Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A demoban úgy vettem észre h azért van külön támadó-kp-védő-kapus edzés, azért az még mindig több a semminélBobberto írta: Ez azIgen én is azt szoktam, akkor várok szépen. Addig max tesztelem, kíváncsi vagyok az új taktikákra is, mert biztosan lesznek.
Barcelona-val meg elhülyéskedem
Ez azsjd írta:Minden évben szokott lenni Tug's training, én idáig azt használtam, nem tudom az idei mikorra készül elBobberto írta:Sziasztok!
Már lent van a football manger 11, angol nyelvet is letöltöttem hozzá.
Tudok ajánlani edzés terveket vagy tippeket aki játszott a demoval?:)
Köszönöm!
Minden évben szokott lenni Tug's training, én idáig azt használtam, nem tudom az idei mikorra készül elBobberto írta:Sziasztok!
Már lent van a football manger 11, angol nyelvet is letöltöttem hozzá.
Tudok ajánlani edzés terveket vagy tippeket aki játszott a demoval?:)
Köszönöm!
most fenn van a kalózöbölben is (ugyanaz)Victor_Valdes írta:héé, kockák!
van fm11 ncore-n! Igaz orosz, de vannak nyelvi fájlok. Innen tölthető a nyelvi fájl:
http://data.hu/get/3133232/languages.rar
aki van ncore-n, vagy csór egy linket az jól járt.
Visszajött és nem tudomRobcsyy írta: amint visszajön, hogy kiket talált, utána tudod csak más posztra küldeni
amint visszajön, hogy kiket talált, utána tudod csak más posztra küldenisjd írta:A legelső meetingen az asszisztens felajánlotta h körbenéz kölcsönjátékosok után, de csak egy posztra lehetett kiküldeni, és azóta nem találom h lehetne még1x. Valaki tud segíteni?
Köszi! Gondolom akkor a Fifa manager sem lesz ps2 re ugye?sjd írta:nem (csak pc-re van, meg talán a tavalyibóll csináltak egy psp verziót utólag)barca2010 írta:Lesz Ps2 re is az FM 2011? Valaki meg tudja mondani? köszi.
kristop: Xavi "Advanced playmaker", support
Messi meg sima szélsőként meg se forduljon a fejedben!
nem (csak pc-re van, meg talán a tavalyibóll csináltak egy psp verziót utólag)barca2010 írta:Lesz Ps2 re is az FM 2011? Valaki meg tudja mondani? köszi.
sima szélsőként nagyon nemtudja kihasználni a tehetségét, csak villogvillog, de nem az igazi. viszont inside forwardként már igencsak veszélyes.Victor_Valdes írta:Meg kell jegyeznem, hogy Messi továbbra is célember, és csatár poszton képes csak maradandót nyújtani, bár javult valamit szélsőként is.![]()
Október 28.FtcSikiHun írta:Ezt ugye úgy érted, hogy vége a játéknak és újat kezdtél?Victor_Valdes írta:Második állomás pontom az AC Milan csapata. Elég szépen muzsikálunk eddig.![]()
Most játszottam először FM-el és rohadtul bejön, csak az nem, hogy féltávon végeDe hát demo...
Valaki tudja, hogy mikor jön ki a teljes?
Ezt ugye úgy érted, hogy vége a játéknak és újat kezdtél?Victor_Valdes írta:Második állomás pontom az AC Milan csapata. Elég szépen muzsikálunk eddig.
Köszönöm szépen!sneco7 írta:Nem vagyok benne biztos,de van ps2-re is ez a játék. Szerintem Te is megtalálod a módját,h megszerezd,elég beírnod a keresőbe a megfelelő "helyeken" vagy vedd meg.barca2010 írta:Ez a játék van ps2 re is? Honnan lehet megszerezni? Ezzel játszani nem lehet, csak menedzserkedni kell benne? Sok kérdés, de valaki megválaszolná ha tudja?! Köszi!
Igen,ebben a játékban "csak" menedzserkedni lehet,eléggé részletesen kidolgozott a dolog,sőt a 2011-es kiadásban még jobb lesz és már nem is kell sokat várni a megjelenésére.