Én mondtam hogy vállalom. Ha az Alcoronos dologhoz hozzáfűzött megjegyzésem vérlázító, vagy netán újabb vitát kezdeményez, akkor tényleg a fene a pofámat. De ez már a ti dolgotok, akárhányszor is írja még le valaki, ennél több dolgon már nem változtatok. Szerintem épp elég hogy nem megyek bele ezekbe a dolgokba, amiket állítólag én kezdeményezek.
Nem vagyok rendőr, adminisztrátor vagyok, akinek az a dolga hogy a szabályzatba ütköző dolgokat törölje, sok ilyen után v moderátor kérésére tiltson, illetve a tartalmi szerkesztésen is csináljon ezt-azt.
Ezt is leírtam már, ha az admin jogkör megkívánná, hogy változtassak a fórumozói stílusomon, letennék előbbiről.De nincs így.
Ugyanúgy fórumozok mint más, egy tartalmas vitában vagy bármi hasonlóban sem dönt vagy ad igazat az h dolgozom a fórummal néha kicsit.
Ennek megfelelően pedig én is mezei fórumozó szándékozok maradni ilyen tekintetben, ha a nagyobb szájú fajtából, akkor hát úgy. Senkit se sértegetek, mostmár ilyen jellegű vitákba se megyek bele, súlyosabb dolgokat pláne nem csinálok.
Örülnék ha végre a díszes társaság is el tudná szeparálni a két dolgot, mert itt bizony azt kell. Nem hatósági tiszt vagyok én, értsétek már meg.
Kicsit idegesítő h mindenre a provokátor admin a válasz, de mint mondtam, ha mostanság úgyérzitek hogy ez az, akkor ám legyen, de szerintem nincs igazatok. Megérteni viszont megértem, h miért téma, mert korábbról vannak előzményei.
De azthiszem eltértünk a tárgytól megint
*megjegyzem ha tényleg hatalmas tőrdöféseket akarnék bevinni a kedves madridista kollegák idegrendszerének, a közelmúltból igen sok lényegesen érzékenyebb pontot találhatnék, mint a kupavereség tavalyról. de tényleg nem ez a cél, ezért nem is teszem soha.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila