Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Laci7 írta: az a kimaradt helyzet, meg semmi... egyrészt Pedro csak bele bikázott egyet, másrészt, szerintem nem számított rá, hogy eljut hozzá a labda...
a vicces az, hogy az agyondicsért Bojan eddig egy az egy ben még nem tudott 45 perc alatt egy harmad osztályú védőt lecselezni, cserében viszont 1!!! méterről sikerült neki üres kapuban egy kapufát lőnie, és jelenleg ő az FC Barcelona csapatkapitánya...ez a vicces, vagy inkább szomorú..szerintemLaci7 írta:Mi ebben olyan vicces? -.-" Én örülök neki, hogy neki adták a szalagot! Egyébként nem játszik rosszul, mind a két gólban oroszlán szerepe volt, az a kimaradt helyzet, meg semmi... egyrészt Pedro csak bele bikázott egyet, másrészt, szerintem nem számított rá, hogy eljut hozzá a labda...Ede72 írta:és ő a csk!! na erre mondtam, hogy viccesIlúvatar írta:bboooojaan b+... még 1 méterről se tudja belőni az üres kapuba, középen.
Mi ebben olyan vicces? -.-" Én örülök neki, hogy neki adták a szalagot! Egyébként nem játszik rosszul, mind a két gólban oroszlán szerepe volt, az a kimaradt helyzet, meg semmi... egyrészt Pedro csak bele bikázott egyet, másrészt, szerintem nem számított rá, hogy eljut hozzá a labda...Ede72 írta:és ő a csk!! na erre mondtam, hogy viccesIlúvatar írta:bboooojaan b+... még 1 méterről se tudja belőni az üres kapuba, középen.
no problemoP.U.Y.O.L. írta:Szeretnék akkor én elnézést kérni.....Ede72 írta:metafora...elmagyarázzam?? nézz utána a neten
Szeretnék akkor én elnézést kérni.....Ede72 írta:metafora...elmagyarázzam?? nézz utána a neten
Maximum ellenfél, nem? Mivel ha jól tudom nem vérre megy az összecsapásEde72 írta: metafora...elmagyarázzam?? nézz utána a neten

metafora...elmagyarázzam?? nézz utána a netenP.U.Y.O.L. írta:Nem akarok kukacoskodni, de ezmiez?Ede72 írta:az ellenség
Nem akarok kukacoskodni, de ezmiez?Ede72 írta:az ellenség
józan parasztésszel kirúgta a világ végéreFecooo írta:Pinto egy állat, elfutott...
Persze, hogy gyorsabban játszunk, kézilabdapályán neked is biztos jobban mennebigpeter írta:csak nekem tűnik úgy, hogy gyorsabban játszunk? Jó, több a hiba is, de jól mennek a srácok!