Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem vagyok benne biztos,de van ps2-re is ez a játék. Szerintem Te is megtalálod a módját,h megszerezd,elég beírnod a keresőbe a megfelelő "helyeken" vagy vedd meg.barca2010 írta:Ez a játék van ps2 re is? Honnan lehet megszerezni? Ezzel játszani nem lehet, csak menedzserkedni kell benne? Sok kérdés, de valaki megválaszolná ha tudja?! Köszi!
torrenttel szeded?ab1daL írta: (nekem nagyon lassan jön a hivatalos honlapról a demo)
A VB óta játszanak így, de előtte Puyi volt jkh, Piqué meg bkh valóban.sjd írta:Tegnap így volt, de sztem fordítva gyakrabbmessideco írta:
Én úgy tudom, hogy: Puyol JKH, Piqué BKH, de nem biztos ez![]()
Tegnap így volt, de sztem fordítva a gyakoribbmessideco írta:
én is így tudom, de igazából, nem a realitás volt a cél, csak így játszik a legjobban a csapat.messideco írta:Azért szokott ilyen későn megjelenni, hogy pontosítsanak többek között a menetrendeken is.
érdekes, nekem anno xp sp3 alatt vt a crash és most win7en megy hiba nélkülLM10 írta:Utánajártam mi lehet a crash gondja: Olyat hallottam, hogy az OP rendszer lehet a gond. Nekem most Windows XP SP3 van. Lehet kikéne próbálnom a WIN7-et, de ehhez nincs rálátásom. Mit tippeltek ez alapján?
Így, hogy jobban belegondolok, xp alatt se volt gyakori, de win 7 alatt nálam teljesen megszűnt a probléma. Mondjuk nekem sp2-es xp-m van, sose volt komolyabban idegölő problémám.LM10 írta:Utánajártam mi lehet a crash gondja: Olyat hallottam, hogy az OP rendszer lehet a gond. Nekem most Windows XP SP3 van. Lehet kikéne próbálnom a WIN7-et, de ehhez nincs rálátásom. Mit tippeltek ez alapján?
Dettó. Én is nagyon eltaláltam most, de jött a crash...S.Agüero írta:LM10!
Én 4-3-3-ba játszom és jól.![]()
Azaz 4-1-2-2-1
Pontosan ez a taktikám.
Régebben nekem sem nagyon eltalálnom a taktikát, de most sikerült.
Huha, elég sok dolgot ír amit linkeltél, és van olyat amit nem is értekEz az a hiba, amiről a készítők sem tudják pontosan miért jön elő, van több tipp is rá; nem ugyanolyan MHz-s a két RAM a gépedben ( már ha 2 darab van). Hirtelen ez jutott eszembe, de a te készülékedben van a hiba, de, hogy pontosan mi... Csak ilyen alap dolgokat tudok mondani, hogy rendszer reinstall, stb.
Szerk.: Lehet adatbázis hiba ( bár ebben az esetben nem, mert kétlem, hogy a 11-el editoroztál volna. Very Happy )
Ezt találtam, hátha segít:
http://www.fm-base.co.uk/forum/f71/cras ... 33419.html
Nekem ezt akkor csinálta, amikor vírusos volt a gép, egy lemeztöredezettségmentesítés után (értsd: format C:\) megoldódottLM10 írta: Nagyon kérem szépen valaki mondja már el, hogy mi a probléma, mert NAGYON idegesítő ez, hogy a 10 óta folyamatosan ezt a hibát írja ki!
http://img41.imageshack.us/img41/7026/nvtelenhk.jpg
Aki tud megoldást, nagyon szépen kérem írjon!
Ez az a hiba, amiről a készítők sem tudják pontosan miért jön elő, van több tipp is rá; nem ugyanolyan MHz-s a két RAM a gépedben ( már ha 2 darab van). Hirtelen ez jutott eszembe, de a te készülékedben van a hiba, de, hogy pontosan mi... Csak ilyen alap dolgokat tudok mondani, hogy rendszer reinstall, stb.LM10 írta:Nagyon kérem szépen valaki mondja már el, hogy mi a probléma, mert NAGYON idegesítő ez, hogy a 10 óta folyamatosan ezt a hibát írja ki!Victor_Valdes írta:Kijelentem, a demo alapján iszonyat jó lett a 11-es rész is, túl szárnyalja a 10-est, pedig az is remek mű volt az elődjeihez képest.
http://img41.imageshack.us/img41/7026/nvtelenhk.jpg
Aki tud megoldást, nagyon szépen kérem írjon!
Nagyon kérem szépen valaki mondja már el, hogy mi a probléma, mert NAGYON idegesítő ez, hogy a 10 óta folyamatosan ezt a hibát írja ki!Victor_Valdes írta:Kijelentem, a demo alapján iszonyat jó lett a 11-es rész is, túl szárnyalja a 10-est, pedig az is remek mű volt az elődjeihez képest.