Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még mindig nem Fifa Manager meg társai!Kb minden edző elfogadná, ha csak ilyen "gyenge lenne" a kispadjaEde72 írta: ez igaz, de azért már vicc kategória, hogy az FC Barcelona kispadján 4 ifi játékos ül...ez nem a Malaga itt legalább 20 klasszis játékosnak kéne lenni épp a hosszú idény miatt.
na mindegy figyeljük a fiúkat
Erre én is allergiás vagyok...ozsimiki írta:függetlenül,h most épp mi jöttünk ebből jól ki, annyira szánalmasnak tartom,h egy férfi így rájátszik az ilyen pöccintgetésekre... teljesen ki kellene ezt venni a fociból, és utólag eltiltani azt is aki egyértelműen rájátszik és még máshova is kapja a kezét mint amit érintettek...teljesen ellentétes a sport szellemiségével ez.
ez igaz, de azért már vicc kategória, hogy az FC Barcelona kispadján 4 ifi játékos ül...ez nem a Malaga itt legalább 20 klasszis játékosnak kéne lenni épp a hosszú idény miatt.P.U.Y.O.L. írta:Én is csak bizakodom, hogy bemennek előbb-utóbb a helyzetek, de azt nem gondolom, hogy vége lenne a világnak, ha kiesne Messi egy időre. Persze remélem, hogy nem fog. A világ legjobb játékosának nélkülözését meg nincs olyan csapat, amely ne érezné meg.Ede72 írta:igazad van, csak nagyon [auto_cenzúra] dolog, hogy van egy világklasszis Villánk, egy ÓRIÁSI TEHETSÉGNEK kikiáltott Bojan, azt a két csatár nem ér fel eggyel sem...ennyire rosszul régen álltunk támadók dolgában azt hiszem..de lényeg a vezetés és talán Villa is eltalálja végre a kaput..már ideje lenne
Én is csak bizakodom, hogy bemennek előbb-utóbb a helyzetek, de azt nem gondolom, hogy vége lenne a világnak, ha kiesne Messi egy időre. Persze remélem, hogy nem fog. A világ legjobb játékosának nélkülözését meg nincs olyan csapat, amely ne érezné meg.Ede72 írta:igazad van, csak nagyon [auto_cenzúra] dolog, hogy van egy világklasszis Villánk, egy ÓRIÁSI TEHETSÉGNEK kikiáltott Bojan, azt a két csatár nem ér fel eggyel sem...ennyire rosszul régen álltunk támadók dolgában azt hiszem..de lényeg a vezetés és talán Villa is eltalálja végre a kaput..már ideje lenne
Ez mindegyik csapatra elmondható. Csak az ember általában annál a csapatnál veszi észre ezt, amelyiknek legjobban drukkol - hiszen annak minden elemét ismeri.Fecooo írta:fájdalmas, mennyire sablonos lett a játékunk...
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sportsAndita írta:Hello
valaki megtudná mondani nekem, hogy a neten hol tudom nézi a meccset?köszi
teljesen igazatok van.Fecooo írta:bár azt mondhatnám, h nincs igazad... de nem mondhatom, mert én is látom...fájdalmas, mennyire sablonos lett a játékunk...csababarca írta:Annyira buta lett ez a barcelona,hogy az már fáj.
Pepet ennél,amit most művel okosabb edzőnek tartottam.
Egy nyamvadt pontrúgást nem tudunk elvégezni tisztességesen?röhej,ilyen szinten. Miért nem gyakorolják?
A másik,hogy egy dologban jobb a real,és ez se fog változni: azok ha 16on belülre kerülnek,megfogják,és picsán rúgják a labdát,lesz ami lesz,úgyis egyszer beakad. Mi meg még véletlenül se lövünk. Alves is emelgetkönyörgöm spicceljen bele abba a labdába,a fél kapu üresen állt.
Nah mindegy,ezek zavarnak nagyon.
Volt 3 szép akciónk.
Az egyik az említett Alveses,a másik Iniesta labdakihozatala,majd ebből kontra. illetve a gól,az óriási játék volt.
De ezen kívül semmi.