi 10 írta:Hurrogjatok le, de Thiago nem hiszem hogy jelenleg sokat tudna segiteni rajtunk...gygerike írta:Thiago kell. Ő benne lenne motiváció. Kellően kreatív is . Könyörgöm cseréljük be
Élő közvetítések
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça

-
- Entrenador del Barça
Nem fogja mert ossze fognak esni a nyomas alatt.Most elsosorban azert ilyen jok mert nincsenek elvarasok,ha mondjuk 5-6-odikak lesznek akkor se lesz tragedia,de ha az ideny vege fele is elsok,akkor gyozelmi kenyszerben lesznek es botlani fognak.Amugy tavaly asszem ugyanebben az idopontban jatszodtunk a Valencia ellen valogatott fordulo utan es jatszodtunk egy bazi nagy helyzetnelkuli 0-0-at idegenben.Szoval en nem nagyon bizakodok....Ilúvatar írta:Emlékeztek hogy mire figyelmeztetett minket Pep?Tök jó szeme van neki, rögtön meglátja hogy bajok lesznek, s nem tud mit tenni ellene.
amúgy is sztem most ezt az idényt a Valencia nyerje meg most. Foci törvénye az, hogy nem lehet mindig nyerni, tehát most rosszak vagyunk. Azért mondtam hogy Valencia nyerje meg, mert semmiképpen ne a Madrid.

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Egyébként valaki magyarázza már el nekem, hogy egy akkora klasszis mint Villa hogy tud ilyen pocsékul játszani? Ha a második félidőre belelendül simán tudna 2-őt vágni...

- gygerike
- Entrenador del Barça
Keitánál nem hiszem hogy rosszabb lehetneL.Messi 10 írta:Hurrogjatok le, de Thiago nem hiszem hogy jelenleg sokat tudna segiteni rajtunk...gygerike írta:Thiago kell. Ő benne lenne motiváció. Kellően kreatív is . Könyörgöm cseréljük be

Visca El Barca

sajnos ki kell mondani, ez a meccs is bukó. egyértelmű, hogy a csapat hullámvölgyben van, ilyen még nem volt PEP időszaka alatt. ha nem talál ki vmit, akkor elért eredményei ellenére nem alkalmas a szitú megoldására, sajnos. most kellene megmutatnia, hogy mi az a + amit hozzá tud tenni, mert igazán akkor kellene, amikor nem megy a szekér. ha ez így megy tovább, akkor lesz még jópár kellemetlen pofon a szezonban. nem gondoltam vna az idény elején, hogy 4 hazai meccs után, 4 pontunk lesz.
((( most majd jópáran leugatanak itt, de ha nem is megy a csapatnak idén, akkor annyi haszna lesz, hogy legalább a divat lemorzsolódik...

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Hurrogjatok le, de Thiago nem hiszem hogy jelenleg sokat tudna segiteni rajtunk...gygerike írta:Thiago kell. Ő benne lenne motiváció. Kellően kreatív is . Könyörgöm cseréljük be

Itt valami nagyon nem stimmel, az biztos. A Mallorca ellen is nagyon gyenge volt a csapat, na de amit ma mutatnak a srácok, az felháborító.
Victor Valdesen kívül mindenki egy nagy...
Alvesról inkább nem írok semmit, Messinél hányszor volt ma a labda, Villa nagyon gyenge igazolás.
A védelem katasztrófa, bármelyik Valencia kontrából gólt kaphatunk, középpályás labdabirtoklásról nem is beszélhetünk, nem mi irányítunk, nincs széljáték, a támadójáték is katasztrófa, szóval ez így nem megy.
Valencia második félidőben beáll a tizenhatos elé, azt vagy rúgunk egy gólt, vagy kapunk egyet kontrából. Ha ma nem nyerünk, a srácok ezt megérzik és elmehet a szezon. Lényegében Valdessel vagyok eddig elégedett.
A játékot abszolút nem mi kontrolláljuk, Pablo ha belövi, annyi a meccsnek.
Messi is amit kihagyott.
Kíváncsian várom a második félidőt, fel tudunk-e állni.
Victor Valdesen kívül mindenki egy nagy...
Alvesról inkább nem írok semmit, Messinél hányszor volt ma a labda, Villa nagyon gyenge igazolás.
A védelem katasztrófa, bármelyik Valencia kontrából gólt kaphatunk, középpályás labdabirtoklásról nem is beszélhetünk, nem mi irányítunk, nincs széljáték, a támadójáték is katasztrófa, szóval ez így nem megy.
Valencia második félidőben beáll a tizenhatos elé, azt vagy rúgunk egy gólt, vagy kapunk egyet kontrából. Ha ma nem nyerünk, a srácok ezt megérzik és elmehet a szezon. Lényegében Valdessel vagyok eddig elégedett.
A játékot abszolút nem mi kontrolláljuk, Pablo ha belövi, annyi a meccsnek.
Messi is amit kihagyott.
Kíváncsian várom a második félidőt, fel tudunk-e állni.
Hajrá Barca! És a Honda!
Hagyjuk már itt azt hogy ez meg ez miért kellett,meg hogy kicsi a keret.Bárki itt lenne,ez a kezdő játszana,mert ennél nincs jobb!Szal nem mennénk többre mással sem.Nomeg a gólnál vicc volt a védelem az tény,ami szintén mindenképp ez lenne.Pedro be Keita le,támadni,és meglesz ez!Hajrá Barca!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bestbarca 2010.10.16. 21:01:45-kor.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
- forcabarca10
- Barça B
úgy legyen,remélem guardiola csinál valamit a szünetbe és megneveli a társaságot.Katalán88 írta:Nem kell siratni a csapatot! még semmi sincs veszve, Messi és Villa összekapja magát, kész 2-1 ide.
HAJRÁ BARCA!
Azt nem értem,hogy Villa miért érzi úgy,hogy attól mert itt van mindig passzolni kell.Oké,mi ezt játszuk,de amikor Alves kiugratta hát nem bepassz kellett volna szerintem hanem a kapus szeme közé lőni.Tavaly ilyenkor sokkal jobban játszottunk,bevágtuk a ziccereket most meg semmi..
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
- westerngom
- Entrenador del Barça
- vagy csak békén kellett volna hagyni két meghatározó playát a tengelyben: Samu/ YayaL.Messi 10 írta:Most lenne jó egy Fabregas/Ibra
- danko94
- Entrenador del Barça
Az a problem, hogy mocskos módon rövid a keret. Ezek a srácok már tavaly is végigjátszották a szezont, nyáron alig pihentek a VB miatt és most is meccs, meccs hátán. Alig van játékosunk, kevés a variációs lehetőség és fejben fáradtak vagyunk. Ibra tavaly idény eleji góljai most nagyon hiányoznak. Egy kérdés amugy; Akik szerint tavaly Zlatan gyenge volt azok mit mondanak most Villára?pety27 írta:Valami nagyon nem stimmel a csapattal..talán igaza volt a kommentárnak..'mintha megunták volna a sok győzelmet'- mert itt fejben nincs valami rendben az tuti,a játék 0, semmi elképzelés/fantázia....
Az eddigi idény : 0.
Lassan-lassan ki kell mondanunk:nagy a baj. Egyszerűen nincs senki a csapatban, aki jól játszana. Talán Valdes és ennyi. Nem tudom mi a gond, de valamit nagyon tenni kellene, mert ez blama. Nem tudom, hogy vagytok Villával, de nekem elfogyott a türelmem vele kapcsolatban, amikor Ibra így hagyta ki a helyzeteket mindenki szidta. Hát Villa sem jobb eleddig. Sőt! Persze bízom benne, hogy csak belelendül és főként a gól is összejön neki.
- Deus
- Boixos Nois
Emlékeztek hogy mire figyelmeztetett minket Pep?
Tök jó szeme van neki, rögtön meglátja hogy bajok lesznek, s nem tud mit tenni ellene.
amúgy is sztem most ezt az idényt a Valencia nyerje meg most. Foci törvénye az, hogy nem lehet mindig nyerni, tehát most rosszak vagyunk. Azért mondtam hogy Valencia nyerje meg, mert semmiképpen ne a Madrid.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2010.10.16. 20:59:43-kor.

Óriási bajok lesznek ha ezt a meccset nem hozzuk.....Messi nagyon gyenge, vissza kéne rakni a posztjára. A tüzet sem látom. 

Kihagyott ziccer - egy kis grimasz miközben már fut szögletet rúgni. Számomra ez a legdurvább Messiben.
A Valencia jól játszik. Jobban le kell őket fojtani, mert szerintem nincs olyan erős védelmük, ami kibírná a 45 perces nyomást. Minden adott, hogy fordítsunk.
A Valencia jól játszik. Jobban le kell őket fojtani, mert szerintem nincs olyan erős védelmük, ami kibírná a 45 perces nyomást. Minden adott, hogy fordítsunk.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nem is tudom mit mondjak. Inkább csendben maradok,mert le leszek szúrva.
Annyit azért mondok.hogy az vér ciki hogy 6an álltak Valdessel együtt a gólnál a Valenciai körül. És nem tudták levédekezni.
Annyit azért mondok.hogy az vér ciki hogy 6an álltak Valdessel együtt a gólnál a Valenciai körül. És nem tudták levédekezni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- forcabarca10
- Barça B
Én sem értem hogy most mi van,ha belegondolunk szinte ugyan ez volt a tavalyi csapat is annyi hogy jött villa
,valami gond van,mondjuk ne felejtsük el hogy válogatott meccsek után sosem parádézunk,de ha most is pontokat veszítünk és a real nyer akkor komoj a baj,egyépként az oka a gyenge teljesítménynek az lehet hogy a VB.8 játékosunk nyert vbt és szerintem már nincsenek kiéhezve a sikkerre.A real sem jobb mint tavaly csak éhesebbek.

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Most lenne jó egy Fabregas/Ibra

- pety27
- Capitá del Barça
Valami nagyon nem stimmel a csapattal..talán igaza volt a kommentárnak..'mintha megunták volna a sok győzelmet'- mert itt fejben nincs valami rendben az tuti,a játék 0, semmi elképzelés/fantázia....

Reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom....
Mi miért nem tudjuk berúgni azokat a ziccereket? Néha sz**ul megy a játék minden csapatnak,de legalább a ziccereket vágjuk már be!
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Messi abszolút nulla ma, szinte 10 emberrel játszunk.
Nem értem hogy miért nem lehet a játékosokat a saját posztjukon játszatni, amikor lehetne. Vagy legalább megpróbálnánk úgy játszani pár percre, de nem. Messi akkor is középen a leghatékonyabb...
Nem értem hogy miért nem lehet a játékosokat a saját posztjukon játszatni, amikor lehetne. Vagy legalább megpróbálnánk úgy játszani pár percre, de nem. Messi akkor is középen a leghatékonyabb...

- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
3-1 a tippem. Még jó esélyem van rá
1 megvan már csak az a 3 kellene.
Szerintem második félidő úgy fog lezajlani, hogy:
50-55-dik perc Messi gól.
69-73: kiállítás, tizenegyes. gól
82-85: gól ??? Talán Villa

Szerintem második félidő úgy fog lezajlani, hogy:
50-55-dik perc Messi gól.
69-73: kiállítás, tizenegyes. gól