Hát igazából, mindössze Elia érkezett a kerethez. Nem is akartam eget rengető változásokat eszközölni ez alatt a fél év alatt... aztán lehet folytatom majd a teljes játékkal is, ezt a mentést.
Még az elején járok a dolognak, de a taktikát sikerült jó érzékkel megválasztanom, hajszálnyi változtatások várhatóak csak, ha minden jól megy a továbbiakban is.
Meg kell jegyeznem, hogy Messi továbbra is célember, és csatár poszton képes csak maradandót nyújtani, bár javult valamit szélsőként is.
Xavi végre igazi fényében csillog, és nem szürkül bele a mezőnybe, mint az előző szériákban. Thiago már most nagyon gólérzékeny, és kiválóan passzol.
Villa is elég királyos lett, bár az ő elé helyzetem Messit, azért bal támadóban nem az igazi.

A védelmet érzem picit gyengének, az előző szériákhoz képest, aztán lehet csak én vagyok a béna, és nem tudom jól összehangolni.
Pár kép, bár eddig nem sok minden történt:
felállás / keret
Első bajnoki, amit sikeresen megfordítottam, és gálába torkollott a meccs.
Eddigi meccseim.
szerk.: Fiatal tehetségeket még nem nézegettem, de ahogy látom, nincsenek ilyen droid féle, szuperszónikus tehetségek.

Bár Madridék televásárolták magukat eléggé fullos 18-19 éves játékosokkal, akikről sose hallottam.