2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Xavi, Iniesta és Busquets elbújhatnaksjd írta:Na, ennek fussunk neki még egyszerBlauGranaGroc írta: kp-juk jobb
Ez nem nagymellény, hanem egyelőre tények. Ronaldot elismerem, de Higu csak a Racing szintű csapatok ellen tud villogni, Benzema meg még ott sem nagyon. Higu a vb-én is gyenge volt és tavaly sem rúgott fontos meccseken gólokat. Nálunk egy bizonyos Pedro viszont képes volt erre. Emlékszel kinek vette be a hálóját tavasszal ?:) Erre Higuain nem volt még képes. Ha majd rám cáfol akkor el fogom ismerni, de eddig nem adott rá alapot.mcfly_ írta:az ilyen és ehhez hasonló kijelentések miatt remélem koppantok már végre.Náluk? Ronaldo és ennyi. Higu és Benzema a vicc kategória.
nagy a mellény, nem baj.
az ilyen és ehhez hasonló kijelentések miatt remélem koppantok már végre.Náluk? Ronaldo és ennyi. Higu és Benzema a vicc kategória.
Tavaly is sok hasonló butaságot olvashattunk. Kinek is szurkolsz tulajdonképpen? Kapusban nincs nagy különbség. A védelem minimum egál, de szerintem a mienk jobb, Ramos és Carvalho kiegyensúlyozott csak a kezdőjükből. Középpályán nálunk a világ két jelenlegi legjobb irányítója játszik, emellett egy felívelő pályán lévő fiatal és már világbajnok tehetség Busquets. Elől pedig egy szintén Busquetshez hasonló, de talán nem világszínvonalú Pedro, illetve a Villa-Messi csatárzseni duó. Náluk Di Mariat még maximum Pedroval lehet egy szinten emlegetni, semmivel nem mutatott fel többet, sőt, emellett ott van a most rossz formában lévő, de világklasszis csatár David Villa és a regnáló aranylabdás. Náluk? Ronaldo és ennyi. Higu és Benzema a vicc kategória.BlauGranaGroc írta:baromság, nem tudom hogyan jutottál erre a következtetésrelluisllach89 írta:Ha mindkettő csapat kihozza magából a maximumot, mi nyerünk, ez nem kérdés.
a kapusuk jobb
a 2 védelem -ránk nézve kis jó indulattal- egál
kp-juk jobb: védekezésben jobbak, támadásban ugyan van egy jól passzoló Xavink és egy jól cselező Iniesta, de az ő kp-juk se passzol rosszul, ráadásul jóval gólerősebbek
támadósor: szintén nem a miénk az erősebb, gólerősebbek és gólratörőbbek a real támadói
edző terén is jobbak
motiváltabbak is
so...
Na, ennek fussunk neki még egyszerBlauGranaGroc írta: kp-juk jobb
nem vitaindító de amiket írsz...na mindegy.Mikaos írta:Miért félsz? Eddig csak bénákkal játszottak. Meg egy öregfiúk Milannal, ahol első két lövésükből gólt lőttek, na bumm.Barcafan9 írta:Nagyon jó ez a Real Madrid! Félek nem lesz esélyünk ellenük!![]()
![]()
![]()
![]()
Egyáltalán nem normális dolog, hogy minden kapura tartó lövésük bemegy/begurul/beesik/bepattan. Úgy értem, ez elmegy pár meccsen, amíg jó formában vannak, de utána nem valószínű.
Egyébként biztos unalmasnak hat egy Real-szurkoló számára, de most is azt mondom, hogy megvárom, amíg egy komoly csapattal találkoznak. Ha az a komoly csapat megint csak a Barca lesz...hát akkor csak az.
baromság, nem tudom hogyan jutottál erre a következtetésrelluisllach89 írta:Ha mindkettő csapat kihozza magából a maximumot, mi nyerünk, ez nem kérdés.
komoly csapat bármelyik,amelyik elhiszi hogy van keresnivalója a pályán. láthattuk nem egyszer,hogy mind2 nagy megilletődik,ha intenzívebb ellenállással kerül szembe és 1-1 gólt be tudnak kapni. onnantól a kiscsapatnak "csak" szervezetten kell védekeznie és meglepetés lehet.Mikaos írta:Miért félsz? Eddig csak bénákkal játszottak. Meg egy öregfiúk Milannal, ahol első két lövésükből gólt lőttek, na bumm.Barcafan9 írta:Nagyon jó ez a Real Madrid! Félek nem lesz esélyünk ellenük!![]()
![]()
![]()
![]()
Egyáltalán nem normális dolog, hogy minden kapura tartó lövésük bemegy/begurul/beesik/bepattan. Úgy értem, ez elmegy pár meccsen, amíg jó formában vannak, de utána nem valószínű.
Egyébként biztos unalmasnak hat egy Real-szurkoló számára, de most is azt mondom, hogy megvárom, amíg egy komoly csapattal találkoznak. Ha az a komoly csapat megint csak a Barca lesz...hát akkor csak az.
Most már annyira jók, hogy esélyünk sincs.Barcafan9 írta:Nagyon jó ez a Real Madrid! Félek nem lesz esélyünk ellenük!![]()
![]()
![]()
![]()
Miért félsz? Eddig csak bénákkal játszottak. Meg egy öregfiúk Milannal, ahol első két lövésükből gólt lőttek, na bumm.Barcafan9 írta:Nagyon jó ez a Real Madrid! Félek nem lesz esélyünk ellenük!![]()
![]()
![]()
![]()
Mi is rettegünk mindannyian. Ne félj annyira, nem vagy egyedül!Barcafan9 írta:Nagyon jó ez a Real Madrid! Félek nem lesz esélyünk ellenük!![]()
![]()
![]()
![]()
Én semmin se húzom fel magam, legalábbis 3 percnél tovább semmin, ami focival kapcsolatos.daffy írta:az alap barca játékot én is kedvelem,de a main csak felhúznám magam... az tisztán látszik,hogy minden láncszemnek pontosan a helyén kell lennie nálatok,különben a játék bukik és ha nem is nehezen élvezhető,de jelentős minőségbeli romlás következik be(amit bizonyos százalékban betudok a pad hiányának)
az alap barca játékot én is kedvelem,de a main csak felhúznám magam... az tisztán látszik,hogy minden láncszemnek pontosan a helyén kell lennie nálatok,különben a játék bukik és ha nem is nehezen élvezhető,de jelentős minőségbeli romlás következik be(amit bizonyos százalékban betudok a pad hiányának)Andris írta:Nem várom el h értsd, mit élvezek a Barca játékán. De azt idén is szinte minden meccsen látom. Ma talán pont egy kicsit kevésbé, de az közel sem Xavin múlt.daffy írta: hogy mit szeretsz,azt most nem vágom.
Nem várom el h értsd, mit élvezek a Barca játékán. De azt idén is szinte minden meccsen látom. Ma talán pont egy kicsit kevésbé, de az közel sem Xavin múlt.daffy írta: hogy mit szeretsz,azt most nem vágom.
Ha mindkettő csapat kihozza magából a maximumot, mi nyerünk, ez nem kérdés.Andris írta:Én nem bánkódok sokáig, ha véletlen nem jönnek majd össze a dolgaink, de egyszerűen összehasonlíthatatlannak tartom a két csapat játékát minőségben, és ebből nem engedek akkor se ha bölcsebb visszafogottnak lenni, vagy ha a madrid ma 10 percenként lő gólt. eddig úgy állnak.
Igen de hol játszottatok ti eddig olyan meccset, ahol az ellenfélnél volt 60-70%-ban a labda? Eddig nemigazán volt olyan meccs, ahol meg kellett vna szenvedni a labdáért. Ezért mondom, hogy mand a klasszikuson derül ki, hogy mennyi "tartás" is van ebben a madridban.Patrik017 írta:nálunk 50-50 a labdabirtoklás ígyis gurítottunk 4gólt nálatok 75-25 és gurítottatok kettőt.majd kiderül.
neked ez tetszik nekem például más.számomra unalmas az hogy amikor a félpályán megtámadják az éppen labdatartó játékosotokat akkor az hátragurítja puyolnak ő alvesnek ő piquenek ő megint puyolnak.lehet nálatok van sokat a labda így nincs sok lehetősége az ellenfélnek.viszont tőletek nagyon kevésszerlátom hogy most akkor xavi rádurrantja vagy iniesta vagy messi távolabbról.még a 100%os ziccernél is sokszor úgy érzem hogy még visszább tennétek még ennél is nagyobb helyzetig.mi viszont eddig hatékonyak vagyunk.sokkal több a ritmus váltás a mi játékunkba na de mint mondtam majd kidderül,de nem november 28.-án hanem május/júniusban..Andris írta:Én nem bánkódok sokáig, ha véletlen nem jönnek majd össze a dolgaink, de egyszerűen összehasonlíthatatlannak tartom a két csapat játékát minőségben, és ebből nem engedek akkor se ha bölcsebb visszafogottnak lenni, vagy ha a madrid ma 10 percenként lő gólt. eddig úgy állnak.
ez pedig szánalmas.lehet ronaldot utálni de a tudását nem elsimerni butaság.Ronaldo meg 4 gólos,nah ez a racing szégyene.
én pont most nem értelek. eddig jöttek a gólok a szép passzolgatós foci mellé. most nem volt xavi,így a passzjáték érezhetően kevesebb volt és messi egymaga viszi a csapatot és a góllövés is csak neki megy. hogy mit szeretsz,azt most nem vágom.Andris írta:Én nem bánkódok sokáig, ha véletlen nem jönnek majd össze a dolgaink, de egyszerűen összehasonlíthatatlannak tartom a két csapat játékát minőségben, és ebből nem engedek akkor se ha bölcsebb visszafogottnak lenni, vagy ha a madrid ma 10 percenként lő gólt. eddig úgy állnak.
Itt már nincsen hova fejlődni. Választottunk egy játékrendszert amit tökéletesre fejlesztettünk. A madrid is megválasztotta a sajátját.Én csak azt mondom,hogy még mi 2 éve egy helyben toporgunk