Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A szomorú az, hogy ez a srác Magyar, de 1 hónappal ezelőttig sehol sem hallottam róla... Ígyis egyik haverom mutatta meg. De SP, na az aztán megy mindenhol...(elnézést a fanjaitól, de azért van egy kis különbség színvonalban, és nem SP javára...sjd írta:
Pár hete vt szó a "modern klasszikus" zenéről, ezt ma hallottam, nagyon üt:
http://www.youtube.com/watch?v=Kk5itF5YHvw
(a srác amúgy világrekorder: 1 perc alatt 498szor tud leütni egy zongorabillentyűt)
Ha már itt tartunk, lehet h megköveztek, de ez a szám Fergie-nek is kiszabottul jól áll:Fernando írta: Inkább talált volna a Revolver egy normális énekest akkor nem oszlott volna föl: pl.:
http://www.youtube.com/watch?v=qYH-G0S1tPM
http://www.youtube.com/watch?v=hoNQdRA- ... re=related
BlöblöblöblööööSlither írta:Legyél hálás, hogy anno beajánlottam neked a Punnynyt.Eazzy írta: Dzsíííízösz Krájszt de jó lett ez a Punnany Massif album. Te jó éééég![]()
![]()
![]()
Kötelező mindenkinek![]()
Egyszerűen nincs mit mondanom ami negatív. Zseniális.
Én mint Akkezdet addict, azt mondom, jobb mint a Kottazűr. Pedig az kumma jó lett, szóval tippeljetek ez milyen....![]()
A Massif banda jobban bejön mint Akkezdet, mert jobb alapokat csinálnak, meg az alap stílusuk is jobban bejön. Egyértelműen a 2 legjobb magyar csoport.
ShenKick-et most hallgatom, de legalább 2 végigpörgetés kell hogy leülepedjen a cucc.
Erre az ajánlásra (hisz szintén imádom a Kottazűrt) meg kell hallgatnom...Eazzy írta: Dzsíííízösz Krájszt de jó lett ez a Punnany Massif album. Te jó éééég![]()
![]()
![]()
Én mint Akkezdet addict, azt mondom, jobb mint a Kottazűr. Pedig az kumma jó lett, szóval tippeljetek ez milyen....
Legyél hálás, hogy anno beajánlottam neked a Punnanyt.Eazzy írta: Dzsíííízösz Krájszt de jó lett ez a Punnany Massif album. Te jó éééég![]()
![]()
![]()
Én mint Akkezdet addict, azt mondom, jobb mint a Kottazűr. Pedig az kumma jó lett, szóval tippeljetek ez milyen....
Hát tény, hogy már nem az igazi Axl hangja, de ez nem régi és itt ismét fel fel csillan a régi Axl:rszergej írta:Inkább maradtak volna együtt és kész (Guns), de ez van, elszabták. Am meg semmi baj nem lett volna Chesterékkel sem, ha maradnak a régi stílusnál, de hát ilyet "nem szabad", kell a változatosság (nem mindig jó ez, sőt...)
Mindkettőnek kumma jó hangja van/volt, és mindkettő elcseszte. Egyik a pénz miatt, a másik meg, fogalmam sincsAxl-nek már hangja sincs, pedig annyi klasszikust lenyomott, áhh... inkább nem idegeskedek ilyen "apróság" miatt, a pumpa nagyon magas
Nekem is jobban adja mint a Kottazűr, még csak 1-2x tudtam végighallgatni, de igy elsőre nekem a "Harmónia" jött meg a legjobban, de mindegyik jó, nem hallottam egy gyengébb számot sem.Eazzy írta:Kötelező mindenkinek![]()
Az a helyzet, hogy már én fáradtam bele ebbe a marakodásba, Axl-Duff és Slash között. Nem lesz újraegyesülés úgysem, beleélni meg nem akarom magam.messi1918 írta:Senkit nem mozgat meg, hogy 17 év után egy színpadon állt Duff McKagan és Axl Rose? Pedig nálam ez mérföldkő a rock történelemben.
Naggyon komoly. De ez az eddig összes számról elmondható kb.Eazzy írta:Az Elfogyni az ölelésben című számuk valami eszméletlen jó lett, az a 14. azaz az uccsó az első CD-n. Kíváncsi vagyok te mit gondolsz róla. Ez a szöveg. Hú nagyon jó.
Nagy arc ez a Norbilui1698 írta:Én most tartok a 8. számnál, eddig kb. 10szer elélvezett a dobhártyám.Eazzy írta:Kötelező mindenkinek![]()
Iszonyat kemény.
Erős késztetést érzek, hogy megrendeljem az albumot.
Zsír lenne, egy aranykártyát kikapni.![]()
Norbert
http://www.youtube.com/watch?v=WDcInyylkbQ
Az Elfogyni az ölelésben című számuk valami eszméletlen jó lett, az a 14. azaz az uccsó az első CD-n. Kíváncsi vagyok te mit gondolsz róla. Ez a szöveg. Hú nagyon jó.lui1698 írta:Én most tartok a 8. számnál, eddig kb. 10szer elélvezett a dobhártyám.Eazzy írta:Kötelező mindenkinek![]()
Iszonyat kemény.
Erős késztetést érzek, hogy megrendeljem az albumot.
Zsír lenne, egy aranykártyát kikapni.![]()
Norbert
http://www.youtube.com/watch?v=WDcInyylkbQ
Én most tartok a 8. számnál, eddig kb. 10szer elélvezett a dobhártyám.Eazzy írta:Kötelező mindenkinek![]()
Dzsíííízösz Krájszt de jó lett ez a Punnany Massif album. Te jó éééégbence8 írta:megvan valakinek az új Punnany Massif - ShenKick album?
Milyen lett?![]()
(csak hétfőn tudok eljutni Alexandrába)
lui1698 írta:Hát kislányok körében elég népszerűek.
Olyanok, mint a Fütyülős. Az is a nőknek van, hogy azt higgyék páleszt isznak.
Ettől is úgy érzik, hogy rappet hallgatnak.
Hát kislányok körében elég népszerűek.Danka00792 írta:...Children of Distance.Nem is értem miért olyan népszerűek.
A feléig nem jutottam el, nem sokáig tartott mig a winampból a lomtárba került.davidvilla77 írta:Végre elkészült a 333 km címet viselő Children of distance album.