Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Abszolút nem bántásképpen írom, de érezhető ebből a hszből, hogy nem igazán követed az NBA-t.....amerikai Major sportokat összevetni az európai focival hatalmas felelőtlenség!!!!socio66 írta:én amúgy nem vágom miért olyan felháborító hogy három sztár egy csapatban játszik. mert kb ahogy néztem a celtics-heat meccset,meg előtte a szezonbeharangozót,minden második mondat az volt,hogy most mennyire utálják a heat-et,meg mindenki kritizálja lebronékat..
nem tudom milyen erőt képviselt a cleveland az utóbbi években,de miután azt mondták a meccs alatt,hogy valószínűleg idén rájátszásba sem jut,gondolom nem éppen bombaerős. így nem igazán értem miért kellene james-nek ottragadnia és esetleg egy gyűrűt sem nyerni ilyen képességekkel.
ez most olyan hogy pl. akkor messi se játsszon együtt xavival,meg iniestával,menjen inkább a getaféba,aztán mutassa meg ott mit tud..
de azért james szerintem elhallgattatta az embereket,első meccsén abszolút vezér volt,31 pontot szórt,az egyik kommentátor meg is jegyezte hogy mintha a cleveland-et látná,csak más a mez..
a meccs amúgy nem volt rossz,bár túl nagy volt a különbség végig,rengeteg labdát elszórtak bosh-ék.
kövi tévés meccs a wizards-magic lesz. valami infó,hogy kiket érdemes nézni?
Nem ugyanaz azért, mert a kosárlabdában kicsit más, hiszen csak 5 játékos van egyszerre a pályán, nem 11, így lehet 1 játékos köré jó kiegészítő emberekből csapatot építeni. Na most Clevelandben az edzőn kívül mindent megtettek Jamesért. Róla szólt a csapat, teljesítették a kéréseit. Olyan játékosokat igazoltak, akiket James szeretett volna, vagy tudvalevő volt, hogy James karakteréhez nagyon illenek, kiegészítik őt. Ezek után tényleg pofátlanság otthagyni őket a kakiban. Most könnyen megeshet, hogy nem jutnak be a rájátszásba sem. Egyébiránt a pofátlanság jellege épp az átigazolás más módjában rejlik. Hisz a fociban mondjuk C. Rinnyáért kapott kilencven akárhány millkát a Mu, így be tudott volna vásárolni. Viszont az NBA igazolási szisztémája miatt James kaliberű játékosra még csak esélyük sem volt. Ráadásul ki tudja mikor lesz legközelebb. Otthagyta a volt csapatát a fekáliában, ráadásul puhapöcsű is, hisz ahogy mondták a meccs alatt: Jordan Birdéket akarta megverni, nem pedig összebútoroztaksocio66 írta:én amúgy nem vágom miért olyan felháborító hogy három sztár egy csapatban játszik. mert kb ahogy néztem a celtics-heat meccset,meg előtte a szezonbeharangozót,minden második mondat az volt,hogy most mennyire utálják a heat-et,meg mindenki kritizálja lebronékat..
nem tudom milyen erőt képviselt a cleveland az utóbbi években,de miután azt mondták a meccs alatt,hogy valószínűleg idén rájátszásba sem jut,gondolom nem éppen bombaerős. így nem igazán értem miért kellene james-nek ottragadnia és esetleg egy gyűrűt sem nyerni ilyen képességekkel.
ez most olyan hogy pl. akkor messi se játsszon együtt xavival,meg iniestával,menjen inkább a getaféba,aztán mutassa meg ott mit tud..
de azért james szerintem elhallgattatta az embereket,első meccsén abszolút vezér volt,31 pontot szórt,az egyik kommentátor meg is jegyezte hogy mintha a cleveland-et látná,csak más a mez..
a meccs amúgy nem volt rossz,bár túl nagy volt a különbség végig,rengeteg labdát elszórtak bosh-ék.
kövi tévés meccs a wizards-magic lesz. valami infó,hogy kiket érdemes nézni?
Totál nem ugyanaz. Clevelandben az egész csapatot köré építették, sok jó kiegészítő játékossal. Egy igazi franchise player a "saját" csapatával próbál meg nyerni amíg a csúcson van (lásd Kobe, aki mindenképpen bizonyítani akarta hogy Shaq nélkül is képes a csapatát győzelemre vezetni), nem pedig egy másik sztár mellé áll be gyűrűt szerezni. Az hogy pályája vége felé már csak a gyűrű hiányzik, akkor meg lehet érteni, de így csak egy puhap@cs... Emiatt sem lesz soha egy szint a régi nagyokkal, legyen akármilyen jó statja. Ha olyan csapatba ment volna ahol egyértelműen ő a vezér, akkor sztem a clevelandieken kívül senki nem szapulná.socio66 írta:én amúgy nem vágom miért olyan felháborító hogy három sztár egy csapatban játszik. mert kb ahogy néztem a celtics-heat meccset,meg előtte a szezonbeharangozót,minden második mondat az volt,hogy most mennyire utálják a heat-et,meg mindenki kritizálja lebronékat..
Én John Wallt figyelném, mert ő az idei 1/1, és eléggé nagyra tartják. Meg Supermant is érdemes nézni, hogy ráragadt-e vmi a nyári edzésből Olajuwonnal.socio66 írta: kövi tévés meccs a wizards-magic lesz. valami infó,hogy kiket érdemes nézni?
Hát én elaludtam, mégiscsak ma dolgozni kell sajnos!Félidőig bírtamP.U.Y.O.L. írta:Nagyon az elején vannak még, az látszik. Támadójátékuk például egyáltalán nincs, emellett senki nem képes bedobni a sima openeket, így pedig nem lehet meccset nyerni. Kíváncsi vagyok, hogy mennyi idő kell nekik.
A Boston ügyesen és gyorsan építette be az új elemeket a gépezetbe...
Szerk: érdekes volt a 3. negyed. James gyakorlatilag elindult és felhozta a Heatet, de hozzá kell tenni, hogy a Boston kritikája, ha esetleg elbukják ezt a meccset, mert a Miami tulajdonképpen mindent megtett annak érdekében, hogy elveszítsék a szezon nyitót...(akármi is lesz a vége, az azért egyértelműen látszik, hogy a Miaminak még nincs játéka...)
Szerk 2: Boston Celtics 88 - 80 Miami Heat
Presztizs meccsnek jó volt, de igazából messze menő következtetéseket nem nagyon lehet levonni. A Boston játékán azért még van mit csiszolni, míg a miami jelenleg a nullán áll. Minden esetre játék nélkül is meg tudták szorítani a Bostont, de Ray Allen kiváló napot fogott ki, nálam MoM.
Egyelőre annyi,h támogatomozsimiki írta:sajna nem így történt, pont gazdag egy meccs volt. élő közben bealudtam,így nemrég láttam végig az esti ismétlésnél.miihii írta:
Remélem a srácok belekapaszkodnak (illetve mostanra már kapaszkodTak) az utolsó szalmaszálba és elgyepálták a kismenningéket.
így már szinte biztos kuka ez az év nektek,de ennyi hibával nem is csoda. Fájó lehet,hiszen az SB nálatok lesz, gondolom ki is rúgnak pár arcot az edzői stábból. Van valami hír ezzel kapcsolatban?
Egy cseppet még odébb van azért...Bob_Marley írta:Na akkor kezdődjön a tánc!LETS GO CELTICS
Gheorge Mureshan, meg Vlade Divac kártyaP.U.Y.O.L. írta:Nem is tudom, hogy mikor néztem meg őket utóljára, de szerintem én is előkeresem, bár nekem Kempeken kívűl talán 1-2 kártyám maradt már csak meg. Az biztos, hogy van egy Stephen Marbury rookiem.Game90 írta:előjöttek a régi emlékek, kénytelen vagyok előkapni a kártyagyűjteményem a szekrényből
Nem is tudom, hogy mikor néztem meg őket utóljára, de szerintem én is előkeresem, bár nekem Kempeken kívűl talán 1-2 kártyám maradt már csak meg. Az biztos, hogy van egy Stephen Marbury rookiem.Game90 írta:előjöttek a régi emlékek, kénytelen vagyok előkapni a kártyagyűjteményem a szekrényből
Ahogy én isozsimiki írta:Akkor most velem is találkozhatsz, én bírom a stílusát, beképzelt az előadásmódja,de vhogy poénosan jön le nálam, rengeteget fetrengek a szövegén és a hasonlatain:)P.U.Y.O.L. írta:Bob_Marley írta:Bár Török Péter nagyon nagy arc és iszonyat lexikális tudása van!Olyan emberrel se beszéltem még, akinek ez lenne a véleménye. A lexikális tudás az vitathatatlan nála, de mellette irdatlan nagy baromságokat szokott mondani, engem kifejezetten irritál...
De legalább a lexikális tudásában mindannyian egyetértünk.
NBA: GO LAKERS
Az a pár kiló többlet izomban még bőven el is férne, de ez nem az a fajta...Kalap1988 írta:Akkor hasonló alkatúak vagyunk, vagy inkább csak voltunkAz a pár kiló többlet, ha nem megy a mozgás rovására, akkor sztem csak előny a kosárlabdában. Persze szinttől és és játékstílustól függ. Nyilván nem profi szinten értettem.
Akkor most velem is találkozhatsz, én bírom a stílusát, beképzelt az előadásmódja,de vhogy poénosan jön le nálam, rengeteget fetrengek a szövegén és a hasonlatain:)P.U.Y.O.L. írta:Bob_Marley írta:Bár Török Péter nagyon nagy arc és iszonyat lexikális tudása van!Olyan emberrel se beszéltem még, akinek ez lenne a véleménye. A lexikális tudás az vitathatatlan nála, de mellette irdatlan nagy baromságokat szokott mondani, engem kifejezetten irritál...
Akkor hasonló alkatúak vagyunk, vagy inkább csak voltunkP.U.Y.O.L. írta:Ha minden igaz 193 cm és kb 101-102 kiló vagyok. (kb. 5 kiló túllal) Nyaranként azért megpróbálom általában visszadolgozni a felesleget, de már nincs annyi időm sportolni, mint régen. (nagyon hiányzik a minimum heti 1-2 "játéknap")
Igen, nekem meg főleg fordítva van. A technikai része és a dobó készség valamennyire megmaradt, de a fizikumom gyenge, vagy 15 kiló körüli súlytöbbletem. Vagyis annyival kevesebbel és még mindig férfiasan játszottam a gimnáziumi csapatbanP.U.Y.O.L. írta:Sajnos nem voltam soha egyesületben. (majd esetleg egy összeröffenés, sörözés, meccsnézés alkalmával szívesen beszélek ilyesmiről) Igen tudok. Bár sajnos az utóbbi pár évben nagyon ritkán jutottam el odáig, hogy játsszak és sajnos a védekezés - passz - ugrás maradt már csak meg. Dobni már nem tudok olyan jól, bár a triplákkal azért nem állok teljesen hadilábon. Amúgy a halovány sörhas ellenére is még elég sok figura megy. (kb. 14 éves koromtól 20-21 évesig elég sokat vádliztam. Főleg télen. Most már évek óta csak ritkán állok neki...)Kalap1988 írta:Én nem, egész egyszerűen azért, mert körülbelül 5-6 éve tudom nézni értékelhetően a kosárlabdátPersze névről ismertem és a többi, de semmi egyéb. Tudsz zsákolni ? Kosarazol csapatszinten, vagy csak jók a rúgóid?
UI: Csak egy felvetés: Eurobarca kosáron nem gondolkodtatok, ha már foci van ?:D
Szerk: kosarazás tőlem is mehet, ha időm engedi.
Slither: Barkleyt én is csíptem és amúgy még a mai napig van több, mint 100 Kemp kártyám valahol...