Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez így akár vinyó probléma is lehet..bár annak azért vannak előjelei. Nézd meg biosban nem jelez-e valami hibát.Illetve próbáld meg áttenni egy másik gépbe.Nyilván nem fog arról indulni a másik gép,de legalább megtudod hogy képes-e olvasni a cucc.Érdemes lenne olyan gépet keresni amin szintén win7 fut.Ronaldinho&Barca írta:..Kísérlet a javításra szöveget dob ki, illetve: Lemezhibák kijavítása.
Ha tudsz angolul mindenképpen innen érdemes tanulni:barca99 írta:CSS-ben tudna valaki segíteni?
"(vagyis legalább a hátteret, normál bekezdéseket, linkeket, címsorokat, táblázat kinézetét)."
Ezeket kellene beállítanom egy stíluslapon. Mik ez ehhez tartozó rövidítések? (body, h1, a:link, a:visited, ilyesmikre gondolok)
anno én ebből tanultambarca99 írta:CSS-ben tudna valaki segíteni?
"(vagyis legalább a hátteret, normál bekezdéseket, linkeket, címsorokat, táblázat kinézetét)."
Ezeket kellene beállítanom egy stíluslapon. Mik ez ehhez tartozó rövidítések? (body, h1, a:link, a:visited, ilyesmikre gondolok)
hangra gondolsz vagy videóra?sjay írta:Sziasztok!
Valaki nem tudna ajánlani egy olyan programot, mellyel skype hívásokat vehetek fel, korlátlan időben.
Máskor isblaugrana!? írta:ezer köszönet !!9Dave írta:Nekem az van, az érintőképernyő beállitásokban vanblaugrana!? írta:valaki akinek lg km900-a van az nem tudja esetleg hogy hogyan lehet az érintésnél kiadott kattanást kikapcsolni![]()
:D
6ból 2 alkalommal volt ez csak, nem piszkáltam bele, én a gépen csak msneztem,játszottam,neteztem zenét hallgattam,de újra újra indul, aztán végig megy a csík és jó minden..Tim írta:A bios cheksum error akkor jelentkezik ha a gép "elfelejti" az alapbeállításokat,esetleg ha belepiszkáltál. És valóban okozhatja az is ha lemerül az elem. Ez egy egyszerű gombelem,könnyen meg fogod találniBarcaádám írta:hello mindenkinek!
a mai napon egy furcsa dolog történt velem ami nagyon nyomaszt, remélem tudtok tanácsot adni
megnyomom a bekapcsoló gombot nézem fel búg a gép aztán semmi még egyszer, semmi ,aztán indul és újra ..következő próbálkozásra elindul csak ki jött egy töltő csík hogy valami main bios checksum error van és tölti, rá kerestem erre a checksum errorra de nem jöttem rá hogy mi is ez..
azóta rendben megy a gép..
nekem ebből származhat valami problémám?ha még egyszer látom akkor csináljak neki valamit?
ismerős azt mondta hogy gond lehet az alaplapi gombelemmel? az mi is?és mennyibe kerül és hogy kell berakni ha az a baj?
a gépem régi de az alaplap új csak 3 hónapja van meg maximum
előre is köszi az ötletekért!
az alaplapon.Ha kiveszed,az összes beállítás törlődik(visszaáll az alapbeállításokra).Természetesen ezzel csak akkor foglalkozz,ha a probléma továbbra is fennáll.Ha ez sem segít,meg lehet próbálni egy bios frissítést.Az viszont nem egyszerű(persze nem kell megijedni,nem kell hozzá diploma)
A bios cheksum error akkor jelentkezik ha a gép "elfelejti" az alapbeállításokat,esetleg ha belepiszkáltál. És valóban okozhatja az is ha lemerül az elem. Ez egy egyszerű gombelem,könnyen meg fogod találniBarcaádám írta:hello mindenkinek!
a mai napon egy furcsa dolog történt velem ami nagyon nyomaszt, remélem tudtok tanácsot adni
megnyomom a bekapcsoló gombot nézem fel búg a gép aztán semmi még egyszer, semmi ,aztán indul és újra ..következő próbálkozásra elindul csak ki jött egy töltő csík hogy valami main bios checksum error van és tölti, rá kerestem erre a checksum errorra de nem jöttem rá hogy mi is ez..
azóta rendben megy a gép..
nekem ebből származhat valami problémám?ha még egyszer látom akkor csináljak neki valamit?
ismerős azt mondta hogy gond lehet az alaplapi gombelemmel? az mi is?és mennyibe kerül és hogy kell berakni ha az a baj?
a gépem régi de az alaplap új csak 3 hónapja van meg maximum
előre is köszi az ötletekért!
ezer köszönet !!9Dave írta:Nekem az van, az érintőképernyő beállitásokban vanblaugrana!? írta:valaki akinek lg km900-a van az nem tudja esetleg hogy hogyan lehet az érintésnél kiadott kattanást kikapcsolni![]()
Nekem az van, az érintőképernyő beállitásokban vanblaugrana!? írta:valaki akinek lg km900-a van az nem tudja esetleg hogy hogyan lehet az érintésnél kiadott kattanást kikapcsolni![]()