Fix akkor beszelgettem valakivel telefonon, es meg nagyot neztem, hogy ez mi volt??? Ismetlesbol lattam, hogy milyen szepen dobta oda a tarsanak

Xavi nem megy bele, de látom te igen.barcafan0911 írta:Minden tiszteletem Xavié, egy igazi korrekt sportember így viselkedik. Példát mutat hogy nem kell gyökérnek lenni. A patkányt meg majd kicsináljuk a classicón.José Mourinho, a Madrid edzőjeként egy nyilatkozatában egyértelműen David Villára tett utalást, amikor azt mondta: „más csapatoknak is van olyan támadója, aki sokba került, és nem szerez gólokat.” Erre válaszul Xavi csak annyit mondott: „Mi nem fogunk belemenni egy nyilatkozatháborúba, sokkal inkább a futballháborúban gondolkozunk.”
Minden tiszteletem Xavié, egy igazi korrekt sportember így viselkedik. Példát mutat hogy nem kell gyökérnek lenni. A patkányt meg majd kicsináljuk a classicón.José Mourinho, a Madrid edzőjeként egy nyilatkozatában egyértelműen David Villára tett utalást, amikor azt mondta: „más csapatoknak is van olyan támadója, aki sokba került, és nem szerez gólokat.” Erre válaszul Xavi csak annyit mondott: „Mi nem fogunk belemenni egy nyilatkozatháborúba, sokkal inkább a futballháborúban gondolkozunk.”
nem írtam le, de nagyon idegesít ez a helyzet engem is! mégha Xavi annyira elkötelezett is, h sérülten is játszani akar, az 1 dolog, de ilyenkor egy felelősségteljes edző "felzavarja" a kilátóra pihenni, hiszen nem a játékos dönti el, h játszik vagy sem...Sanama írta:Csak engem zavar,hogy ilyen hihetetlen dolgokat csinál az orvosi stáb , pep, és xavi is?
Pont a Valencia ellen mondta Pep,hogy Xavi csak akkor játszik,ha 100%os,erre tessék 2meccset megint ki kell hagynia...
Nem lenne értelmesebb 1hónapra leültetni,és akkor már talán tényleg 100%osan léphet majd pályára?
Nem tudom meddig akarják csinálni ezt a "játszik 1et pihen 2-t"...
Így van! Nem kell erőltetni Xavi játékát. Ő is egy ember és elfárad. Remélem az orvosok nem adják ki az engedélyt Pepnek!barcamania88 írta:az biztos hogy thiago gyerek rohadt jo!kaphatna mar o is 45-90 percet s a karmester meg pihenjen mert kellenek a passzai!
Jól beszélsz, Thiago megérdemli és Dos Santos még nem is játszott idén a felnőttek közt. Alves Piqué Xavi is pihenhetne, ezt még lazán el kell hogy bírjuk.lui1698 írta:Ha fáj neki, akkor tényleg ne játsszon szerdán, pihenjen majd hétvégén ráér játszani.Barcaádám írta:nso szerint még midnig fájdalmai vannak, szvsz nem kéne játszania a köbenhavn ellen de ha nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J" a zaragoza ellen se..
Thiago-t már amúgy is megnézném egy teljes meccsen. Ez szerintem jó alakalom lenne.
Ha fáj neki, akkor tényleg ne játsszon szerdán, pihenjen majd hétvégén ráér játszani.Barcaádám írta:nso szerint még midnig fájdalmai vannak, szvsz nem kéne játszania a köbenhavn ellen de ha nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J" a zaragoza ellen se..
Szerintem Xavi képes lenne rá.Lionel85 írta: Nem tudom, hogy Xavi futtából is adna ilyen pontosan ívelt labdát. Próba cseresznye egyszer.
Biggie.Smalls írta:Xavi egy megismételhetetlen zseni.....ugyanugy mint messi csak más a szerepköre....ahogy lát a pályán hihetetlen....nem tudom eldönteni h ő-e a nagyobb kedvencem vagy messi...a barca agya...imádom nézni a játékát..
Nekem nem példaképem de folyton az üresbe passzolást gyakorlom ha focizok mert szerintem ezt ő tudja a világon a legjobban! Nélküle a csapat fele annyira képes. Szvsz ha ő nem lenne a Barca nem tartana ott ahol most. Remélem itt fog visszavonulni és mielőbbi gyógyulást kívánok neki!samy85 írta:Ő a kedvenc játékosom! Szerintem neki kéne lennie a gyerekek példaképének!