Aranylabda - FIFA év játékosa
-
- Jugador del Barça
Csak most nézem a listát... van 2 név, akit én top10-be vártam volna, ehelyett nincsenek sehol...
Pique(!!!!!!!!!)
Milito
Berakják Alvest és Puyolt is, de Pique-t nem?? Pique volt a legjobban teljesítő hátvéd nemcsak nálunk, de talán az egész világon is!
Milito meg konkrétan sz*rta a gólokat, eldöntötte a BL-döntőt... de Klose biztosan jobb volt nála ugye...meg Asamoah Gyan.. LOL
szerk.: Ja és még Cambiasso sincs...
Pique(!!!!!!!!!)
Milito
Berakják Alvest és Puyolt is, de Pique-t nem?? Pique volt a legjobban teljesítő hátvéd nemcsak nálunk, de talán az egész világon is!
Milito meg konkrétan sz*rta a gólokat, eldöntötte a BL-döntőt... de Klose biztosan jobb volt nála ugye...meg Asamoah Gyan.. LOL
szerk.: Ja és még Cambiasso sincs...
- lui1698
- Llegenda del Barça
A lista az elmúlt évekhez képest egész jó szerintem.
Asamoah aki helyett mondjuk Milito-t el tudnám képzelni, de a többi aránylag ok. (mondjuk nálam Lúcio és/vagy Cambiasso is ott lenne)
Asamoah aki helyett mondjuk Milito-t el tudnám képzelni, de a többi aránylag ok. (mondjuk nálam Lúcio és/vagy Cambiasso is ott lenne)

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
nálam xavi nyer,ez egyértelmű. az élmezőnyben szerepel még maicon,sneijder,messi és forlan
-
- Llegenda del Barça
Amúgy érdekes, h Milito, akit a BL legjobbjának is megválasztottak, meg elég sokat tett az Interért nincs benne...
nálam is xavi lenne a befutó,
mondjuk nem kizárólag az idei teljesítménye,
hanem az évek óta azonos szinten fantasztikus játéka miatt...
mondjuk nem kizárólag az idei teljesítménye,
hanem az évek óta azonos szinten fantasztikus játéka miatt...
- Deus
- Boixos Nois
Nálam így néz ki:
1. Xavi
2. Sneijder
3. Iniesta
4. Messi
5. Forlán
Év edzője: Murinnyó
Jójó, most ezen a listán 3 barca játékos van, és nem azért mert én Barcának élek, hanem ez a véleményem.
Természetesen, ha átmegyünk a madridistára, akkor ott meg 1 barcás sincs a listán kb...
1. Xavi
2. Sneijder
3. Iniesta
4. Messi
5. Forlán
Év edzője: Murinnyó
Jójó, most ezen a listán 3 barca játékos van, és nem azért mert én Barcának élek, hanem ez a véleményem.
Természetesen, ha átmegyünk a madridistára, akkor ott meg 1 barcás sincs a listán kb...

- ab1daL
- Director del Fútbol
Itt vannak a jelöltek: http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ar ... an-2050259
Amugy nálam is Xavi kapná.
Év edzője meg Mou, és Bosque között volt eldőlni.
Amugy nálam is Xavi kapná.

Nekem a lényeg az,hogy Xavi kapja meg. Neki már több lehetősége nem igen lesz rá.
- Capon
- Llegenda del Barça
Próbáltam nézni a szezont meg a VB-t is és akárhonnan nézem Ini 2 góljától eltekintve csak Villa rúgott gólt a VB a spanyol keretben magyarul végig lőtte őket a sorozaton. (bár Puyol is fejelt egyet)...S.Agüero írta:Villa mit keres ott a TOP 4-ben?Nálam ez a TOP 4 (nem sorrendben):
Messi, Villa, Forlán, Snejder![]()
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Barça B
Hát ha vb nyom ebbe az évbe sokat a latba akkor mindenképpen a spanyol csapatbol kéne kapnia vkinek...xavi nagyon emgérdemelné mert 1 korszakos zseni...sneijder is 1 nagyon jo játékos és nagyon jo szezont futott...hát de messinél durvább szezont nem hiszem h futott vki is klub szinten és teljesitménye alapján is megérdemelné...47 gol magáért beszél...egyénileg jobb szezont futott mint mikor aranylabdát kapott...én nem szeretném h sneijder kapja...forlanra semmi esélyt nem láttok...xavi ini messi 3asbol fog remélem kikerülni vki...
Visca el BARCA Visca el Catalunya!
Real Madrid-Fc Barcelona (2-6)
Real Madrid-Fc Barcelona (2-6)
-
- Llegenda del Barça
Nekem így néz ki:
1. Xavi
2. Sneijder
3. Messi
4. Forlán
5. Robben
(+ Casillas, Rooney)
1. Xavi
2. Sneijder
3. Messi
4. Forlán
5. Robben
(+ Casillas, Rooney)
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ezzel én is kiegyeznék!Fernando írta:Én ennek a sorrendnek örülnék a legjobban:
Xavi, Messi, Iniesta, Sneijder, Forlán.

Amúgy Forlán nagyon eltűnt így a VB után.
Sebaj, idén minimum megnyerjük a bajnokságot és a BL-t és jövőre Xavi megkoronázza a karrierjét az aranygömbbel.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Fernando
- Llegenda del Barça
Én ennek a sorrendnek örülnék a legjobban:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Capon
- Llegenda del Barça
Mondjuk kérdéses hogy ennél az új "rendszernél" mi fogja kapni a nagyobb hangsúlyt az egész éves forma vagy a legtöbb, legértékesebb kupa.
Nálam ez a TOP 4 (nem sorrendben):
Messi, Villa, Forlán, Snejder
Nálam ez a TOP 4 (nem sorrendben):
Messi, Villa, Forlán, Snejder
- Fernando
- Llegenda del Barça
Mennyiben fogadunk, hogy ott lesz az 50-ben? Mindig ott van, mégha semmit se csinál, ugyanúgy mint Kaká.wuwu írta:Gerard??????????????????Fernando írta:...
Amúgy Gerrard nem? Gerard az más játékos. Ő nálunk volt.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
én értem, és tudom, hogy sajnos több esély van arra, hogy maradnak ennél a rendszernél, de ha valamikor akkor most lenne lehetőség ezen változtatni. persze örülnék, ha barca játékos kapná, de mégse érezném teljesen jogosnak, ha nem messi az.Fecooo írta:ha a reményeid beigazolódnak, akkor Messi kéne, h kapja, de mivel nem így lesz nagy eséllyel, így a következetesség sem elvetendő... remélem érted...
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Védő szerintem még jó, hogy nem kapja meg, mert sokkal inkább függ ott az összeszokottság sokszor, mint máshol a pályán. A kapus jó teljesítménye meg nem annyira kimutatható, gólt így is, úgy is kap, ahhoz hogy igazán jól kimutatható legyen a teljesítménye, kell a védelem, ami meg akkor már nem teljesen az ő érdeme. Épp ezért nagyon ritka, hogy kapus, vagy védő nyer.lebronbacsii írta:Hát lényegében ja...Capon írta:Casillas-nak semmi keresnivalója ezeken a top-5 ös listákon. A spanyol válogatottból bárki rajta lehetne ennyi erővel aki kezdőként szerepelt a VB-n a csapatban. Én csípem és elismerem Casillas-t , de most nincs helye a top 5- ös listán.
Sajnos olyan nincs a fociban ,hogy kapus nyerné az aranylabdát ,természetesen most nem is szolgált volna rá ,ezt csak úgy általánosan jegyeztem meg.
Ugye persze védőjátékosnál is nagyon-nagyon ritka ,már-már iratlan szabálynak tekintik a "nagyok" ,hogy egy támadó kapja ,ami elkeserítő számomra...
A mostani top5-be én várom Forlánt, Messit, Iniestát, (mert idény vége felé már játszogatott és ugye egész évre, nem idényre adják) Xavit és talán Ronaldot. (Nem nyert semmit, vb-n leégett, de ettől még egy jó játékos.) Bár Sneijder is ott lesz szerintem a sok kupa miatt, pedig szerintem akkor sem érdemli meg.
ha a reményeid beigazolódnak, akkor Messi kéne, h kapja, de mivel nem így lesz nagy eséllyel, így a következetesség sem elvetendő... remélem érted...kristop írta: ne legyenek következetesek a hülyeségben(cannavaro, owen), hanem azzal, hogy összevonták a két díjat kezdjenek egy új irányvonalat, amiben csak az adott évben leadott teljesítmény számítson. ne adjanak életműdíjat, ne adjanak vébé döntőre vagy kupák számára aranylabdát, csak a tiszta teljesítmény számítson. én ebben reménykedek.
szerk: levproff, ment egy pm...
ne legyenek következetesek a hülyeségben(cannavaro, owen), hanem azzal, hogy összevonták a két díjat kezdjenek egy új irányvonalat, amiben csak az adott évben leadott teljesítmény számítson. ne adjanak életműdíjat, ne adjanak vébé döntőre vagy kupák számára aranylabdát, csak a tiszta teljesítmény számítson. én ebben reménykedek.Fecooo írta:Cannavaro megkapta 2006-ban (te még akkor focit se néztél valszeg...), pedig utána nagyon gáz volt... ennyi erővel csk-ként ő is esélyes(ha következetesek...)
félreértés ne essék, szeretném, ha "itthon" maradna az aranybogyó, de inkább látnám Casillasnál, mint Sznájdernél...
- levproff
- Director del Fútbol
Pedig most nem is mondott akkora baromságot.Fecooo írta:sztem nem kéne folyamatosan bizonyítanod, h gőzöd sincs a fociról... már bevallottad, h évente váltottad a csapataid, így óvatosabban kéne...ha vmihez nem értesz, maradj csöndben és tanulj, gyerek vagy mégblaugrana!? írta:
ember most komolyan kérdezzem mi a fenét csinált Casillas ??? Valdes az elmult 2 évben jobban védett nála ...... ennyi erővel vágjuk oda a labdát Torresnek csak mert jó játékos......
Kapusok amúgy is eléggé esélytelenek, ráadásul Cassillas-nak nem épp volt meggyőző ősze. TOP10-be beférne VB miatt, nade aranylabda...kicsit erős. Szerintem volt jobb éve is, amikor nem kapott aranylabdát.
(az meghogy gyerek?naés?)

ja, igaz. semmi gond.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára levproff 2010.10.25. 17:22:20-kor.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
-
- Barça C
Hát lényegében ja...Capon írta:Casillas-nak semmi keresnivalója ezeken a top-5 ös listákon. A spanyol válogatottból bárki rajta lehetne ennyi erővel aki kezdőként szerepelt a VB-n a csapatban. Én csípem és elismerem Casillas-t , de most nincs helye a top 5- ös listán.
Sajnos olyan nincs a fociban ,hogy kapus nyerné az aranylabdát ,természetesen most nem is szolgált volna rá ,ezt csak úgy általánosan jegyeztem meg.
Ugye persze védőjátékosnál is nagyon-nagyon ritka ,már-már iratlan szabálynak tekintik a "nagyok" ,hogy egy támadó kapja ,ami elkeserítő számomra...
már bocs, de sztem nem kéne folyamatosan bizonyítanod, h gőzöd sincs a fociról... már bevallottad, h évente váltottad a csapataid, így óvatosabban kéne...ha vmihez nem értesz, maradj csöndben és tanulj, gyerek vagy mégblaugrana!? írta:
ember most komolyan kérdezzem mi a fenét csinált Casillas ??? Valdes az elmult 2 évben jobban védett nála ...... ennyi erővel vágjuk oda a labdát Torresnek csak mert jó játékos......

Cannavaro megkapta 2006-ban (te még akkor focit se néztél valszeg...), pedig utána nagyon gáz volt... ennyi erővel csk-ként Iker is esélyes(ha következetesek...)
félreértés ne essék, szeretném, ha "itthon" maradna az aranybogyó, de inkább látnám Casillasnál, mint Sznájdernél...
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.10.25. 17:12:54-kor.
- Capon
- Llegenda del Barça
Casillas-nak semmi keresnivalója ezeken a top-5 ös listákon. A spanyol válogatottból bárki rajta lehetne ennyi erővel aki kezdőként szerepelt a VB-n a csapatban. Én csípem és elismerem Casillas-t , de most nincs helye a top 5- ös listán.
- haszi
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Így is van, de csak a VB-ig... Már nem emlékeztek miket védett a VB-n? A döntőben nagyon fontos szerepe volt, hogy Robben ne lőjön legalább 2 gólt...blaugrana!? írta:Valdes csak azért kapta a zamora dijjat mert jó védőősor volt elötte.... én személyszerint valdest kedvelem a legkevésbé a barcában tehát nem azért mondom hogy jobb volt hanem mert egyszerűen jobb formáában védett mint ő tavaly is pillangot vadászot nem egysszer Casillas az tény hogy sokkal jobb mint valdes de tavaly valdes volt jobb formában.