mirko1199 írta:Nem vagyok a reál edzője, így hagyj ne válaszoljak a kérdésedre Very Happy Egyébként a nyerő lépés lehet, hogy ez volt (bár egyáltalán nem bizonyítható) a szerethető mondjuk, ha posztra cserél. Vagy legalább a látszatra ügyelt volna...
egyébként meg ezt is kell h javitsam, nem lehet hogy ez volt. hanem ez volt.
a real lőtt még egy harmadik golt is, tovább megyek ronaldo mesterhármast rughatott volna.
látszatra ügyelt volna? nem értem.
ezek annyira hülyeségek hogy ordit rolad h nem értesz a futballhoz.

))))
Öreg, ha nem tudsz olvasni, akkor menj vissza általános iskola első osztályba. Hányszor írjam le neked okostojás, hogy ez ízlés kérdése, nem pedig szakma. Megmagyarázhatod még 15-ször, hogy miért volt nyerő lépés, akkor sem fog tetszeni. Ez olyan mint ha van egy bomba nő, aki 1000-ből 999 férfinek tetszik, de van egy akinek nem. Szíve joga, nem? Vagy elvitatod tőle? Ráadásul itt nem is erről van szó, mert tudom, hogy 1000-ből nem az egyetlen vagyok a focinézők közül, akik ezért sem szeretik Mout (biztos vagyunk pár százan abból a bizonyos ezerből). Azt hiszem ez is szívünk-joga, nem? Vagy mirko úr dönti el, hogy kinek mi tetszik? Más: Viszont biztosan csak akkor lehetne nyerő lépésnek minősíteni, ha kipróbáltunk volna egy másik variációt, ha másképp cserél

Vagy te fejben le tudod játszani? Kétlem. Túl sokat focizol és keveset olvasol, nem lesz ennek jó vége