nah srácok végre kerítettem egy gépet.
Szóval.. Reggel bekapcsoltam a gépet, ugye (kumma)HP 550 laptopom van, előjött a hp embléma stb. utána jönne a winfosos kép és alatta a kis rublika ami szalad h töltődik, de embléma meg se jelent előjött egy ablak Indítási javítás címén, szóval még a bejelentkezési ablak se jött elő, ahova ugye a jelszót írtam volna be..
Lefut ez a javítás, de a hibát nem tudja megoldani, így online elküldi(sztem biztos kamu) a mikrófosnak.. Hibát pedig nem írja ki sehol, mi a gond.

Belehet menni a rendszer-visszaállításba is, ahol próbáltam visszaállítani én naív a gépet egy régebbi időpontra, de nem sikerült, mert c:-ben valami hibát talált, azaz előbb át kell nézetni és kijavítani a gondokat ha van, utánna lehet csak visszaállítani, amint ott rákattintva a szövegre elkezdte vizsgálni és javítani de egy idő után feladta azt is.. Ekkor ki akartam lépni és kapcsolni aztán most megint előjött az indítási javítás ahol: Kísérlet a javításra szöveget dob ki, illetve: Lemezhibák kijavítása. A művelet elvégzése akár egy óránál tovább is tarthat szöveg olvasható.
No mi a véleményetek, mit csináljak? Először is bevárom, remélem meggyógyítja magát, nagyon remélem, de szerintetek mi lehet a bibi vele? Tegnap este még nyoma se lett volna semmiféle előkészületnek, h reggel így beroggyan..
Jogtiszta eredeti a Windows 7-t, professional. Gépem pedig HP 550. Múlt héten elromlott az aksija is, most hálózatról megy, de nem hinnél az lenne a baj. Gép már nem garanciális természetesen, lassan 2 éves lesz.
Valakinek esetleg volt ilyen vagy hasonló gondja? Számtek boltokba igen borssósan dolgoznak, no meg nem akarom beadni akárhova, kitudja.. így reménykedem meggyógyítja magát, no meg otthon se vagyok, hogy hazai pályán tudjam mi merre, hogyan lenne érdemes javítani. Vírus nem volt rajta, merevlemez se volt leterhelve, sőt..
Légyszi segítsetek ha tudtok, ti vagytok az egyetlen reményforrásom..