USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.30. 11:21:36

Na RONDO tripla dupla!10 pont 10 pati és kapaszkodjon mindenki 24!!!!!!!!!! assist!Knicks se volt rossz nagyon tartották magukat, de R9el nem tudtak mit kezdeni!Kár hogy Clevelandban kikapott a csapat (ennyit arról, hogy James nélkül nagyon gyenge a Cavs)!PP 25 pont KG 24 most pénteken
A csúcsrangadón tegnapról nagyon sima Miami siker az Orlando ellen....96-70
Wade 26 pont Bosh Haslem megfogta Howardot csak 7 pattanót szedett D12
Érdekesebb eredmények:
Atanta-Philly 104-101 Horford 20 pont 12 pati, Iguodala 27 pont 10 assist
Oklahoma-Detroit 105:104 Jeff Green 2 mp a vége előtt egy ziccerével Durant 30 pont a Pistonsban Ben Gordon 32!
Memphis nyert Dallasban Gasol 15 pattanó a "maciknál" Gay 21 pont!
Nowitzki 27 pont Kidd 9 assist!Úgy látszik szépen lassan minden franchise lecsúszik Dallasban (cowboys, Stars, ...)!
Lakers-Suns 114-106 Kobe 25 pont 7 pati
Robin Lopez 18 pont 14 pattanó Nash viszont csak 8 pont igaz szokásosan volt 9 assistja!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.28. 08:55:19

socio66 írta:én amúgy nem vágom miért olyan felháborító hogy három sztár egy csapatban játszik. mert kb ahogy néztem a celtics-heat meccset,meg előtte a szezonbeharangozót,minden második mondat az volt,hogy most mennyire utálják a heat-et,meg mindenki kritizálja lebronékat..
nem tudom milyen erőt képviselt a cleveland az utóbbi években,de miután azt mondták a meccs alatt,hogy valószínűleg idén rájátszásba sem jut,gondolom nem éppen bombaerős. így nem igazán értem miért kellene james-nek ottragadnia és esetleg egy gyűrűt sem nyerni ilyen képességekkel.
ez most olyan hogy pl. akkor messi se játsszon együtt xavival,meg iniestával,menjen inkább a getaféba,aztán mutassa meg ott mit tud..
de azért james szerintem elhallgattatta az embereket,első meccsén abszolút vezér volt,31 pontot szórt,az egyik kommentátor meg is jegyezte hogy mintha a cleveland-et látná,csak más a mez..
a meccs amúgy nem volt rossz,bár túl nagy volt a különbség végig,rengeteg labdát elszórtak bosh-ék.
kövi tévés meccs a wizards-magic lesz. valami infó,hogy kiket érdemes nézni?
Abszolút nem bántásképpen írom, de érezhető ebből a hszből, hogy nem igazán követed az NBA-t.....amerikai Major sportokat összevetni az európai focival hatalmas felelőtlenség!!!!
Miután több mint száz szabály van a fizetési sapkára, rotációra, franchise működésre!És ha ilyen rendszer működne fociban, hidd el nem játszhatna Messi Xavival meg Iniestával egy csapatban!Szubjektíven lehet eldönteni melyik rendszer a jobb (ésszerűen gondolkodva nem is kérdés), de az amerikai csapatok mind nyereségesek, s nem pár dollárral……persze valamikor egy franchise akár 5-10 évre is eltűnik, majd felemelkedik, ez teszi érdekessé a ligá(ka)t!
Persze ugyanúgy ha rossz a vezetés, s nem tesz semmit a franchise felemelkedésére, évtizedekig leragadhat egy alacsony szinten…..
Lebronra meg visszatérve, ő azért még fiatal, s a Miaminak nagyon összejött az idei szabadügynök lista!És biztos vagyok benne, hogy fog feszültséget okozni a Rosterben, hogy a 3 nagyon kívül nagyon alacsonyak a fizuk!Mert hát nem férne bele a fizetési sapkába…..
És James körül nem akármilyen csapat volt Clevelandben!És lehet, hogy erős amit mondok, de pont hogy James miatt nem nyertek semmit!A CSAPATSPORT nem arról szól, hogy megkapom a labdát, s elindulok vele, s viszem neki 5 embernek!James parádézott, s mellette a többiek eltűntek!Egy Mo Williams ha James sérült volt átlagolt 20-25 pontokat, majd jött James és 8 pont!!!!Vagy egy JJ Hickson, vagy Delonte West!De sorolhatnám!Clevelandben pont hogy egy bajnokcsapatot raktak össze, de sajnos az edző (Brown), elbaltázta a dolgokat 1-2 rossz döntéssel!Van 82 meccs az alapszakaszban, a csapatok külön-külön nem készülnek az ellenfélből, dobóedzés repülő egy megy 5 hónapig!De ha jön a PO akkor már változik a helyzet!Nem hiába ha James-k összekerültek egy átlagosnál erősebb csapattal, már estek is ki!A cserék formán kívül voltak állandóan (mivel 10 támadásból egyszer dobhattak rá ha pályán is voltak), s James ellen lsd Celtics 3 emberrel védekezett tavaly a POban!Hangsúlyozom még egyszer nagy játékos, de Kalap írta jól, hogy a fizikális adottságok mellett fontos, hogy eszed is legyen, s ez úgy érezhető hiányzik!Miamitól én 2 okból nem tartok!

1;EDZŐ!Spoelstra nagyon messze van P Jacksontól, Riverstől, de akár Stan van Gundítól is!Ha nem osztja jól el a perceket, szépen berozsdázva bemennek a POba, ráadásul kisebb nagyobb fájdalmakkal, s pont keleten ahol brutális védekező csapatok vannak, és a POban meg egy Magic, Celtics, de akár Atlanta ellen is nagyon nehéz dolguk lenne!Miért?Mert ezek a csapatok összetörik őket!Ott már nem babra megy a játék!Pl Howard tavaly csak 2 agyrázkódást okozott, +PPt kiütötte !Jamesnek se ízlett, hogy tavaly Allen meg Pierce is ütötte vágta ha el tudott menni mellettük!Wade iszonyat sérülékeny, Bosh-nak meg nincs PO rutinja!

2;Nincs cserepad!
Eddie House jó shooter, de védekezése nem az igazi!Mike Miller is csak dobálni tud, s oké ha elkapja a fonalat, akkor veszélyes, de amit láttam tőle az utóbbi 1-2 évben csak szórta a téglákat!J Howard a Portlandben tavaly tűrhető volt, s val egy Pora felszívja magát, de nem egy akkor „klasszis”!Haslem nem rúghat labdába, egy Horfor, Howard, Perkins ellen!
Van még Chalmers (na ő meg olyan szele burdi hogy hihetetlen), ha elkapja a fonalat nagyon jó, de könnyen semmi mást nem csinál csak turnovert….
Ilgauska már nem a régi!Csak közép távoliakból él, de pl tavaly a Celtics ellen 2 perc után meghalt a le-fel rohangálásban!És hát mondjuk Jameer Nelsonnak is az az erőssége, hogy nagy tempót diktál!Gyorsan próbál dobóhelyzetet kialakítani vagy leosztani a Magicben!James Jones látványosakat zsákol de kb 9-12ik ember Miamiban!Magloire, meg Pittman van még!Pittman egy jó rookie, de úgyse kap lehetőséget!

Rohadt hosszú lett, bocsi!

A köv meccsen (Wizards-Magic), valóban Wallra érdemes figyelni, de nem jelenthet gondot a Magicnek, akik csúcsformában vannak!És nagyon erős a keretük!

SZerk:
Edzők közül kihagytam jó pár nevet Popovics Larry Brown, s még sokan mások, akik jobbak mint Spoelstra!
És csak összehasonlításképp a Celtics cserepadja!Nate Robinson, Delonte West, Big Baby, Jermaine Oneill, Shaq!+ Bradley, Daniels!Első öt ember mindenhol kezdő lehetne!És ha összeállnának (igaz 3as posztú ember nem tudom ki lenne), akkor simán bemehetnének a POba 5-8ig helyek valamelyikén!De a Magicben is Duhon Gortat Reddickek üldögélnek a padon.....
Jameshez még visszatérve, annyi ész nem szorult belé, hogy kevesebb pénzért aláírjon, hogy több maradjon a sapka alatt.....Öszehasonlításképp PP több mint 5 millióról mondott le, s Ray Allen is "csak" 10 milliórért hosszabított.....
A keltákat ismerem a legjobban, ezért hozom fel őket mindig összhasonlításképp!
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.10.28. 00:16:07

socio66 írta:én amúgy nem vágom miért olyan felháborító hogy három sztár egy csapatban játszik. mert kb ahogy néztem a celtics-heat meccset,meg előtte a szezonbeharangozót,minden második mondat az volt,hogy most mennyire utálják a heat-et,meg mindenki kritizálja lebronékat..
nem tudom milyen erőt képviselt a cleveland az utóbbi években,de miután azt mondták a meccs alatt,hogy valószínűleg idén rájátszásba sem jut,gondolom nem éppen bombaerős. így nem igazán értem miért kellene james-nek ottragadnia és esetleg egy gyűrűt sem nyerni ilyen képességekkel.
ez most olyan hogy pl. akkor messi se játsszon együtt xavival,meg iniestával,menjen inkább a getaféba,aztán mutassa meg ott mit tud..
de azért james szerintem elhallgattatta az embereket,első meccsén abszolút vezér volt,31 pontot szórt,az egyik kommentátor meg is jegyezte hogy mintha a cleveland-et látná,csak más a mez..
a meccs amúgy nem volt rossz,bár túl nagy volt a különbség végig,rengeteg labdát elszórtak bosh-ék.
Nem ugyanaz azért, mert a kosárlabdában kicsit más, hiszen csak 5 játékos van egyszerre a pályán, nem 11, így lehet 1 játékos köré jó kiegészítő emberekből csapatot építeni. Na most Clevelandben az edzőn kívül mindent megtettek Jamesért. Róla szólt a csapat, teljesítették a kéréseit. Olyan játékosokat igazoltak, akiket James szeretett volna, vagy tudvalevő volt, hogy James karakteréhez nagyon illenek, kiegészítik őt. Ezek után tényleg pofátlanság otthagyni őket a kakiban. Most könnyen megeshet, hogy nem jutnak be a rájátszásba sem. Egyébiránt a pofátlanság jellege épp az átigazolás más módjában rejlik. Hisz a fociban mondjuk C. Rinnyáért kapott kilencven akárhány millkát a Mu, így be tudott volna vásárolni. Viszont az NBA igazolási szisztémája miatt James kaliberű játékosra még csak esélyük sem volt. Ráadásul ki tudja mikor lesz legközelebb. Otthagyta a volt csapatát a fekáliában, ráadásul puhapöcsű is, hisz ahogy mondták a meccs alatt: Jordan Birdéket akarta megverni, nem pedig összebútoroztak :D Márpedig Jordan is sokat szenvedett a gyenge Chicagoval mire bajnok lett. Nem is volt sokkal erősebb (sőt semmivel) a keretük az első bajnoki címkor. Szóval ez igenis Jamesen múlott. Illetve volt még rossz mentalitású játékos rajta kívül is, na meg egy bűn rossz edző, de ez őt nem menti fel.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.10.27. 23:24:24

Totál nem ugyanaz. Clevelandben az egész csapatot köré építették, sok jó kiegészítő játékossal. Egy igazi franchise player a "saját" csapatával próbál meg nyerni amíg a csúcson van (lásd Kobe, aki mindenképpen bizonyítani akarta hogy Shaq nélkül is képes a csapatát győzelemre vezetni), nem pedig egy másik sztár mellé áll be gyűrűt szerezni. Az hogy pályája vége felé már csak a gyűrű hiányzik, akkor meg lehet érteni, de így csak egy puhap@cs... Emiatt sem lesz soha egy szint a régi nagyokkal, legyen akármilyen jó statja. Ha olyan csapatba ment volna ahol egyértelműen ő a vezér, akkor sztem a clevelandieken kívül senki nem szapulná.
A focis hasonlat meg nem volt jó, ha párhuzamot akarsz vonni, akkor inkább az a helyzet lenne hogy Messi egyszerűen nem képes nyerni Argentínával, ezért elmegy a spanyol válogatottba játszani...
socio66 írta: kövi tévés meccs a wizards-magic lesz. valami infó,hogy kiket érdemes nézni?
Én John Wallt figyelném, mert ő az idei 1/1, és eléggé nagyra tartják. Meg Supermant is érdemes nézni, hogy ráragadt-e vmi a nyári edzésből Olajuwonnal. :wink:
socio66

2010.10.27. 21:48:58

én amúgy nem vágom miért olyan felháborító hogy három sztár egy csapatban játszik. mert kb ahogy néztem a celtics-heat meccset,meg előtte a szezonbeharangozót,minden második mondat az volt,hogy most mennyire utálják a heat-et,meg mindenki kritizálja lebronékat..
antiimperialista
Director del Fútbol

2010.10.27. 18:01:08

Látom, beindult a kosárszezon :)
GO SUNS GO!

Közben viszont a Cowboys végleg elszállt, ráadásul Romo kb. 8 hétre kidőlt... Ilyen talán még nem is volt, hogy a 3. negyedben kikapcsoltam a tv-t, és nem néztem tovább a meccset. Nem bírtam nézni, hogy a támadók Kitnával 4 drive-on keresztül egyetlen 1st downt sem tudtak csinálni.
Miihii kolléga nevében is köszönöm az együttérző hozzászólásokat :)

Más: vasárnap a Chargers a hülyeség tekintetében dallasi magasságokba emelkedett, aztán hihetetlen feltámadást produkáltak, hogy a végén a rúgójuk elszúrja a FG-t, amivel egyenlíthetett volna... Olyan ismerős volt, nem véletlen, hogy a dallasiakhoz hasonlóan állnak...
19
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.27. 07:37:58

P.U.Y.O.L. írta:Nagyon az elején vannak még, az látszik. Támadójátékuk például egyáltalán nincs, emellett senki nem képes bedobni a sima openeket, így pedig nem lehet meccset nyerni. Kíváncsi vagyok, hogy mennyi idő kell nekik.

A Boston ügyesen és gyorsan építette be az új elemeket a gépezetbe...

Szerk: érdekes volt a 3. negyed. James gyakorlatilag elindult és felhozta a Heatet, de hozzá kell tenni, hogy a Boston kritikája, ha esetleg elbukják ezt a meccset, mert a Miami tulajdonképpen mindent megtett annak érdekében, hogy elveszítsék a szezon nyitót...(akármi is lesz a vége, az azért egyértelműen látszik, hogy a Miaminak még nincs játéka...)

Szerk 2: Boston Celtics 88 - 80 Miami Heat
Presztizs meccsnek jó volt, de igazából messze menő következtetéseket nem nagyon lehet levonni. A Boston játékán azért még van mit csiszolni, míg a miami jelenleg a nullán áll. Minden esetre játék nélkül is meg tudták szorítani a Bostont, de Ray Allen kiváló napot fogott ki, nálam MoM.
Hát én elaludtam, mégiscsak ma dolgozni kell sajnos!Félidőig bírtam :lol:
De az összefoglaló már meg volt :P
Teljesen egyet értek veled!Spoelstranak nagyon nehéz feladat lesz ennyi sztárból csapatot össze rakni!Finoman megjegyezném, mikor jött KG meg Ray Ray akkor 11:0val kezdtünk :lol: Szval egy BIG 3 van!De nyílvánvaló, hogy összeáll a Miami, de POban verhetőek!Magic Cletics közül valaki megüti őket, s nem lesznek bajnokok!
Kiemelném Allen mellett PP-t és Rondot!Nagyot védekeztek, meg persze KG is!James is addig virgonckodott, mikor nem volt normális védő rajta!Wade-t sikerült kikapcsolni!És hát a brusztolós kevés pontos meccsen mi szoktunk nyerni :)
A Lakers meccs összefoglalóját megnéztem, az se volt semmi meccs :wink:
Na de GO CELTICS

Ja és amit írtál, hogy a Boston kritikája, hogy elbukja a meccset a végén....hát!Tavaly megnyertük azt a nem éppen szép címet, hogy fejből nem tudom, de 10en valahány meccset buktunk, úgyhogy 10 vagy annál több ponttal vezettünk!
3-4ik negyedekre befáradnak a srácok, de nem is kell rohanni!54-28al beficcenünk 3-4ikként a POba, bőven elég!Tavaly a POban meg már, pont hogy a 3ik negyedekkel nyertük a meccseket!Ha a Miami is 65-70 győzelmet tűz ki maga elé, még nehezebb lesz a dolga!Bosh is sérülékeny meg Wade is, s hát a padjuknál nem egy csapat padja erősebb!

Szerk:
Ja és persze, hogy nem mutatták a meccs eleji bemutató introt!!!! :evil:
Iszonyat idegesítő, hogy bele kell pofázni meg mutatni a statisztikákat, mikor megy az intro!Áááááááá
miihii
KHAL

2010.10.27. 07:17:27

ozsimiki írta:
miihii írta:
Remélem a srácok belekapaszkodnak (illetve mostanra már kapaszkodTak) az utolsó szalmaszálba és elgyepálták a kismenningéket. [-o<
sajna nem így történt, pont gazdag egy meccs volt. élő közben bealudtam,így nemrég láttam végig az esti ismétlésnél.

így már szinte biztos kuka ez az év nektek,de ennyi hibával nem is csoda. Fájó lehet,hiszen az SB nálatok lesz, gondolom ki is rúgnak pár arcot az edzői stábból. Van valami hír ezzel kapcsolatban?
Egyelőre annyi,h támogatom :P :?
De minden bizonnyal itt a vége a Phillips érának.Már tavaly is cs a playoffba jutás mentette meg sztem,idén már semmi sem állhat a menesztése útjába.Terített betli a szezon,uh komoly változtatások kellenek.És nem csak személyi,hanem mentális megújulás kell,mert rendesen szétesőben a csapat.Ráadásul még Romo is lesérült,ez már cs a hab a tortán...

Innét kezdve marad a Saintsbe vetett bizalmam 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.27. 03:12:02

Nagyon az elején vannak még, az látszik. Támadójátékuk például egyáltalán nincs, emellett senki nem képes bedobni a sima openeket, így pedig nem lehet meccset nyerni. Kíváncsi vagyok, hogy mennyi idő kell nekik.

A Boston ügyesen és gyorsan építette be az új elemeket a gépezetbe...

Szerk: érdekes volt a 3. negyed. James gyakorlatilag elindult és felhozta a Heatet, de hozzá kell tenni, hogy a Boston kritikája, ha esetleg elbukják ezt a meccset, mert a Miami tulajdonképpen mindent megtett annak érdekében, hogy elveszítsék a szezon nyitót...(akármi is lesz a vége, az azért egyértelműen látszik, hogy a Miaminak még nincs játéka...)

Szerk 2: Boston Celtics 88 - 80 Miami Heat
Presztizs meccsnek jó volt, de igazából messze menő következtetéseket nem nagyon lehet levonni. A Boston játékán azért még van mit csiszolni, míg a miami jelenleg a nullán áll. Minden esetre játék nélkül is meg tudták szorítani a Bostont, de Ray Allen kiváló napot fogott ki, nálam MoM.
PCsabi
aka Game90

2010.10.27. 02:55:15

Hát, eddig nagyon gyenge a Heat, már hússzal is vezetett a Boston...

Na megyek, a 2. félidőt már az ágyból nézem, remélem nem fogok elaludni :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.27. 01:21:42

Bob_Marley írta:Na akkor kezdődjön a tánc!LETS GO CELTICS
Egy cseppet még odébb van azért...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.27. 01:15:19

Na akkor kezdődjön a tánc!LETS GO CELTICS
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.27. 00:17:57

Hááát azt hiszem kb. tudom hol vannak, de túl sok mindent kéne átpakolnom ahhoz, hogy előássam őket....(majd legközelebb 8) )

Szerk: csak előástam! :lol: Nem hagyott nyugodni....
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.27. 00:14:41

P.U.Y.O.L. írta:
Game90 írta:előjöttek a régi emlékek, kénytelen vagyok előkapni a kártyagyűjteményem a szekrényből :)
Nem is tudom, hogy mikor néztem meg őket utóljára, de szerintem én is előkeresem, bár nekem Kempeken kívűl talán 1-2 kártyám maradt már csak meg. Az biztos, hogy van egy Stephen Marbury rookiem. :lol:
Gheorge Mureshan, meg Vlade Divac kártya :lol: Nálam ezek viszik a prímet!
Divacról olyan kép van, hogy sírok a röhögéstől ha meglátom!
Szerk:
LOL apám milyen NBA-s reklám volt ez!Baromi ötletes!Nagyfejű vigyori Durant....ÁÁÁÁ!Hatalmas
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.27. 00:11:41

Game90 írta:előjöttek a régi emlékek, kénytelen vagyok előkapni a kártyagyűjteményem a szekrényből :)
Nem is tudom, hogy mikor néztem meg őket utóljára, de szerintem én is előkeresem, bár nekem Kempeken kívűl talán 1-2 kártyám maradt már csak meg. Az biztos, hogy van egy Stephen Marbury rookiem. :lol:
PCsabi
aka Game90

2010.10.27. 00:01:18

De fellendült a topik :)

Én is kosaraskártyákkal kezdtem még alsóban :D Ha jól emlékszek, az egyik legelső kártyámon Steve Nash volt. De ennek ellenére nem ő, hanem Allen Iverson lett a legnagyobb kedvencem. Sajnos a karrierjének a vége nem alakul a legjobban :? Természetesen Jordan-t is imádom, kár, hogy alig láttam játszani.

Suliban én is kosaraztam, de a kézilabda fontosabb volt (meg jobban is ment), így a kosarazást abbahagytam.

Bazska hatalmas arc, Szaniszló Csabi és Méhes Gábor is jó, látszik rajtuk, hogy szeretik csinálni, nem úgy, mint Fazekas Erzsi. Török Péter hatalmas tudás birtokában van, de néha tényleg tud hülyeségeket beszélni. Az ezerszer elmondott történetei viszont nagyon jók (Riley mennyit telefonál, Portlandben mennyit drogoztak, James elhízott stb.) :)

Szerk.: előjöttek a régi emlékek, kénytelen vagyok előkapni a kártyagyűjteményem a szekrényből :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.26. 23:54:50

Már megy a Real NBA, Utána Rajtol az NBA, utána meccs! :D
El leszünk látva infóval, az biztos!
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.26. 23:42:56

Megpróbálom megfogalmazni, hogy mi Török Péterrel a legnagyobb gondom: A lexikális tudásából adódóan hihetetlenül felkészült és amúgy is elég naprakész az aktuális hírekben, ezzel az oldalával teljesen ki vagyok békülve. Néha egy-egy poénja is ül. Viszont az elsődleges gondok már saját kútfőből származnak. Szerintem sokszor irgalmatlan hülyeségeket hord össze, ráadásul igen elfogult pár játékossal szemben, akik mindegy, hogy hogy játsszanak, akkor is ugyan olyan értékelést ad róluk meccs közben, (akár pozitív, akár negatív dolgokról beszélünk, persze szimpátiából adódóan...) még ha homlok egyenest látszik, hogy nincs igaza. Bár néha próbálják korrigálni. (éppen aki mellette ül)
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.10.26. 23:35:52

ozsimiki írta:
P.U.Y.O.L. írta:
Bob_Marley írta:Bár Török Péter nagyon nagy arc és iszonyat lexikális tudása van!
:shock: Olyan emberrel se beszéltem még, akinek ez lenne a véleménye. A lexikális tudás az vitathatatlan nála, de mellette irdatlan nagy baromságokat szokott mondani, engem kifejezetten irritál...
Akkor most velem is találkozhatsz, én bírom a stílusát, beképzelt az előadásmódja,de vhogy poénosan jön le nálam, rengeteget fetrengek a szövegén és a hasonlatain:)

De legalább a lexikális tudásában mindannyian egyetértünk.

NBA: GO LAKERS 8)
Ahogy én is :D A felét amit mond nem kell komolyan venni, de picit olyan Hortis, stílusos fazon. Persze sokkal nagyobb tudással, mint az említett úr, mert Hortit bármennyire is szeretem nehéz kitalálnom,hogy mihez ért :D
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.26. 23:35:18

Kalap1988 írta:Akkor hasonló alkatúak vagyunk, vagy inkább csak voltunk :D Az a pár kiló többlet, ha nem megy a mozgás rovására, akkor sztem csak előny a kosárlabdában. Persze szinttől és és játékstílustól függ. Nyilván nem profi szinten értettem.
Az a pár kiló többlet izomban még bőven el is férne, de ez nem az a fajta... :D

Szerk: Ozsi lassan kész egy csapat! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára P.U.Y.O.L. 2010.10.26. 23:36:35-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.10.26. 23:34:19

P.U.Y.O.L. írta:
Bob_Marley írta:Bár Török Péter nagyon nagy arc és iszonyat lexikális tudása van!
:shock: Olyan emberrel se beszéltem még, akinek ez lenne a véleménye. A lexikális tudás az vitathatatlan nála, de mellette irdatlan nagy baromságokat szokott mondani, engem kifejezetten irritál...
Akkor most velem is találkozhatsz, én bírom a stílusát, beképzelt az előadásmódja,de vhogy poénosan jön le nálam, rengeteget fetrengek a szövegén és a hasonlatain:)

De legalább a lexikális tudásában mindannyian egyetértünk.

NBA: GO LAKERS 8)

szerk: 197 cm magas vok, súlyom pedig 95-102 között mozog, elég sokat :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.10.26. 23:31:27

P.U.Y.O.L. írta:Ha minden igaz 193 cm és kb 101-102 kiló vagyok. (kb. 5 kiló túllal) Nyaranként azért megpróbálom általában visszadolgozni a felesleget, de már nincs annyi időm sportolni, mint régen. (nagyon hiányzik a minimum heti 1-2 "játéknap")
Akkor hasonló alkatúak vagyunk, vagy inkább csak voltunk :D Az a pár kiló többlet, ha nem megy a mozgás rovására, akkor sztem csak előny a kosárlabdában. Persze szinttől és és játékstílustól függ. Nyilván nem profi szinten értettem.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.26. 23:28:16

Ha minden igaz 193 cm és kb 101-102 kiló vagyok. (kb. 5 kiló túllal) Nyaranként azért megpróbálom általában visszadolgozni a felesleget, de már nincs annyi időm sportolni, mint régen. (nagyon hiányzik a minimum heti 1-2 "játéknap")
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.26. 23:26:31

Tényleg kosaras kártya, te jó ég, elő kell kotornom nosztalgiázni!Mentünk Duna Plazaba csere-berélgetni meg eladogatni!
Nekem speciel a kedvenc játékosom Olajuwon volt, s miatta szerettem meg a kosarat!
Meccset nem sokat láttam tőle, csak még sporthíradó összefoglaló, all start adta az M1 és kb ennyi!De annyira elegánsan játszott, hogy hihetetlen!
Mióta ilyen "fejlett" világot élünk, hogy szinte Feröer szigeteki 7ed osztályú focit is lehet neten nézni, na azóta folyamatosan nyomom is követem!És így is szerettem bele a Celticsbe!Akkor láttam őket először (még TV6) mikor azt hiszem 21 pontról fordítottak a 4ik negyedben a Nets ellen!Ez egy isteni jel volt, hogy akkor láttam őket először, s azóta csak a Celtics!Régebben mindenki "röhögött" rajtam, hogy az nem csapat, meg a múltból él, aztán azóta "vissza állt a rend"!
Kempet én is bírtam,meg Penny Hardaway, de sorolhatnám!Stockton Duncan meg videókról Magic Johnson-t tényleg érdemes megnézni!
Na ő mindent tudott a kosárlabdáról!Minden poszton játszott, s becsukott szemmel is tudta ki hol van, s 3 ember közé is berakta hajszálpontosan, de gondolom nem kell bemutatni!
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.10.26. 23:21:54

P.U.Y.O.L. írta:
Kalap1988 írta:Én nem, egész egyszerűen azért, mert körülbelül 5-6 éve tudom nézni értékelhetően a kosárlabdát :D Persze névről ismertem és a többi, de semmi egyéb. Tudsz zsákolni ? Kosarazol csapatszinten, vagy csak jók a rúgóid?
UI: Csak egy felvetés: Eurobarca kosáron nem gondolkodtatok, ha már foci van ?:D
Sajnos nem voltam soha egyesületben. (majd esetleg egy összeröffenés, sörözés, meccsnézés alkalmával szívesen beszélek ilyesmiről) Igen tudok. Bár sajnos az utóbbi pár évben nagyon ritkán jutottam el odáig, hogy játsszak és sajnos a védekezés - passz - ugrás maradt már csak meg. Dobni már nem tudok olyan jól, bár a triplákkal azért nem állok teljesen hadilábon. Amúgy a halovány sörhas ellenére is még elég sok figura megy. (kb. 14 éves koromtól 20-21 évesig elég sokat vádliztam. Főleg télen. Most már évek óta csak ritkán állok neki...)

Szerk: kosarazás tőlem is mehet, ha időm engedi.

Slither: Barkleyt én is csíptem és amúgy még a mai napig van több, mint 100 Kemp kártyám valahol... :lol:
Igen, nekem meg főleg fordítva van. A technikai része és a dobó készség valamennyire megmaradt, de a fizikumom gyenge, vagy 15 kiló körüli súlytöbbletem. Vagyis annyival kevesebbel és még mindig férfiasan játszottam a gimnáziumi csapatban :D Más egyesületben én sem. A 190 cm-s magasságommal persze gimnáziumban center voltam, na meg az akkori kb 100-105 kilómmal (adjatok hozzá kb 15 -öt:D), de nagyképűség nélkül mondhatom, hogy a kategóriámban elég jól kezeltem a labdát és passzoltam. Jobb fizikummal biztos nem centert játszanék, még egy megye 2-es csapatban sem :D A védekezés más kérdés, tudom, hogy mit kell csinálni, ismerek zónákat is, de megint csak a fizikum. Ez van, ha valaki heti 4-5 edzés után hirtelen átmegy a heti 1-2 (és még az sem fix) játszadozásba :D Itthon pedig nem visz rá a lélek magamtól a labda nélküli edzésre :D Mondjuk zsákolni akkor sem tudtam ,de nem sok hiányzott. Reméljük lesz ez még így se, még van időm, játszogatnék szívesen.
Válasz küldése