Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nem. Csoport elsők leszünk ugyanúgy.Ilúvatar írta:és mivan ha x lesz a meccs? akkor csopimásodik?
miről beszélsz? 1ponttal megyünk előttük, ha x,akkor marad az 1 pont,és marad az első helyünk.Ilúvatar írta:és mivan ha x lesz a meccs? akkor csopimásodik?
letakarodhatna már a pályáról....soadroli írta:Keitaaaa
Bocs de ezt a szakszot hogy "tamadasi hangsuly" valamelyik digisportos szakjanitol hallottad?Ilúvatar írta:Most náluk van a támadási hangsúly.
Én is ezt gondoltam eddig, de ez sima ügy.messiacsaszar írta:bocs, de nem akarok töltögetni, mert máskor is próbáltam nekem ez nem megy!
Valaki másik?
Egyértelműen veszélyes volt amit művelt, viszont a lasztit meg előbb elpiszkáltacsababarca írta:Most néztem Valdes megmozdulását.
Hát ha rajtam múlna a következő 2 meccsre simán eltiltanám,sőt...
bocs, de nem akarok töltögetni, mert máskor is próbáltam nekem ez nem megy!Messidona10 írta:Ezt töltsd le, fél perc felrakni, aztán menj a TVU-fülre, oldalt töltsd be a csatornákat és válassz ki egyet. Érdemes, nagyon jó minden.messiacsaszar írta:valaki tudna adni egy másikat?? Mert amin most néztem az bedöglött
köszi.
http://windowshoz.atw.hu/download.php?view.540
Ezt töltsd le, fél perc felrakni, aztán menj a TVU-fülre, oldalt töltsd be a csatornákat és válassz ki egyet. Érdemes, nagyon jó minden.messiacsaszar írta:valaki tudna adni egy másikat?? Mert amin most néztem az bedöglött
köszi.
kriptaszökevényekkisadrian írta:Ez a Digi valami genetikai hulladék temető.
Attól az embertől a falnak tudnék menni már. VB-n nagyon felidegesített a nagyképű szövegével. Tőle értelmeset ne várjunk... Bezzeg Hegyi Ivánjanesz25 írta:Komolyan mondom szünetben lehalkítottam a Digisportos szakértői (sallói pistás) beszélgetést, mert szánalom amennyire Barca ellenes ez a pállotszájú kocsog.
Szerintem nincs ok a pánikra. Jön Pedro, Ini meg Xavi mellé és kész.