Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mennyire kell komolyan venni a meccset?MichaaBee írta:Elkészült az I. Eurobarca-Madridista Challenge párosítása. A mérkőzések és az egyéb részletek megtekinthetők ITT.
Ez kimondottan nem tesz jót a csapatodnak.fanbarca írta:Sziasztok, nagyon legyengült a játékunk, nem tudom miért, s 2 hét múlva játszok a csoportelsőségert. Mit tegyek? Az erőnlétet és intenzitást lehúztam.
A neveket maguk írták be a menedzserek, így azok rövidítések meg egyebek miatt "eldeformálódhattak", ezért célszerű az ID-vel rájuk keresni. Az biztos jó, mert magam ellenőriztem mindet tegnap.sjay írta:Én nem találom HT-n az ellenfelemMichaaBee írta: ..
MichaaBee írta:Elkészült az I. Eurobarca-Madridista Challenge párosítása. A mérkőzések és az egyéb részletek megtekinthetők ITT.
Szinte minden eurobarcás erősebb ellenfelet kapott, mivel a madridistáknál több csapat van és jobbak is. Annyi előyne van a dolognak, hogy így a legtöbb esetben mi leszünk hazai pályán, de így is toronymagas esélyes a madridista alakulat. Se baj, legalább lesz némi sikerélményük a Clásico előtt.messideco írta:Puff neki, nagyon erős ellenfelet kaptam. Nyolcezredik körül van a rangsorban, én húszezredikDe sebaj, majd kipróbálom a fiatalokat is legalább
![]()
Háát, ha védőt veszel, és védést edzetel, akkor tuti nem...balu12 írta:ha 17 éves játékost veszek védőt pl edzés védés akkor fejlődhet ?
Értem én ezt, de egy kezdőnek kb az jött volna le az írásodból, hogy nyomjunk formaedzést, mert attól magasabb lesz az erőnlét is.bowlinggolyo írta:Az egész összefügg ha forma edzést nyomsz akk az erőnlét edzést magasabb szintre lehet húzni ezáltal magasabb lesz a forma és az erőnlét is mert ha nem formát edzetsz akk egyértelmű h a fő skill kapja a nagy %-ú edzést ezért írtam csak egy kicsit értetlenül
Az egész összefügg ha forma edzést nyomsz akk az erőnlét edzést magasabb szintre lehet húzni ezáltal magasabb lesz a forma és az erőnlét is mert ha nem formát edzetsz akk egyértelmű h a fő skill kapja a nagy %-ú edzést ezért írtam csak egy kicsit értetlenülMichaaBee írta:Ez nekem új.bowlinggolyo írta:ha kapna egy kis forma edzést akk már minden rendben lenne és egyenértékűek lenénekTudtommal az erőnlétet az erőnlétszázalék megemelésével lehet növelni. Van is hozzá egy táblázat. Az erőnlét megemelésének hátránya, hogy negatívan befolyásolja a formák változását. A formákat meg formaedzéssel lehet fenntartani, de az nem ajánlatos alacsonyabb szinteken és a szezon végén meg is szűnik.
Ha valamit elnéztem, akkor szólj.![]()
I. Eurobarca-Madridista Hattrick Challenge
Kedves Eurobarca és Madridista felhasználók!
Szeretettel meghívunk mindenkit az I. Eurobarca-Madridista Hattrick Challenge-re. A challenge (kihívás) 2010. november 24-én kerül megrendezésre.
Részletek
Mi a challenge?
A challenge magyarul kihívás. A lényege, hogy a két oldal képviselői egy adott meccsnapon megmérkőznek egymással, s az a csapat nyer, amelyik több mérkőzést tudott megnyerni.
Jelentkezés
A jelentkezés EZEN az oldalon a szükséges adatok megadásával történik. A jelentkezési határidő 2010. október 30., 13:00.
Lebonyolítás
A párosítás a rangsor alapján történik. (Pl.: A legmagasabban rangsorolt eurobarcás felhasználó a legmagasabban rangsorolt madridista felhasználóval mérkőzik meg.) A mérkőzések annak a csapatnak a pályáján zajlanak, amelyik a ranglistán hátrébb szerepel.
Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
michaabee és cantera
Ez az ajánlott: intenzitás 100, erőnlét 5-10.Egyébként Ti milyen %-ban nyomatjátok az edzéseket?
Ez nekem új.bowlinggolyo írta:ha kapna egy kis forma edzést akk már minden rendben lenne és egyenértékűek lenének