Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt nemtudom, hogy született e gyermeke, de úgy hallottam, hogy nem volt vmi hosszú házasság.Barcaforever írta:Az általad említett játékosok, nem rendelkeznek komoly kapcsolattal, ami igen csak befolyásoló tények most és voltak is, de Pato fiatalon megházasodott és született is gyereke (nem biztos) ami sztem azért fontos dolgok.Kaka is brazil mégse a Pacha-ba dobol szerdánként.Lionel85 írta:Pato nem rossz játékos, de zsákbamacska. Nem tudni, mikor pukkad ki. A brazil játékosok nagy átlagban kiszámíthatatlanok, eléggé kedvfüggők. A buli szerves része az életüknek, lásd Adriano, Robinho, Ronaldo, Ronaldinho, amitől a motivációjukat és a vonalaikat is képesek elveszteni. Visszatérni pedig arra a szintre, amin voltak, elég nehéz.
Természetesen tisztelet a kivételnek. Nem tudom, hogy Patotól mire lehet számítani, mindenesetre én egyelőre nem venném meg Rosell helyében.
Szerk.: Olaszországból amúgy se jó ómen vásárolni.
Viszont Kaka is ugyanolyan gyenge, mint, mint a fent említett partyarcok. Sőt, az az igazság, h az utóbbi időben még ezeknél is gyengébb. Ezek miatt az okok miatt én is tartok Patotól. A jelenlegi Milanban meg lehet tenni, h csak akkro focizik vki, amikor kedve van, de a jelenlegi Barcában semmikép. Persze az is lehet, h Pato kivétel lenne. Egy próbát megérne, ha nem kerülne irreálisan sok pénzbe.Barcaforever írta:Az általad említett játékosok, nem rendelkeznek komoly kapcsolattal, ami igen csak befolyásoló tények most és voltak is, de Pato fiatalon megházasodott és született is gyereke (nem biztos) ami sztem azért fontos dolgok.Kaka is brazil mégse a Pacha-ba dobol szerdánként.Lionel85 írta:Pato nem rossz játékos, de zsákbamacska. Nem tudni, mikor pukkad ki. A brazil játékosok nagy átlagban kiszámíthatatlanok, eléggé kedvfüggők. A buli szerves része az életüknek, lásd Adriano, Robinho, Ronaldo, Ronaldinho, amitől a motivációjukat és a vonalaikat is képesek elveszteni. Visszatérni pedig arra a szintre, amin voltak, elég nehéz.
Természetesen tisztelet a kivételnek. Nem tudom, hogy Patotól mire lehet számítani, mindenesetre én egyelőre nem venném meg Rosell helyében.
Egy Kanouté nem férne el a kispadon?A Sevilla nem adná könnyen szerintem,de a padra mindenképp elférne,rutinos,és jó csatár is,ráadásul már bizonyított.Lionel85 írta:Igen, de én további emberre gondoltam, aki tud hosszabbítani a kispadon és nem két csatárral nekiállni a szezonnak, ahogy azt Pep eltervezte.MichaaBee írta:David Villa személyében ez az ember már meg is érkezett.Lionel85 írta:Inkább egy spanyol ligában már bevált és bizonyított játékost venni a támadósorba.
Igen, de én további emberre gondoltam, aki tud hosszabbítani a kispadon és nem két csatárral nekiállni a szezonnak, ahogy azt Pep eltervezte.MichaaBee írta:David Villa személyében ez az ember már meg is érkezett.Lionel85 írta:Inkább egy spanyol ligában már bevált és bizonyított játékost venni a támadósorba.
David Villa személyében ez az ember már meg is érkezett.Lionel85 írta:Inkább egy spanyol ligában már bevált és bizonyított játékost venni a támadósorba.
Az általad említett játékosok, nem rendelkeznek komoly kapcsolattal, ami igen csak befolyásoló tények most és voltak is, de Pato fiatalon megházasodott és született is gyereke (nem biztos) ami sztem azért fontos dolgok.Kaka is brazil mégse a Pacha-ba dobol szerdánként.Lionel85 írta:Pato nem rossz játékos, de zsákbamacska. Nem tudni, mikor pukkad ki. A brazil játékosok nagy átlagban kiszámíthatatlanok, eléggé kedvfüggők. A buli szerves része az életüknek, lásd Adriano, Robinho, Ronaldo, Ronaldinho, amitől a motivációjukat és a vonalaikat is képesek elveszteni. Visszatérni pedig arra a szintre, amin voltak, elég nehéz.
Barcaman1993 írta: Erre voltam kíváncsiAzt hiszem nem ezt kérdeztem
Erre voltam kíváncsisjd írta:...
Barcaman1993 írta:Nem tudtam, hogy hova írjam ezért ide írom.
A SPORT közölt egy Galliani nyilatkozatot miszerint bele akartuk vonni az Ibra üzletbe Patót, de a Milan nem engedett...
Vélemények?
Tartom magam ahoz hogy nem véletlenül távozott 24 milkáértBarcaman1993 írta:Nem tudtam, hogy hova írjam ezért ide írom.
A SPORT közölt egy Galliani nyilatkozatot miszerint bele akartuk vonni az Ibra üzletbe Patót, de a Milan nem engedett...
Vélemények?
Az is igaz, amit te mondasz, ez is probléma, de az előtted szólónak is igaza van, mert igenis nagyon hiányzik egy jó, gólerős középcsatár ebből a csapatból, mióta Etoo elment. A jó középcsatát mindig hiányzik. Nézzük csak meg, h mi történt az elmúlt években. Amikor sikeres volt a csapat, akkor Etoo egészséges volt, és szállította a gólokat. Amikor Etoonak két egymás követő évében is komoly sérülése volt, a helyettesei nem tudták sem játékban, sem gólokban pótolni, akkor nem is nyertünk semmit. Tavaly megtudtuk nyerni a bajnokságot, de tavaly is döcögött a gépezet, mert nem volt megfelelő középcsatárunk. Ibrának voltak jó meccsei, jobb időszakai, olyankor jobban is ment a csapatnak. Tavaly is csak azért tudtunk még így is címeket nyerni, mert Messi élete formájában játszott, és a saját neveléseknek is nagyon ment. De az tavaly is látszott, h hiányzik a jó középcsatár. Ezért gondolom, h kulcsfontosságú lesz idén, h Villa mennyire válik be. Mert ha tudná hozni, amit elvárunk tőle, akkor jó kiáltásaink lennének. De ha továbbra is szenvedni fog, akkor bajban leszünk. Sajnos azt kell mondanom, h Bojantól nem számítok sok jóra, tehát Villán rengeteg múlik. Ha decemberig nem javul, akkor én a téli átigazolási szezonban elgondolkodnék középcsatár szerződtetésében.Sanama írta: És Eto'o hiánya miatt vannak a következők is?:
-Messi is egyre többször veszi át rosszul a labdát
-Villa nem tud 3értelmes passzt adni egymás után
-Maxwell is hihetetlen dolgokat csinál
Eto'o-nak ehhez semmi köze. Oké Válogatott meccsek után vagyunk,de még erre sem hivatkozhatunk,mert előtte sem volt sokkal jobb a helyzet.
Fejben valami nagyon nagy gond van,mert az nem létezik,hogy Villa,Messi stb. ennyire távol játszanak saját maguktól.
És Eto'o hiánya miatt vannak a következők is?:blaugrana!? írta:Épp ez az, h ez már nem az a Barca, amely 6 kupát nyert, már a tavalyi Barca sem az volt. Talán a legnagyobb különbség az, h 2 éve volt egy fantasztikus támadóhármasunk, amely ontotta a gólokat, tavaly meg idén meg egyedül Messi maradt, aki képes volt erre. Tavaly Pedronak is nagyon ment, idén eddig az ő góljai hiányoztak. Nagyon jót tenne a csapatnak, ha ő, és Villa magukra találnának.
jót tenne nekünk a formájuk de hát kiformája nem??
szerintem egyerűen hiányzik egy eto'o a csatársorból nincs klasszikus középcsatár aki sz@rja a gólokat,azért kéne torres vagy rooney, patoval nem nyernénk jó formán semmi tha most igazolnánk le mert ő is csak szélső..
Épp ez az, h ez már nem az a Barca, amely 6 kupát nyert, már a tavalyi Barca sem az volt. Talán a legnagyobb különbség az, h 2 éve volt egy fantasztikus támadóhármasunk, amely ontotta a gólokat, tavaly meg idén meg egyedül Messi maradt, aki képes volt erre. Tavaly Pedronak is nagyon ment, idén eddig az ő góljai hiányoztak. Nagyon jót tenne a csapatnak, ha ő, és Villa magukra találnának.
Épp ez az, h ez már nem az a Barca, amely 6 kupát nyert, már a tavalyi Barca sem az volt. Talán a legnagyobb különbség az, h 2 éve volt egy fantasztikus támadóhármasunk, amely ontotta a gólokat, tavaly meg idén meg egyedül Messi maradt, aki képes volt erre. Tavaly Pedronak is nagyon ment, idén eddig az ő góljai hiányoztak. Nagyon jót tenne a csapatnak, ha ő, és Villa magukra találnának.P_e-d_r-o írta:Srácok szerintem nem kell aggódni!Ez a barca ugyanaz a barca,és ezt bizonyítani is fogják!Az is lehet hogy már ma,hosszú volt a tavalyi szezon,volt egy vb is,rövid volt a felkészülés!De én úgyérzem hogy belejönnek a srácok,és megmutatják hogy még mindíg a világ legjobbjai!Ha annyi helyzetünk lesz ma mint például volt a Mallorca ellen,és azoknak a helyzeteknek a 70-80%-át berúgjuk,akkor hintünk egy 3-as 4-est!Nem kell pánikba esni,ezek a fiúk ugyanazok mint amelyek 6 kupát nyertek,és úgyanúgy küzdenek minden meccsen mint ahogy azt tették abban a történelmi szezonban,és ennek meglesz az eredmlnye!!!
Visca El Barca!!!!!