zsírosdeszka írta:egyet értek veled,viszont abba soha senkivel nem fogok egyetérteni hogy valaha is haverkodjak madrid szurkoloval,vagy jóba legyek!ez szerintem lehetetlen...én még boca es river baratot nem lattam de sorolhatnám az összes komoly bajnokságot!elismerni elismerem hogy zidan korszakig tenyleg le a kalappal...sőt minden tiszteletem zidané...de hogy valaha is jopofizni...15 éve igy vagyok s igy is raknak le!minden csapat szurkolojat tisztelek,s tisztelni is fogok akarhonnan legyen,kiveve 1-et
ez szerintem ha barca szurkolo vagy ez alap
Nevetséges 15 éves gyermek hozzászólásának tűnik ez. Katalán vagy? Úgy beszélsz (írsz), mintha évtizedes gyűlöletre neveltek volna és a szent háborúba indulnál épp a Madrid ellen...

. Nem jópofizni kell, tisztelni az ellenfelet, elismerni erényeit, meglátni a gyengeségeit. Azért nem beszélsz, azért nem vagy jóba valakivel mert másnak szurkol? Ez egy baromság és nevetséges. Az emberiségnek nagyon sok problémája innen gyökeredzik. Az számít, hogy milyen ember, nem az, hogy milyen színű a sál a nyakában. Ember kapj a fejedhez...
Szerintem meg aki igazi szurkolo az aterzi ezt.
En nem azt mondom hogy mindenkinek utnie kene a masikat mert mas szinu a sal a nyakaba , de azert igenis vannak olyan ellentetek amiket nem lehet figyelmen kivul hagyni es aki meg is azt teszi az alomvilagban el
Igenis az ellentet az ellentet.
Nem szabad hogy elvakitson es teljes gyuloletbe hajszoljon de attol meg letezik es aki kicsit is buszke arra hogy tartozik valahova az tiszteli az ezzel jaro dolgokat.
pl nekem ne mondja senki aki Magyarnak valja magat es szereti a focit , kimegy egy valogatott meccsre romania vagy szlovakia ellen abban egy csepnyi ellenerzes nincs az ellenfel irant.
tovabbmegyek
nekem ne modnja senki hogy szivesen jaratna a gyereket olyan iskolaba ahol sok a "nem magyar" , megha nyiltan ezt nem is valaja fel.
Egy mindenkinek kijaro alapveto tisztelet az rendben van az emberek fele , de a real madridnak mint csapatnak semmi tisztelet nem jar egy Barca szurkolo reszerol.
Es ez igy van rendjen.