Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valóban, 40 milkáért fel is lehetett vna bontani a szerződését, csak ez esetben Wenger valószínűleg nem fogta volna vissza magát a mindenkori U17es csapatunk láttánLG írta:Maradjunk annyiban, ha Fabregas mindenképpen ide akart volna jönni, most itt lenne.barca2010 írta:Nagy penge ez a Wenger! Azt mondja Fabregas jól érzi magát londonban és nem is akar elmenni, mert ha akart volna, akkor már nem lenne ott! Jól emlékszem, hogy Ő nem engedte el ugye? Erről ennyit!
Maradjunk annyiban, ha Fabregas mindenképpen ide akart volna jönni, most itt lenne.barca2010 írta:Nagy penge ez a Wenger! Azt mondja Fabregas jól érzi magát londonban és nem is akar elmenni, mert ha akart volna, akkor már nem lenne ott! Jól emlékszem, hogy Ő nem engedte el ugye? Erről ennyit!
Ezzel egyet értek LG. Régóta szeretem én is a játékát a walesinek, és biztos vagyok benne, hogy máshol nem teremne ennyi babér neki. Viszont a balhátvéd poszton ő már rég túl van, inkább balszélső. Olyan kaliber mint pl Walcott, Ashley Young vagy Lennon. PL való nekik.LG írta:Sztem ő az a játékos, akinek az angol bajnokság van kitalálva, ha eligazolna pl. Spanyolországba, akkor mindenki rosszul járna.menczel írta:Te jó Isten, de jó ez a Bale!!! Klasszis balhátvéd lett. Ha nem lenne 3 emberünk arra a posztra...
Sztem ő az a játékos, akinek az angol bajnokság van kitalálva, ha eligazolna pl. Spanyolországba, akkor mindenki rosszul járna.menczel írta:Te jó Isten, de jó ez a Bale!!! Klasszis balhátvéd lett. Ha nem lenne 3 emberünk arra a posztra...
Ez igaz, de Rooney sokkal inkább képes harcolni a pályán, mint Zlatan, ő nem sétálgatja végig e meccseket, emellett sokkal gyorsabb mint a svéd. Sztem ő van akkora klasszis, h megállná itt is helyét, igaz Ibráról is ezt gondoltam. De hát Zlatan sem volt rossz, mikor odatette magát, csak igazán nem kellett volna a meccseinek a nagy részét ácsorgással, és laza sétával töltenie.socio66 írta:rooney is állandóan a fizikai kontaktust keresi,mint ibra és ugyanúgy szenvedne itt,mint a svéd.
ez a stílus itt nem megy.
bőven elég volt ibra példája,és az a zsák pénz amit elvitt ahhoz,hogy ne kísérletezzünk több ilyen típusú játékossal.
Azt hiszem azért ha vki ilyen szintű focista, az valamilyen szinten zseni kell h legyenkristop írta: nem értem miért vetted azt annyira negatívumként. nem szégyen az, ha valaki nem ösztönös zseni, hanem sok munkával, alázattal küzdi fel magát a legjobbak közé..
nem értem miért vetted azt annyira negatívumként. nem szégyen az, ha valaki nem ösztönös zseni, hanem sok munkával, alázattal küzdi fel magát a legjobbak közé..Fernando írta:HeheEz jó sjd. Igazad van, tényleg rosszul fogalmaztam.
Akkor a tartalma egyik pontjával se értek egyet. Jóformán betanított munkásként írta le Villa-t és társait.
Szerintem Rooney beleillene a játékunkba, tudna balszélsőt és középcsatárt is játszani, s állandóan mozog, ami a Barca játékának legfőbb pontja.visca el barca írta:rooney jó játékos, de ugyanugy nem idevalo mint zlatan. angliba nem fog menni mashova, marad neki a real v vmi olasz daráló.
100%-ig biztos vagyok benne h nem fog idejönni.
hát pastore naponta megjelenik hogy igazol a barcához...sőt ha megfigyelitek chivu is minden nyáron barcelonába igazol vagy madridba!na de ha már b-csapat...ott van akkor nolito...igaz lenne ott is amit fejlődni...sőőtt!sok függ mennyit kérnek rooneyért,pato...hát pato ő brazil,max bejenlentkzün ronaldoért aki 8 kilot fogyott de még mindig gurul:D:Dsjd írta:valószínűleg a Fradit is nagyon érdekelné ez a két játékos, de a szomorú valóság az, h a klubok ilyenkor nem csinálnak semmit, így januárig biztos nem lesz tárgyalás senkivel (sőt, attól tartok, akkor sem)Jason írta:Én több hirrforásnál olvastam a mi nap hogy érdeklődünk Pastore meg ezután a Mutinyó iránt.
szerk: Pep elég határozottan kijelentette h az utánpótlásra számít igazolások helyett, nem hiszem h két hónap alatt ekkorát csalódott vna Thiagoban és JdS-ban
vers?S.Agüero írta:És ezt miért kellett vers formájában leírni?skadi írta:én örülnék, ha idejönne véjn.
erőszakos, kemény, ügyes
és a bl-ben kifejezetten jól
jönne az olykor feleslegesen
kemény csapatok ellen...
amitől félek, hogy ha megvesszük,
irracionálisan sokat fogunk érte fizetni,
és az ilyenekből mostanában rosszul jöttünk ki...![]()
valószínűleg a Fradit is nagyon érdekelné ez a két játékos, de a szomorú valóság az, h a klubok ilyenkor nem csinálnak semmit, így januárig biztos nem lesz tárgyalás senkivel (sőt, attól tartok, akkor sem)Jason írta:Én több hirrforásnál olvastam a mi nap hogy érdeklődünk Pastore meg ezután a Mutinyó iránt.