Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha ezt a forma edzés miatt írod akk azt nem azért írtam mert maga a forma befolyásolja hanem azért mert az erőnléti edzést megszüntették és emiatt erőnlétet ha jól tudom a forma edzéssel lehet a leghamarabb helyre hozniElBartimaeus írta:Szerk.: Bowlinggolyo, bronz csillagot az erőnlét miatt kapja, ha nagyszerű az erőnléte, akkor lényegesen kevesebbet (és csak magasabb szinten) kap. A forma az összteljesítményt befolyásolja. A csillagszám meg azért tud informatív lenni, csak nem ész nélkül kell kezelni.
A csillagokhoz. Amúgy a súgót olvasd el, mert ezek épp benne vannak, épp erre való az, hogy megértsd.matyi02 írta:Barcaman1993 írta:Srácok ugye minden meccs után a játékosok kapnak értékelést. Az egyik 2 db *-ot kapott, a másik 1,5 *-ot meg egy bronz *-ot. Szeretném tudni, hogy melyik ér többet, mert akkor úgy játszatom a csapatot a hétvégén.
Úgy tudom a 2csillag többet ér mert a Bronz csillagok csak azt jelentik, hogy annyit tud. De abban az esetben amiben most van arra nem képes. Szal 1,5csillagot hoz.
Ha tévedek javítsatok ki:)
A bronz csillag csak azt jelenti, hogy jelen pillanatban a forma/erőnlét alacsonysága miatt egy ideig hozta a 2 csillagot,de a játék végére elfáradt tehát ha kapna egy kis forma edzést akk már minden rendben lenne és egyenértékűek lenének de egy játékost sose csillag alapján értékeljetek.Többet ér a képessége mint az h mennyi csillagot kap egy meccsen.matyi02 írta:Úgy tudom a 2csillag többet ér mert a Bronz csillagok csak azt jelentik, hogy annyit tud. De abban az esetben amiben most van arra nem képes. Szal 1,5csillagot hoz.
Ha tévedek javítsatok ki:)
Barcaman1993 írta:Srácok ugye minden meccs után a játékosok kapnak értékelést. Az egyik 2 db *-ot kapott, a másik 1,5 *-ot meg egy bronz *-ot. Szeretném tudni, hogy melyik ér többet, mert akkor úgy játszatom a csapatot a hétvégén.
Attól függ a jsz-e mennyi.Barcaman1993 írta:
Vettem egy megfelelő gólszerzésű és kiemelkedő átadási játékost is (jelenleg sérült). Megnéztem 4*-os értékelést kapott az előző meccsén csatárként. Neked mi a véleményed, hogy amikor majd felépül mit játszassak vele? Csatárt vagy esetleg támadó középpályást?
A középpályásnál a lehető legfontosabb képesség a játékszervezés. Alapvetően az határozza meg a birtoklásod, ami után a helyzeteket kapod. Ha viszonylag magas a játékszervezése, akkor taktikázhatsz, hogy jobb középpályára gyúrsz, vagy erősebb támadásra. De csatárként, vagy még inkább a magas átadása miatt védekező csatárként elég jó értékeket érhet el. Amúgy jelentős mértékű segítségedre válhat a Hattrick Organizer segédprogram, annak segítségével, főleg az elején jól össze tudod tenni a csapatot, meg megtudod, hogy mi hova, hogy számít be. Aztán idővel nem lesz gond az ilyenekkel, hogy kit, mit, milyet igazolj és hova.Barcaman1993 írta:Köszifaithnomore írta:A TSI össze-vissza változik, ilyen ingadozások mindig is voltak/vannak/lesznek.
Valószínű azért játszott jobban mert van egy jó formája, míg a nagyszerűnek esetleg egy csapnivaló. Ezzel se tudsz nagyon mit kezdeni, max általános edzéssel, de nem éri meg edzést pazarolni erre.
Legfontosabb a Játékszervezése, utána az átadása. Ezekre koncentrálj!![]()
Vettem egy megfelelő gólszerzésű és kiemelkedő átadási játékost is (jelenleg sérült). Megnéztem 4*-os értékelést kapott az előző meccsén csatárként. Neked mi a véleményed, hogy amikor majd felépül mit játszassak vele? Csatárt vagy esetleg támadó középpályást?
Köszifaithnomore írta:A TSI össze-vissza változik, ilyen ingadozások mindig is voltak/vannak/lesznek.
Valószínű azért játszott jobban mert van egy jó formája, míg a nagyszerűnek esetleg egy csapnivaló. Ezzel se tudsz nagyon mit kezdeni, max általános edzéssel, de nem éri meg edzést pazarolni erre.
Legfontosabb a Játékszervezése, utána az átadása. Ezekre koncentrálj!
A TSI össze-vissza változik, ilyen ingadozások mindig is voltak/vannak/lesznek.Barcaman1993 írta:Vettem egy 27 éves játékost, a képességei most mindegy milyenek. Amikor vettem 2140 volt a TSI-je, erre megsérült szombaton és most jelenleg 1700. Az érdekelne, hogy miért esett le a TSI-je ennyire, úgy hogy szinte még nem is edzett és nem is játszott.
A másik a felállás. Ti mi alapján csináltok felállást? Most nem a taktikára, hanem a játékos összeállításra gondolok. Azt nem tudom felfogni, hogy egy megfelelő szintű védőm, hogy tud jobbat játszani egy meccsen, mint egy nagyszerű.
A harmadik dolog meg a középpálya. Tudni szeretném, hogy milyen képességek kellenek ahhoz, hogy vki jó középpályás legyen.
Várom a véleményeket
Jó tapasztalat is elég a jó edzőhöz.Risu92 írta:Csak ha Remek a tapasztala akkor lehet jó edző belőlecsabooo írta:Mit szóltok ebből jó edző lehet ?:Tapasztalata gyenge, és jó vezetői képessége van.
Most 27 éves, a játékosom, de ha lehet belőle egy jó edző akkor megtartom.
Nem egészen.Risu92 írta:Ha barin otthon vagy 0,1
ha nemzetközi és külföldre mész 0,2
Bajnoki 1
Kupa 2
28Puyol05 írta:Úgy, ha minél többet játszik. Ahhoz, hogy a tapasztalat nőjön sok mérkőzést kell játszania. Ha jól tudom minden bajnoki meccs után kap 1 tapasztalati pontot. Na ebből kell neki 21, és máris szintet is lép.csabooo írta:És tapasztalatot hogy lehet szerezni ?
Ha rosszul írtam volna, akkor majd valaki kijavítja.
Puyol05 írta:Úgy, ha minél többet játszik. Ahhoz, hogy a tapasztalat nőjön sok mérkőzést kell játszania. Ha jól tudom minden bajnoki meccs után kap 1 tapasztalati pontot. Na ebből kell neki 21, és máris szintet szép. A barátságos meccsek után, csak 0,1 vagy 0,2 jár, nem tudom...csabooo írta:És tapasztalatot hogy lehet szerezni ?
Ha rosszul írtam volna, akkor majd valaki kijavítja.
Úgy, ha minél többet játszik. Ahhoz, hogy a tapasztalat nőjön sok mérkőzést kell játszania. Ha jól tudom minden bajnoki meccs után kap 1 tapasztalati pontot. Na ebből kell neki 21, és máris szintet szép. A barátságos meccsek után, csak 0,1 vagy 0,2 jár, nem tudom...csabooo írta:És tapasztalatot hogy lehet szerezni ?
Csak ha Remek a tapasztala akkor lehet jó edző belőlecsabooo írta:Mit szóltok ebből jó edző lehet ?:Tapasztalata gyenge, és jó vezetői képessége van.
Most 27 éves, a játékosom, de ha lehet belőle egy jó edző akkor megtartom.
A nagyszerű CA szint elég kevés.ElBartimaeus írta:...
András Székely (303241734)
17 éves és 4 napos, következő születésnap: 2011-02-08
TSI: 590
Határidő: 2010-10-26 15:22
Kikiáltási ár: 0 eFt
Védekezés: 5/20 középszerű
Játékszervezés: 6/20 megfelelő
Playmaking [Form=High]=6.85
Playmaking [Form=Average]=6.91
Playmaking [Form=Low]=6.99
Playmaking [Wage=€]=5.75
This player is close to skill up or his secondary skills and/or form have a very high sublevel
A csapatszellem magától is tendál a hűvös felé.Cumbee írta:Ha kiteszek 1 játékost a piacra, de nem veszik meg, akkor is esik a csapatszellem? Nem értem, hogy mots nélkül és konkrét játékos mozgás nélkül hogy lett boldog helyett hűvös a csapatszellemem... Mondjuk mostanában történik 1-2 számomra megmagyarázhatatlan dolog Ht-n belül szal max ezt is beteszem az ez van ezt kell szeretni dobozba.