Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Milanoban vélhetően másképp lesz. A gyenge középpályás védekezés ma a Milan halála.hehe9 írta:mekkora szégyen és szánalom ez, hogy a real madrid odahaza visszaáll védekezni és kontrázni, amikor elég nyilvánvaló hogy ki lehetne tömni a milant.
szégyen, ez nem támadófoci, ez nem kezdeményezés, ez úszás az árral.
milannál hogy nem játszik egy boateng hát meg is érdemlik hogy kapják a mélytorkost.
socio66 írta:megérdemelten vezetnek,egy fokozattal gyorsabban játszanak mint a milanos öregfiúk.
akik hiába jók elöl,ha nem jut el odáig a labda..
szóval egyértelműen jobb a madrid és általában a jobb csapatnak van szerencséje is.
amúgy ronaldo az akit nem értek. egyértelműen erősebb és gyorsabb minden ellenfelénél,mégis nyomja ezeket a gagyi műeséseket,ahelyett hogy megcsinálná a helyzeteket. annyira fölösleges elem a játékában,nem igaz hogy nem veszi észre. de amúgy egy vadállat,én bírom.
2-0 az eredmény hehe. A Madrid az első perctől kezdve kézben tartja a meccset. Nincs miről beszélni.hehe írta:mekkora szégyen és szánalom ez, hogy a real madrid odahaza visszaáll védekezni és kontrázni, amikor elég nyilvánvaló hogy ki lehetne tömni a milant.
Hát persze.hehe írta:milannál hogy nem játszik egy boateng hát meg is érdemlik hogy kapják a mélytorkost.
De akkor kp-ra miért nem állítják be Boatenget?Ő még talán tudna némi színt vinni a Milan középpályájára.Na de mind1 szerintem ez már meglesz a Realnak bár még 1 félidő hátra van.daffy írta:azért játszanak öregurasan,mert azok. ilyen idős kp-vel nem fognak nyerni semmit(komolyabb meccset sem)
azért játszanak öregurasan,mert azok. ilyen idős kp-vel nem fognak nyerni semmit(komolyabb meccset sem)Barca_10 írta:Véleményem szerint a Real annyival jobb,hogy van egy Özil,Di Maria párosuk,illetve Ronaldo aki szétfutja őket.Öregurasan játszik a Milan,ebből max szépitő gól lehet szerintem..
Mikaos írta:Marha jó.
Főbb pontok a Madrid-Milan meccsről:
1. Ronaldo 2. percben feldobja magát - nincs sárga lap
2. Szabadrúgásgól
3. Kontra-gól rögtön utána
Be is fejeztem a "foci" nézését
De nem ám...Van Gaal 99-2000-es szezonra olyan csapatot rakott össze, amelyik a kipukkadásig (kb. 2000 májusa) a legnagyobb favorit volt mindenhol...Erejét tekintve nem sokkal maradt el a triplázó csapatunktól...A támadósorban a Figo-Kluivert, Rivaldo hármas, középen L.Enrique, Guardiola és Cocu...szenzációs csapat volt, máig érthetetlen és fájó a Valencia elleni Bl szétesés.Bányász írta: De pl a Van Gaal féle csapat,ami kétszer egymás után bajnokságot nyert az nem volt egy elveszett társaság.
ezt arra mondtam hogy danomiccsal elkezdted a bugit.nem tudom mi rosszat írtam, csak utoljára kifejtettem a véleményemet a dolgokkal kapcsolatban. a válaszod pedig kielégítő volt. úgy érzem semmi rosszat nem tettem.
ez meg nem is neked szól, hanem kovácspistinek.uhhh, köszi szépen. Smile
nem tudom mi rosszat írtam, csak utoljára kifejtettem a véleményemet a dolgokkal kapcsolatban. a válaszod pedig kielégítő volt. úgy érzem semmi rosszat nem tettem.[auto_cenzúra], átjövök ide a nyugalomért, meg hogy normálisan lehessen valóban futballról beszélgetni, erre itt is elkezditek.
de nem ám barcások vagy mások, hanem két madriddrukker.
gratulálok, csodálatos.
uhhh, köszi szépen.amerre megyek jön a kolonc, az ebihal az aljadék utánam.
mint ahogy a tengeri csúcsragadozót követik a nyominger kishalak a maradékért Laughing
Lassan lehetne nyitni egy Real vs. Real topicot.