3-1 lett a vége. Én csak a második félidőt láttam elég szörnyű minőségben, de legalább volt valami. Ott mind a két fél lőtt 1-1 gólt, ez jól tükrözi a félidőben nyújtott teljesítményeket. Mind a két csapatnak voltak helyzeteik, de a Tenerife képtelen volt gólra váltani a nagyobb ziccereit, a Barca B meg elszórakozta, Nolito cselezett még kettőt, vagy rossz helyre ment a kiugratás, vagy valami más jött közbe.
Amúgy két sérülés is volt. Az egyik egy kéztörésnek néz ki, itt a rossz kép minősége miatt nem láttam, hogy ki sérült, a másik meg Soriano nagy sprintje és két nagyon szép csele utáni vádli sérülése. Remélem nem súlyos. Az jó előjel, hogy játszott még egy kicsit (2 perc) és aztán jött csak le, tehát annyira nem vészes, hogy ne tudjon legalább kocogni vele. Jobbulást nekik.
Ami feltűnt, hogy ez a csapat is tud szépen játszani, de még bőven nem a felnőtt szint. A bal védő nagyon rossz, onnan került helyzetbe rendre a Tenerife. Oier ma nagy napot fogott ki, csakúgy mint a belső védőpárosunk. Montoyában meg nem csalódtam, jól játszott a védelem jobb oldalán. Kp-ról nem sokat tudok, mert neveket egyet sem szűrtem ki az állandó spanyol szórengetegből. Csak annyit tudok, hogy jó.

Támadósorban meg Soriano játszott elég jól, érezte, hogy mikor kell passzolni, cselezni, lőni. Ellenben Nolito sokat volt önző, remélem ez csak a mai meccsre volt igaz és amúgy ő is a jó megoldásokat választja.