Barça a Bajnokok Ligájában
-
- Entrenador del Barça
A játékunk jobb a tavajinál, sőt az az elözö évinél-irja valaki, de többen is. Nem hittem el mikor olvastam, nem jobb. Egyetlen félidőre vagyunk hitelestve, rendszerint az elsőre, csodálkoztam is a Valencia ellen, hogy forditva van. Hozzá kell szokni, jollakott a társaság sikerben és euróban is.
Ezt nem nagyon lehet kezelni. Több uj spiler kelllene ehhez akik harapnak.
Csatárból állunk a legroszabbul. Villa csak feljön, és annyit van lesen, jobban figyelhetne. Idén nemnyerünk semmit-attól tartok.
Ezt nem nagyon lehet kezelni. Több uj spiler kelllene ehhez akik harapnak.
Csatárból állunk a legroszabbul. Villa csak feljön, és annyit van lesen, jobban figyelhetne. Idén nemnyerünk semmit-attól tartok.
Fecó
Megnéztem újra a gólokat, és felhívnám a figyelmet az elsőre. Megint szeretném kiemelni, hogy mi a játékunk kulcsa.
Az első gólnál feljött Piqué (ez már önmagában zavart okozott), majd amikor megkapta Iniesta a labdát, akkor a jobb szélen Alves, bal szélen Maxwell, középen pedig Villa kezdett sprintelni (utóbbi ráadásul keresztbe). Így történhetett az, hogy az ellenfél védői mind3 játékost követték, de Messit otthagyták egyedül 2 mp erejéig, és ez elég volt a gólhoz.
Elsősorban ebből Villa szerepét akarom kiemelni, - bár borzasztó peches és ügyetlen is a gólhelyzeteknél -, de ezekkel az elmozgásokkal egyértelműen segíti a csapat játékát.
A gólok miatt pedig tényleg nem szabad aggódni, előbb-utóbb majd elkapja a fonalat. A jelenlegi Barca rendszere jobban működik, mint a tavalyi. (Tavaly ilyen kézilabdás szituációk alakultak ki legtöbbször)
Az első gólnál feljött Piqué (ez már önmagában zavart okozott), majd amikor megkapta Iniesta a labdát, akkor a jobb szélen Alves, bal szélen Maxwell, középen pedig Villa kezdett sprintelni (utóbbi ráadásul keresztbe). Így történhetett az, hogy az ellenfél védői mind3 játékost követték, de Messit otthagyták egyedül 2 mp erejéig, és ez elég volt a gólhoz.
Elsősorban ebből Villa szerepét akarom kiemelni, - bár borzasztó peches és ügyetlen is a gólhelyzeteknél -, de ezekkel az elmozgásokkal egyértelműen segíti a csapat játékát.
A gólok miatt pedig tényleg nem szabad aggódni, előbb-utóbb majd elkapja a fonalat. A jelenlegi Barca rendszere jobban működik, mint a tavalyi. (Tavaly ilyen kézilabdás szituációk alakultak ki legtöbbször)
- Barcaforever
- Director del Fútbol
A Messi-Villa-Pedro, Xavi-Iniesta-Busquets kezdőhez írtam, h csak Bojan az egyetlen csere.

-
- Capitá del Barça
Talán kis üveges sörrel kivitelezhető, de a torokkiakasztás tudománya akkorsem árt hozzá. Én még egy felessel megtoldanám, ha a mai meccsen látott második félidős ellenfél kapufás helyzet szerű támadást átélek 1-0-nál.Capon írta:Befogom vezetni, hogy minden nagyobb kihagyott ziccer után megiszom egy sört. Taj részegen talán nyugodtabban elviselem ezeket a szitukat.
teljesen igazad van, attól eltekintve, hogy az egyedüli normális cserénk Pedro, aki talán megpróbál néha mozogni..Barcaforever írta:Sajnos maximáliasan igazad van.Nem vagyunk elégedetlenek, hanem szimplán gyengén játszik a csapat kész.Villa egy nagyon aranyos,kedves, hajtós srác, de sajnos ő se találja a helyét, egyenlőre annyi a különbség Zlatannal, h ő legalább szimpatikus, de én nagyon szurkolok neki.Andris írta:Ég a bőr az arcomról ezért a második félidőért.
Ez nem tudatos spórolás, nem flegmaság, nem fáradtság, egyszerű 0 motiváció és mérhetetlen lustaság. Hát nemvolt 3 ember a pályán aki egy kicsit is futott volna.
Masch és Alves részére minden tiszteletem.
Guardiolától pedig mégegyszer nem szeretném meghallani h a közönséget szeretnék szórakoztatni. ha elég 15 perc akkor tovább nem fociznak a fiúk, ennyi.
Az öreg megmondta, h ez a csapat már megunta az állandó nyerést, természetesen le lett hurrogva.....Nem tudom mi lesz a profit botrány után a kasszával, de jövőre hosszítani kell a padot és nem fiatalokkal és védekező középpályásokkal, mert gyakorlatilag 1 cserénk van aki a játékba pluszt is tud adni, Bojan.Szeretem a srácot, de sztem ez egy Barcelonánál kevés.
tele van a hócipőm ezzel a sok visszapasszal, Villa egyszer sem a kapu felé fordult, állandóan ezt a [auto_cenzúra] kényszerítős focit erőlteti...lövésből lesz a gól a mai Messi gól is ezt mutatja
Rooney úgy is eljön a MU-tól jó lenne 9-es nek, Bojan helyett persze

ez a második félidő marha kevés volt, komolyan nem hiszem el, hogy mennyire nem mennek be a helyzetek. piqué is lepasszolja, mikor annyira egyértelmű, hogy még nincsenek egyvonalban... és tényleg ilyenek.. akkor nem egynullal kéne végigfutni a meccset, hanem már felszabadultabbak lehetnének és jöhetne a gála..
iniesta, mascherano, alves. ennyi.
iniesta, mascherano, alves. ennyi.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Sajnos maximáliasan igazad van.Nem vagyunk elégedetlenek, hanem szimplán gyengén játszik a csapat kész.Villa egy nagyon aranyos,kedves, hajtós srác, de sajnos ő se találja a helyét, egyenlőre annyi a különbség Zlatannal, h ő legalább szimpatikus, de én nagyon szurkolok neki.Andris írta:Ég a bőr az arcomról ezért a második félidőért.
Ez nem tudatos spórolás, nem flegmaság, nem fáradtság, egyszerű 0 motiváció és mérhetetlen lustaság. Hát nemvolt 3 ember a pályán aki egy kicsit is futott volna.
Guardiolától pedig mégegyszer nem szeretném meghallani h a közönséget szeretnék szórakoztatni. ha elég 15 perc akkor tovább nem fociznak a fiúk, ennyi.
Az öreg megmondta, h ez a csapat már megunta az állandó nyerést, természetesen le lett hurrogva.....Nem tudom mi lesz a profit botrány után a kasszával, de jövőre hosszítani kell a padot és nem fiatalokkal és védekező középpályásokkal, mert gyakorlatilag 1 cserénk van aki a játékba pluszt is tud adni, Bojan.Szeretem a srácot, de sztem ez egy Barcelonánál kevés.

Ha ingyen lenne a sör én is megcsinálnám, mert attól tartok ez sokba kerülne a jelenlegi helyzetkihasználást elnézveCapon írta:Befogom vezetni, hogy minden nagyobb kihagyott ziccer után megiszom egy sört. Taj részegen talán nyugodtabban elviselem ezeket a szitukat.
csak már sok egy kicsit abból az izgalmakból, hogy minden meccs végén be kell szarnunk, hogy véletlenül rúg egy gólt az ellenfél, mert a fatökű csatáraink - Villa teljesítménye ma megint nulla!!!- 3 méterről is a kapust lövik agyon..ma Villa 2x megcsinálta...bzozo írta:megvan a 3 pont ez a lényeg a többiböl remélhetöleg okulnak a srácok!!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ilyen vérszegény, sz@r meccset már rég láttam a Barcelona előadásában! Egyszerűen idén nem megy hazai pályán a játék. Rendben, gödörben vagyunk. De meddig tart még? Még a kiutat se tisztán látni, nincsenek olyan momentumok, amik azt engednék következtetni, hogy na kezd kilábalni a csapat a hullámvölgyből. Elkeserítő.
Hajrá fiúk, Hajrá Barça!!!
Hajrá fiúk, Hajrá Barça!!!

megvan a 3 pont ez a lényeg a többiböl remélhetöleg okulnak a srácok!!
VISCA EL BARCA
- Andris
- Adminisztrátor
Ég a bőr az arcomról ezért a második félidőért.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát nem lett gála,megvoltak megint a helyzetek,megint kimaradtak.
Azért azt eltanulhatnánk a madridtól,h ha már szépen tili tolizunk,akkor lőjünk már rá sokat távolabbról is, mert sokszor adódik lövőhelyzet,de ugye gólvonalig akarjuk kipasszolni. Félreértés ne essék, tetszik ez is,és nem is akarom hogy felhagyjunk ezzel,de azért meccsenként 4-6 lövést megereszthetnénk,és így több terület is jutna a ki passzokhoz,mert látnák,hogy nem restellünk lőni távolról sem,és oda is állnának.
Csoportelsőség természetesen nem kérdés, remélem bajnokin látok már egy magabiztosabb helyzetkihasználást.
FORCA BARCAAA!!!
Azért azt eltanulhatnánk a madridtól,h ha már szépen tili tolizunk,akkor lőjünk már rá sokat távolabbról is, mert sokszor adódik lövőhelyzet,de ugye gólvonalig akarjuk kipasszolni. Félreértés ne essék, tetszik ez is,és nem is akarom hogy felhagyjunk ezzel,de azért meccsenként 4-6 lövést megereszthetnénk,és így több terület is jutna a ki passzokhoz,mert látnák,hogy nem restellünk lőni távolról sem,és oda is állnának.
Csoportelsőség természetesen nem kérdés, remélem bajnokin látok már egy magabiztosabb helyzetkihasználást.
FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Messi még bronz cipőben is megment bennünket!(a jelenlegi formájára értve) félelmetes, hogy egy ilyen gyenge csapat is mit művel időnként a védelmünkkel, ez bizony halovány kis játék volt, még a két gól ellenére, vagy talán éppen azért!!(hogy csak kettő volt)
Csatlakozom Capon-hoz 

VISCA EL BARCA
- messiacsaszar
- Jugador del Barça

- Capon
- Llegenda del Barça
Befogom vezetni, hogy minden nagyobb kihagyott ziccer után megiszom egy sört. Taj részegen talán nyugodtabban elviselem ezeket a szitukat.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Jugador d'estrella
gyengébbek a dánok, mint gondoltam
mi ha nem is játszunk túl jól, de legalább pörgünk
a meccset még le kell zárni
mi ha nem is játszunk túl jól, de legalább pörgünk
a meccset még le kell zárni
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
ez továbbra sem egy acélos játék! feltűnően sok a rossz elgondolás, les,elcseszett kiugratások, és persze megint legalább 3-4 biztos gólhelyzet, csak egy kicsivel jobb összpontosítás, nem a kapusba lövöldözni.
azért Messi bombája gyönyörű volt és az lett volna Villa kapufája is!
ez az egy gól kevés lesz!!!!! gyerünk húzzunk bele fiúk!
azért Messi bombája gyönyörű volt és az lett volna Villa kapufája is!
ez az egy gól kevés lesz!!!!! gyerünk húzzunk bele fiúk!
Szokásos nagy fölény, szokásos szép játék...és ez évben: "szokásosan" a helyzetek kihagyása.
Azt kell mondanom, hogy a játékunk jobb a tavalyinál biztosan, és megkockáztatom, hogy a 2 évvel előttinél is.
Félelmetes, milyen fölényt tudunk kialakítani, és mennyi helyzetet...mindezt úgy, hogy az ellenfélt szóhoz sem engedjük.
Külön kiemelném Mascherano-t, csomó labdát szerzett vissza azonnal! És a passzjátékban is kezdi megérteni, hogy mi az ábra nálunk (nincs nála sok ideig a labda, egyből teszi tovább).
Nagy igazolás lehet, és szívesen venném, ha egyszer úgyis játszanánk, hogy Mascherano-Busquets-Xavi középpálya, Iniesta-Villa-Messi csatársor.
Azt kell mondanom, hogy a játékunk jobb a tavalyinál biztosan, és megkockáztatom, hogy a 2 évvel előttinél is.
Félelmetes, milyen fölényt tudunk kialakítani, és mennyi helyzetet...mindezt úgy, hogy az ellenfélt szóhoz sem engedjük.
Külön kiemelném Mascherano-t, csomó labdát szerzett vissza azonnal! És a passzjátékban is kezdi megérteni, hogy mi az ábra nálunk (nincs nála sok ideig a labda, egyből teszi tovább).
Nagy igazolás lehet, és szívesen venném, ha egyszer úgyis játszanánk, hogy Mascherano-Busquets-Xavi középpálya, Iniesta-Villa-Messi csatársor.
-
- Barça B
Nem értem Thiago mellözését az ilyen mecsekre igazán berakhatna pep...ha mar bojan is kap lehetőséget néha...föleg h xavi sincsen...kivancsian várom h fogunk jatszani maxwell érdekes leszt..
Visca el BARCA Visca el Catalunya!
Real Madrid-Fc Barcelona (2-6)
Real Madrid-Fc Barcelona (2-6)
- messiacsaszar
- Jugador del Barça
Sziasztok! Tudna valaki adni egy linket ahol nézhetném a meccset??
Mert nem adja a tv!
Előre is köszönöm!
Mert nem adja a tv!