Real Madrid - Milan H 1.64
Arsenal - Sahktar Donyeck H 1.68
Ajax - Auxerre H 1.67
és még talán a
Spartak Moszkva - Chelsea V 2.10
Odds: 9,66
vélemények?
chelsea-ben nem játszott a hétvégén drogba és lampard sem,így nem raknék rájuk,főleg nem moszkvában. a sahtar veresége nálam nem egyértelmű,csakúgy,mint a braga-é sem.nagyi írta:Pluszos lett a hétvége, így gondoltam feláldozok belőle egy kicsit hétközben, hátha
Keddre:
Szpartak Moszkva - Chelsea V
*(0-1) Marseille - Zilina H
Ajax - Auxere H
Arsenal - Sahtar Doneck H
...Braga - Partizan Beograd V
Szerdára:
Twente - Bremen D
Schalke - Hapoel Tel Aviv H
*(0-1) Manchester United - Bursaspor H
Barcelona - FC Köbenhawn H
*(1-0) Panathinaikosz - Rubin Kazan D
na?:)
dupla eséllyel meg nem fizethet 1,05-nél többet. sztem benyomom az x2-tLionel85 írta:Rágd át ezt a két meccset.
Amúgy ha én fogadok a MU - Bursas meccsre, azt is inkább dupla eséllyel játszom meg, mert a MU idén elég kakkanat.
Inter 1-es lesz, mert most újra magukra találtak, a Rangers-Valencia, sztem megmondhatatlan, szal vedd ki és ne ragd meg csak azért X2-re a Real, mert úgy nagy szorzója, mert sztem nyer a real otthon, ez a realitás.De persze, te rakod meg.Hunter91 írta:Ehhez mit szóltok?
BL-EL kombó
Debrecen VSC - PSV Eindhoven : 2
1.55
Ajax - Auxerre : 1
1.67
Arsenal - Shakhtar Donezk : 1
1.70
Schalke 04 - Hapoel Tel-Aviv : 1
1.50
Inter - Tottenham Dupla esély: X2
2.10
Rangers - Valencia : 2
2.20
Real Madrid - AC Milan Dupla esély: X2
2.22
Várom a véleményeket
Szerintem ez a 2 lehet az, amin buksz, Schalke nagyon ingadozó teljesítményt nyújtHunter91 írta:Ehhez mit szóltok?
Schalke 04 - Hapoel Tel-Aviv : 1
1.50
Inter - Tottenham Dupla esély: X2
2.10
Várom a véleményeket
meggyőztél. én a samp-fio meccsre egy sok gólos tippet rakok szerintem 2-1 v 2-2. én az inter meccsen attól félek,h hét közben bl-lesz és nehogy tartalékoljanakFernando írta: Ezt átsazerkesztettem 4/3-ra kiegészítve A Samp-Fio D és a Lyon-Lille H meccsel. Egyébként mostanában nem igazán a logika szerint rakom meg a szelvényeimet. Inkább megérzés. Elég sokat hoz a konyhára. De amúgy, ha indok kell. Az Inter az előző fordulóban botlott, most valószínűleg behúzza. Ez a Cagliari mondjuk szeret meglepetést okozni, de most nem hinném, hogy fog. A Mallorca már vagy 3 éve alig talál legyőzőre otthon, ráadásul most egy nem túl acélos Espanyol az ellenfél. A Lyon bajnok akar lenni, a Samp-Fio meg tuti x, nemsok különbség van a két csapat között és a Fio kiesési zónában van, de idegenben játszik. 1-1.
Ezt átsazerkesztettem 4/3-ra kiegészítve A Samp-Fio D és a Lyon-Lille H meccsel. Egyébként mostanában nem igazán a logika szerint rakom meg a szelvényeimet. Inkább megérzés. Elég sokat hoz a konyhára. De amúgy, ha indok kell. Az Inter az előző fordulóban botlott, most valószínűleg behúzza. Ez a Cagliari mondjuk szeret meglepetést okozni, de most nem hinném, hogy fog. A Mallorca már vagy 3 éve alig talál legyőzőre otthon, ráadásul most egy nem túl acélos Espanyol az ellenfél. A Lyon bajnok akar lenni, a Samp-Fio meg tuti x, nemsok különbség van a két csapat között és a Fio kiesési zónában van, de idegenben játszik. 1-1.daffy írta:ezt megindoklod? én is gondolkozom rajta,de nem tudom h mennyire tutiFernando írta:Mindkét szelvényem jött. Bocs a dupláért. Hnapra ezeket rakom:
1.
Cagliari vs. Inter V 2.05
Mallorca vs. Espanyol H 2.03
Odds: 4.2
ezt megindoklod? én is gondolkozom rajta,de nem tudom h mennyire tutiFernando írta:Mindkét szelvényem jött. Bocs a dupláért. Hnapra ezeket rakom:
1.
Cagliari vs. Inter V 2.05
Mallorca vs. Espanyol H 2.03
Odds: 4.2