Segítség kéne

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Tim
Mezei fórumozó

2010.10.26. 18:18:24

Ronaldinho&Barca írta:..Kísérlet a javításra szöveget dob ki, illetve: Lemezhibák kijavítása.
Ez így akár vinyó probléma is lehet..bár annak azért vannak előjelei. Nézd meg biosban nem jelez-e valami hibát.Illetve próbáld meg áttenni egy másik gépbe.Nyilván nem fog arról indulni a másik gép,de legalább megtudod hogy képes-e olvasni a cucc.Érdemes lenne olyan gépet keresni amin szintén win7 fut.
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2010.10.26. 16:38:16

[quote="Ronaldinho&Barca"][/quote]

Egy csökkentett módot se tudsz elindítani, mielőtt bejön ez az ellenőrzés?
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.10.26. 16:30:08

nah srácok végre kerítettem egy gépet.

Szóval.. Reggel bekapcsoltam a gépet, ugye (kumma)HP 550 laptopom van, előjött a hp embléma stb. utána jönne a winfosos kép és alatta a kis rublika ami szalad h töltődik, de embléma meg se jelent előjött egy ablak Indítási javítás címén, szóval még a bejelentkezési ablak se jött elő, ahova ugye a jelszót írtam volna be..
Lefut ez a javítás, de a hibát nem tudja megoldani, így online elküldi(sztem biztos kamu) a mikrófosnak.. Hibát pedig nem írja ki sehol, mi a gond. :?
Belehet menni a rendszer-visszaállításba is, ahol próbáltam visszaállítani én naív a gépet egy régebbi időpontra, de nem sikerült, mert c:-ben valami hibát talált, azaz előbb át kell nézetni és kijavítani a gondokat ha van, utánna lehet csak visszaállítani, amint ott rákattintva a szövegre elkezdte vizsgálni és javítani de egy idő után feladta azt is.. Ekkor ki akartam lépni és kapcsolni aztán most megint előjött az indítási javítás ahol: Kísérlet a javításra szöveget dob ki, illetve: Lemezhibák kijavítása. A művelet elvégzése akár egy óránál tovább is tarthat szöveg olvasható.

No mi a véleményetek, mit csináljak? Először is bevárom, remélem meggyógyítja magát, nagyon remélem, de szerintetek mi lehet a bibi vele? Tegnap este még nyoma se lett volna semmiféle előkészületnek, h reggel így beroggyan..

Jogtiszta eredeti a Windows 7-t, professional. Gépem pedig HP 550. Múlt héten elromlott az aksija is, most hálózatról megy, de nem hinnél az lenne a baj. Gép már nem garanciális természetesen, lassan 2 éves lesz.

Valakinek esetleg volt ilyen vagy hasonló gondja? Számtek boltokba igen borssósan dolgoznak, no meg nem akarom beadni akárhova, kitudja.. így reménykedem meggyógyítja magát, no meg otthon se vagyok, hogy hazai pályán tudjam mi merre, hogyan lenne érdemes javítani. Vírus nem volt rajta, merevlemez se volt leterhelve, sőt..

Légyszi segítsetek ha tudtok, ti vagytok az egyetlen reményforrásom.. :( :D
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.10.26. 12:14:22

Nem véletlenül a biztonsági mentés? Mert nekem is előjött egy időben, de sosem ment végig a mentési folyamat, így szépen letiltattam és azóta békén hagy. A műveleti központban lehet beállítani.
Kép
Kép
Kép
vlxe
Capitá del Barça

2010.10.26. 08:51:32

Jó lenne látni, hogy mi az a hiba, amit te látsz! A Win 7 sem áll fel? Meddig jutsz el? Asztalig megvan vagy már előtte megy a hibakeresés? Mindenképpen jó lenne látni mit írogat ki!
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.10.26. 08:27:07

Olyan nagy gondom lenne, hogyamikor elindítom a gépem egyből elindul valamilyen indítási javítás. Ez keresgél talál vmi hibát de nem tudja megcsinálni, neten elküldi a michrosoftnak aztán kikapcsol. Ezt csinálj állandóan ha elindítom, még ha megnyomom hogy a windowst indítsa el. Mi lehet a gond vele hogy nem tudja betölteni a windowst? Win7-m van eredeti. Élmúlt héten elromlott az aksija így hálózatról megy, de nem hiszem az gond lenne. Légyszi segítsetek.
Segítsetek légyszi::s
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Guardiola
Capitá del Barça

2010.10.25. 23:06:15

barca99 írta:CSS-ben tudna valaki segíteni?

"(vagyis legalább a hátteret, normál bekezdéseket, linkeket, címsorokat, táblázat kinézetét)."

Ezeket kellene beállítanom egy stíluslapon. Mik ez ehhez tartozó rövidítések? (body, h1, a:link, a:visited, ilyesmikre gondolok)
Ha tudsz angolul mindenképpen innen érdemes tanulni:
http://www.w3schools.com/css/default.asp minden böngésző, mostmár az ie is törekszik arra, hogy valid kódot helyesen jelenítse meg, ami a fenti linken van az a szabvány :)
Ha csak most van szükséged rá akkor:

body - az a teljes oldal, ha háttérszint adsz akkor az egész oldalnak háttérszíne lesz. De oda kell figyelni a padding és margin-ra mert különböző böngészőknél más az alapértelmezett. (egyes ie verzióknál nem 0 a body alapértelmeztt margin és paddingja így azokat nullázni kell)

p - bekezdések. Itt ami megtréfálhat az a line-height és a font-size itt sem egyforma az alapértelmezett, így ezt is érdemes megadni.

a - link text-decoration:none -nállam alapból maj utánna rakom rá azt a formázást amit szeretnék.
a:hover - link ami fölött épp az egér van.
a:visited - már látogatott link
a:active - aktív

(utóbbi kettő sem a legjobb választás ha egy mód van érdemes másképp megoldani. http://www.w3.org/TR/CSS2/selector.html ... do-classes itt találsz hozzájuk magyarázatot )

h1,h2,... - különböző címsorok

table - táblázat (border, cellpadding, cellspacing nem egyforma az alapértelmezett beállítás a különböző böngészőknél ezért szintén érdemes állítani, ez is gyakran jelenthet problémát)

tr - táblázat sorai
td - táblázat cellái

nem írtad de gyakran használt még (ul,li - felsorolásoknál, div, span "dobozok", b - félkövér (bold), i - dölt (italic), u - aláhúzott(underline) ...)

Ha bármi egyébre szükséged van írj nyugodtan pm-et...
Különben minden megoldható csak DIV -ekkel is.
skadi
Capitá del Barça

2010.10.25. 22:39:41

sziasztok,
nagy segítség lenne, ha ezt minél többen kitöltenétek:

http://www.kwiksurveys.com/online-surve ... L_2e3f2259

előre is köszi mindenkinek
gergo9
Director del Fútbol

2010.10.25. 21:38:19

barca99 írta:CSS-ben tudna valaki segíteni?

"(vagyis legalább a hátteret, normál bekezdéseket, linkeket, címsorokat, táblázat kinézetét)."

Ezeket kellene beállítanom egy stíluslapon. Mik ez ehhez tartozó rövidítések? (body, h1, a:link, a:visited, ilyesmikre gondolok)
anno én ebből tanultam
http://www.iit.uni-miskolc.hu/iitweb/ex ... /web3p.pdf
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.10.25. 21:36:05

sjay írta:Sziasztok!
Valaki nem tudna ajánlani egy olyan programot, mellyel skype hívásokat vehetek fel, korlátlan időben.
hangra gondolsz vagy videóra?

win sp3-am van, akármit csináltam, a bluetooth nem akarja felismerni ez a szerencsétlenség, leszedtem valami BlueSoleil-t, de ez meg megszakítja a küldés felénél a cuccot, pedig fogadni tudd... valaki help:
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
sjay
Entrenador del Barça

2010.10.25. 20:13:53

Sziasztok!
Valaki nem tudna ajánlani egy olyan programot, mellyel skype hívásokat vehetek fel, korlátlan időben.
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2010.10.24. 12:57:03

[quote="mekkora"][/quote]Szia! Nekem egy külső merevlemezzel volt hasonló problémám. Akkor egy hónapokkal korábbi mapparendszer jelent meg, és nem láttam egyszerűen az utolsó állapotot. Egy számtech üzletbe vittem el, ahol 1 óra alatt visszaállították a legújabb állapotnak megfelelően. Léteznek rá programok, de én a tisztában voltam a képességeimmel, és inkább bevittem a szakikhoz. Memóriakártyákról is vissza tuják hozni a már törölt állományokat. Sok sikert!

Üdv!
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
9Dave
Capitá del Barça

2010.10.24. 12:48:02

blaugrana!? írta:
9Dave írta:
blaugrana!? írta:valaki akinek lg km900-a van az nem tudja esetleg hogy hogyan lehet az érintésnél kiadott kattanást kikapcsolni :?: :-k
Nekem az van, az érintőképernyő beállitásokban van 8)
ezer köszönet !! :D:D
Máskor is :)
Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
barca99
Llegenda del Barça

2010.10.24. 12:29:33

CSS-ben tudna valaki segíteni?

mekkora
Jugador d'estrella

2010.10.23. 20:39:00

sziasztok

segitsegre van szüksegem.

volt 20 darab fotom egy cf memoriakärtyän. azt onnan lemäsoltam a gepre ahonnan toväbb egy usb stickre. a cf kärtyärol letöröltem a kepeket, mert azt hittem hogy fennt van az usb.n es a gepem. de közben se a gepen nem talältam se az usb-n. töltöttem le programot, amivel vissza lehet ällitani a letörölt dolgokat. de sehogy sem sikerül a merevlemezen megtalälni a kepet(tehät a szgepen), az usb stickten meg megtalälja a kepeket, de nem tudom visszamäsolni a gepre. könyörgök segitsetek, mert nagyon fontos kepek!!

remelem erthetö voltam

köszi elöre is Gäbor

ui.: värok progilinkeket, ötleteket,screenshot, bärmi ami segit
Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
albicelesteX
A Vadász

2010.10.23. 12:30:02

Üdv!Van valaki soproni közületek?Másik kérdés nem tud valaki küldeni meghívót barátikörre? :D
Kép
wikko
Jugador del Barça

2010.10.23. 12:27:48

Nem tudja valaki ,hogy ma nyitva van e a Tesco ?
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.10.22. 23:16:26

köszi nektek , előbb utóbb meg fogom tenni.
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
vlxe
Capitá del Barça

2010.10.22. 14:39:31

Kedves Barcaádám!

Ki kell cserélni az alaplapon található gombelemet! Ez megfogja oldani a gondod! :) A gombelem ára elenyésző! Menny be egy számtechboltba és kérj ott egyet! Kicserélni pedig egy pattintással kijön az alaplapból, és ennek a helyére kell berakni az újat! Ha nem akarsz magad csinálni ilyeneket, akkor szólj valakinek, aki ki tudja neked ezt cserélni! :wink:
Kép
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.10.22. 14:27:06

Tim írta:
Barcaádám írta:hello mindenkinek!

a mai napon egy furcsa dolog történt velem ami nagyon nyomaszt, remélem tudtok tanácsot adni

megnyomom a bekapcsoló gombot nézem fel búg a gép aztán semmi még egyszer, semmi ,aztán indul és újra ..következő próbálkozásra elindul csak ki jött egy töltő csík hogy valami main bios checksum error van és tölti, rá kerestem erre a checksum errorra de nem jöttem rá hogy mi is ez..
azóta rendben megy a gép..

nekem ebből származhat valami problémám?ha még egyszer látom akkor csináljak neki valamit?
ismerős azt mondta hogy gond lehet az alaplapi gombelemmel? az mi is?és mennyibe kerül és hogy kell berakni ha az a baj?
a gépem régi de az alaplap új csak 3 hónapja van meg maximum

előre is köszi az ötletekért!
A bios cheksum error akkor jelentkezik ha a gép "elfelejti" az alapbeállításokat,esetleg ha belepiszkáltál. És valóban okozhatja az is ha lemerül az elem. Ez egy egyszerű gombelem,könnyen meg fogod találni
az alaplapon.Ha kiveszed,az összes beállítás törlődik(visszaáll az alapbeállításokra).Természetesen ezzel csak akkor foglalkozz,ha a probléma továbbra is fennáll.Ha ez sem segít,meg lehet próbálni egy bios frissítést.Az viszont nem egyszerű(persze nem kell megijedni,nem kell hozzá diploma :lol: )
6ból 2 alkalommal volt ez csak, nem piszkáltam bele, én a gépen csak msneztem,játszottam,neteztem zenét hallgattam,de újra újra indul, aztán végig megy a csík és jó minden..

az alaplap meg új nem tudom hogy merülhetette le ha lemerült egyáltalán meg azt se tudom hogy milyen alkalommal és piszkál bele az ember a biosba.. :?
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Tim
Mezei fórumozó

2010.10.21. 21:56:16

Barcaádám írta:hello mindenkinek!

a mai napon egy furcsa dolog történt velem ami nagyon nyomaszt, remélem tudtok tanácsot adni

megnyomom a bekapcsoló gombot nézem fel búg a gép aztán semmi még egyszer, semmi ,aztán indul és újra ..következő próbálkozásra elindul csak ki jött egy töltő csík hogy valami main bios checksum error van és tölti, rá kerestem erre a checksum errorra de nem jöttem rá hogy mi is ez..
azóta rendben megy a gép..

nekem ebből származhat valami problémám?ha még egyszer látom akkor csináljak neki valamit?
ismerős azt mondta hogy gond lehet az alaplapi gombelemmel? az mi is?és mennyibe kerül és hogy kell berakni ha az a baj?
a gépem régi de az alaplap új csak 3 hónapja van meg maximum

előre is köszi az ötletekért!
A bios cheksum error akkor jelentkezik ha a gép "elfelejti" az alapbeállításokat,esetleg ha belepiszkáltál. És valóban okozhatja az is ha lemerül az elem. Ez egy egyszerű gombelem,könnyen meg fogod találni
az alaplapon.Ha kiveszed,az összes beállítás törlődik(visszaáll az alapbeállításokra).Természetesen ezzel csak akkor foglalkozz,ha a probléma továbbra is fennáll.Ha ez sem segít,meg lehet próbálni egy bios frissítést.Az viszont nem egyszerű(persze nem kell megijedni,nem kell hozzá diploma :lol: )
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.10.21. 20:24:27

A Real Player 11-hez keresek magyarítást. Bárhol keresek a google-ban, nem találok. Ahol fel van tüntetve, hogy magyar, azt is letöltöltöm, de angol. Van egyáltalán magyar nyelven?
Kép
Kép
Kép
blaugrana!?
Barça B

2010.10.21. 19:34:44

9Dave írta:
blaugrana!? írta:valaki akinek lg km900-a van az nem tudja esetleg hogy hogyan lehet az érintésnél kiadott kattanást kikapcsolni :?: :-k
ezer köszönet !! :D:D
Kép
9Dave
Capitá del Barça

2010.10.21. 19:17:35

Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
Gauchomester
Entrenador del Barça

2010.10.21. 19:14:24

Köszönöm a válaszokat!
Válasz küldése