Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor, mi? Rabca?messideco írta:Ez már tény, hogy a Barca többé nem Barca.
Igen,de akkor is a nasznep szepen kitapossa,meg gondold el mennyit kell takaritani egy ilyen semeny utan....Szanalmas..sjd írta:Valamelyik nyáron ki lehetett bérelni horribilis összegért h játszhass benne a haverokkal (felárért még bírót is adtak)Leomessi14 írta:Beszarok:
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/la ... at-2049872
Meg csodalkozunk,hogy rossz minosegu a palya,ezutan pedig eskuvoi malacot fognak sutni a 16-es elotereben...Szanalmas ez a Rossel(Valoszinuleg o talalta ki)
Amúgy nem hiszem h pont ettől lenne rossz a gyep, amikor masszívan havi egy koncertet is rendeznek itt
Valamelyik nyáron ki lehetett bérelni horribilis összegért h játszhass benne a haverokkal (felárért még bírót is adtak)Leomessi14 írta:Beszarok:
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/la ... at-2049872
Meg csodalkozunk,hogy rossz minosegu a palya,ezutan pedig eskuvoi malacot fognak sutni a 16-es elotereben...Szanalmas ez a Rossel(Valoszinuleg o talalta ki)
Óceáni -> Hollandia > Fűszbalint88 írta:
nem lesz gond a gyeppel, de nem az éghajlat miatt![]()
az óceáni klíma tudtommal a legideálisabb a fűfélék számára
nem lesz gond a gyeppel, de nem az éghajlat miattLionel85 írta:Angliában köztudomású milyen az időjárás, ott nem csoda, ha nehezen lehet jó gyepet kialakítani. Spanyolország melegebb éghajlat, szerintem a Camp Nouban nem lesz gond az új gyeppel.Bányász írta:Várjunk még azzal...A Wembley gyepszőnyege is szarabb lett miután kicserélték...Barcaman14 írta:Végre rendes gyepszőnyegen játszhat a csapat! Nem lehetett tovább húzni ezt a dolgot. Meg kell csinálni, mert pocsék volt a talaj! A Valencia ellen remélhetőleg újra biliárdasztalon játszhatunk majd!
Meg aztán két hét múlva már játszani fognak rajta.Nem vagyok kertész nem értek hozzá de sztem ez nem túl ideális.
Angliában köztudomású milyen az időjárás, ott nem csoda, ha nehezen lehet jó gyepet kialakítani. Spanyolország melegebb éghajlat, szerintem a Camp Nouban nem lesz gond az új gyeppel.Bányász írta:Várjunk még azzal...A Wembley gyepszőnyege is szarabb lett miután kicserélték...Barcaman14 írta:Végre rendes gyepszőnyegen játszhat a csapat! Nem lehetett tovább húzni ezt a dolgot. Meg kell csinálni, mert pocsék volt a talaj! A Valencia ellen remélhetőleg újra biliárdasztalon játszhatunk majd!
Meg aztán két hét múlva már játszani fognak rajta.Nem vagyok kertész nem értek hozzá de sztem ez nem túl ideális.
Várjunk még azzal...A Wembley gyepszőnyege is szarabb lett miután kicserélték...Barcaman14 írta:Végre rendes gyepszőnyegen játszhat a csapat! Nem lehetett tovább húzni ezt a dolgot. Meg kell csinálni, mert pocsék volt a talaj! A Valencia ellen remélhetőleg újra biliárdasztalon játszhatunk majd!
Ja, csak elférne rá egy kicsit több fedett ülőhely. Kb ez az összes hibája a stadionnak.Barcaman1993 írta:Másrészt ahogy a TV-ben látjuk nem rossz az állapota a Camp Nou-nak egyáltalán.
légy olyan szíves, és az ilyen hozzászólásoktól kímélj meg minketmessi70 írta: ennek a rosell nek eleg huncut pofaja van nem tetszik nekem a kepe szerintem meg lehet kesobb messi is eladodik a realnak
ennek a rosell nek eleg huncut pofaja van nem tetszik nekem a kepe szerintem meg lehet kesobb messi is eladodik a realnakLionel85 írta:Pedig Rosell szerintem képes lenne rá, hiszen július 1-től egy másik elnökség kezdi meg az új életét a csapat élén, akinek nem feltétlen a Foster-által benyújtott tervek tetszenek.Xanthor írta:De Fosterékkel gondolom Laportáék kötöttek szerzdődést, nem? Mert aztán így 3 év után nemtudom mennyire lehet csak úgy azt mondani, hogy bocsi akkor mégse kapjátok meg a projectet, fölöslegesen dolgoztatok rajta.
Pedig Rosell szerintem képes lenne rá, hiszen július 1-től egy másik elnökség kezdi meg az új életét a csapat élén, akinek nem feltétlen a Foster-által benyújtott tervek tetszenek.Xanthor írta:De Fosterékkel gondolom Laportáék kötöttek szerzdődést, nem? Mert aztán így 3 év után nemtudom mennyire lehet csak úgy azt mondani, hogy bocsi akkor mégse kapjátok meg a projectet, fölöslegesen dolgoztatok rajta.