Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Dehogynem, már el is készültszajko írta:Rataccess, esetleg egy Fitzgeraldosat nem csinálnál nekem?![]()
Nem itt használnám,hanem máshol. Meg amúgy is kéne egy...
Ha meg tudod kreálni,előre is köszi!
#Neymar# írta:Ebből valaki egy siget csinálna nekem??
http://kepfeltoltes.hu/101103/article-1 ... es.hu_.jpg
Előre is köszönöm!
Katalán88 nem azt irta hogy megcsinálja csak nem ér rá jelenleg?FtcSikiHun írta:FtcSikiHun írta:Üdv!
Katalán88 régebben csinált nekem egy siget, amit most felhasználnék, ha valaki segítene gy picit![]()
Ezen kéne egy picit változtatniCsak annyi, hogy Giovanni helyére Thiago.
Nagyon hálás lennék
Köszönöm a segítséget
![]()
FtcSikiHun írta:Üdv!
Katalán88 régebben csinált nekem egy siget, amit most felhasználnék, ha valaki segítene gy picit![]()
Ezen kéne egy picit változtatniCsak annyi, hogy Giovanni helyére Thiago.
Nagyon hálás lennék
Köszönöm a segítséget
![]()
Pedig megnyomtam az altot.. Na mind1.davidvilla77 írta:azért nem jó mert ezzel a clone stamp-pal másolni lehet. kijelölsz egy részt és azt másolja át egy általad kiválasztott területre. ha úgy akartad akkor meg azért nem jó mert nyomd meg az ALT-ot.
azért nem jó mert ezzel a clone stamp-pal másolni lehet. kijelölsz egy részt és azt másolja át egy általad kiválasztott területre. ha úgy akartad akkor meg azért nem jó mert nyomd meg az ALT-ot.MessiFan írta:Nagyon jó..(nem ezt akartam írni
:D)
Na megint kérnék 1-2 tanácsot.
Kell-e még erre a sigre valami vagy hagyjam így?
Próbáltam egy címert rátenni de nem engedte nem tudom miért.
Ezt írta ki:
Egyébként valami olyat szeretnék hogy a szöveget leveszem és csinálok Téveznek egy szárnyat és a szárny alá az egyik oldalra egy City címert rakok a másik oldalra pedig egy argentin címert. Csak kéne 1 olyan szárny ami nem túl vastag.
Én még egy címert elnéznék rajta a bal oldalon.MessiFan írta:Nagyon jó..(nem ezt akartam írni
:D)
Na megint kérnék 1-2 tanácsot.
Kell-e még erre a sigre valami vagy hagyjam így?
Próbáltam egy címert rátenni de nem engedte nem tudom miért.
A második Balotelli lesz.MessiFan írta:Nem rossz viszont a magyar zászló kicsit láthatóbb lehetne és a szöveg meg túl nagy és egyszerű.
Csináltam 2 avát de nem biztos hogy mind a 2 Richards
![]()
Nem rossz viszont a magyar zászló kicsit láthatóbb lehetne és a szöveg meg túl nagy és egyszerű.sjay írta:
Vélemények?
Szerk: Valaki nem tudna össze dobni nekem egy avát Micah Richards-ról? A képet rátok bízom! Előre is köszönöm.
davidvilla77 írta:
![]()
Köszi. Az egyik sig kész is:davidvilla77 írta:Segítek:D a layer palettán van egy olyan hogy Opacity. azzal lehet játszadozni
Tökéletes!sjay írta:Cali írta:Valaki össze tudna nekem dobni egy Iniesta-s avát? A kérésem csak annyi lenne, hogy max méretű legyen és vhol legyen rajta a barca címer is!
Előre is köszi annak, aki megcsinálja!
Megmondanád hogy hogyan csináltad meg a címert átlátszóra? Mert sehogy se tudok rájönni.sjay írta:Cali írta:Valaki össze tudna nekem dobni egy Iniesta-s avát? A kérésem csak annyi lenne, hogy max méretű legyen és vhol legyen rajta a barca címer is!
Cali írta:Valaki össze tudna nekem dobni egy Iniesta-s avát? A kérésem csak annyi lenne, hogy max méretű legyen és vhol legyen rajta a barca címer is!