2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem az idegenbeli Getafe-meccs kitűnő alkalom, hogy Masch kezdő legyen. Remélem, így is lesz.Lionel85 írta:Hát igen, kaphatna több lehetőséget Mascherano a csapatban. Vérciki, hogy a válogatottban csk, a Barcelonában pedig második számú szűrő... Jobban is rotálhatna Pep.
Itt a teljes meccs:Nyitike8 írta:Üdv.!
Valaki megtudná mondani nekem honnan tudom letölteni vagy hol tudom megnézni a hétvégi Sevilla elleni meccset?Buliba voltam és sajna nem sikerült megnézem a fiúkat
És addig olvasni se szeretem a cikkeket még nem láttom a meccset
![]()
![]()
Előre is köszi, Nyiti
Második félidő
Kösz fiúAndris írta:Nézz be a Barca videok és összefoglalók topicba.
Iniesta tényleg rosszul tolta, szinte nem is emlékszem jó megoldására, de lehet nem voltam elég éber, azért azon a poszton elég nehéz magad kivonni a játékból.fanbarca írta:Na, hát ez igen. Örülök, hogy végre nem volt gond a befejezésekkel , és sok "nem barcás" góllal (ha értitek mire célzok), nyertünk. Viszont nem szabad elbizakodni, most az hiányzott , ami más meccseken megvolt, a figyelem, és csapatjáték (ez csak Alves-Messi-Villa között működött) összessége hiányzott. Ezen mindenképpen javítani kell. Iniesta játéka meg fantasztikus pocsék volt, megharagudtam rá egy kicsit. De mindent összevetve jó kis meccs volt, és remélem üdvös folytatás következik .
a végre szóból úgy tűnik, az eddigieket sem láttad.pityi írta:Sajnos én se láttam a meccset,csak a gól összefoglalót,de a gólok alapján végre jól játszott a csapat.
szia! igen ma ...a sport 1 ...ha jól emlékszem akkor 11:45 ..de biztosra csak a port.hu segítségével mehetünkMessiFan írta: Majd fogja valamikor ismételni 1 csatorna? (sport1,2)
http://www.youtube.com/watch?v=uejDhJZ0 ... re=relatedMessiFan írta: Valaki tudna gólösszefoglaló videót linkelni?
MessiFan írta:A franc essen bele a tv-be hogy nem tudtam megnézni![]()
![]()
Helyette Real meccset meg PSV-t néztem..
Valaki tudna gólösszefoglaló videót linkelni?